• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

el kadar minnaklari niye rahatsiz ederler ki kis gunu ortalik hastalik kayniyor hem dogum yapmis kadin belki yatar belki agrisi sizisi vardir uykusuzdur bi an olsa uyumak ister insanlar ne kadar empati yoksunu ya okudukca sinirim tepeme cikti misal ben sutyen takmiyorum ya da pijamayla rahat rahat dolasmak istiyorum bebegim uyudugunda ben de uzanmak istiyorum sizler de aynisinizdir eminim...hepsini gectim bir de nazar olayi var allah muhafaza sık sık emzirme bahanesiyle gotursen ne kadar cok emiyor derler uyuyor desen oh ne guzel hep uyuyor derler az tombikse falan oh oh ele geliyor iri bebek dederler ertesi gun bi bakmissin cocuk ya emmek istemiyor ya sabaha kadar uyumuyor vs tam tersiyse abuk subuk canini sikarlar amannn siz siz olun bi caresini bulup mani olun bu duruma kirilan kirilsin yavrularimiz iyi olsun gerisi bos inanin bombos
Nazar olayi çok var benim yavruma da değdi :( 5. Gün kontrol de kilo bile almisti Dr larimiz şaşırdı o gün eve geldik çıldırdı sonra eltim geldi bi akşam onlar gitti durdurmak bı sure mümkün olmadı annem ve eşim okudu öyle sakinleşti daha sonra komşular geldi onlar gitti yine aynı oldu yanı kısacası nazara da çok geldi kuzum :( Allah ım cümlemizin kini korusun inş

Nazar olayi çok var benim yavruma da değdi :KK43: 5. Gün kontrol de kilo bile almisti Dr larimiz şaşırdı o gün eve geldik çıldırdı sonra eltim geldi bi akşam onlar gitti durdurmak bı sure mümkün olmadı annem ve eşim okudu öyle sakinleşti daha sonra komşular geldi onlar gitti yine aynı oldu yanı kısacası nazara da çok geldi kuzum :KK43: Allah ım cümlemizin kini korusun inş
amin canim amin elemtere fiş kem gözlere şiş:mapus:

canim yavrun ne kadar daha kalacak hastanede belli mi
Yok tatlım belli değil en az bi hafta kalacak o kesin bugün işte görüştüm Dr uyla şuan ilerleme olmadı bir nebze daha iyi eğer ptesiye kadar artış olmazsa ağırlaşması olmazsa ondan sonra bi ilerleme beklemem dedi inş artmaz ve iyiye gider de hafta içi cikarir bakalım :(

el kadar minnaklari niye rahatsiz ederler ki kis gunu ortalik hastalik kayniyor hem dogum yapmis kadin belki yatar belki agrisi sizisi vardir uykusuzdur bi an olsa uyumak ister insanlar ne kadar empati yoksunu ya okudukca sinirim tepeme cikti misal ben sutyen takmiyorum ya da pijamayla rahat rahat dolasmak istiyorum bebegim uyudugunda ben de uzanmak istiyorum sizler de aynisinizdir eminim...hepsini gectim bir de nazar olayi var allah muhafaza sık sık emzirme bahanesiyle gotursen ne kadar cok emiyor derler uyuyor desen oh ne guzel hep uyuyor derler az tombikse falan oh oh ele geliyor iri bebek dederler ertesi gun bi bakmissin cocuk ya emmek istemiyor ya sabaha kadar uyumuyor vs tam tersiyse abuk subuk canini sikarlar amannn siz siz olun bi caresini bulup mani olun bu duruma kirilan kirilsin yavrularimiz iyi olsun gerisi bos inanin bombos

Katılıyorum bebegim emip ne güzel 2-3 saat uyuyordu misafirler ay ne kadar akıllı bir çocuk diye diye inan bebegim o günden sonra uyumadı hiç

Benimde cuma suni sancıyla doğum olucak canım allah kolaylık versin valla genetiğimizi de bozdular eskiden zamanı gelen doğuruyodu valla
Valla ya bu sene dogmayab çok duydum. Benimde haftaya cumaya kadar beklenecekti suyu azaldığı icin dogurtalim dedi. Bende pazartesi olsun o zaman dedim çok ağrı olabilir dedi olsun napayım dedim pazartesiye aldı. Sabah erkenden gel dedi. Eğer ki dayanamayasak gibi olursan epjdural yaparız dedi. Sonuna kadar dayanacam bakalım. Hayirlisi

Günaydın kızlar .çok kimse kalmadı dimi bekleyen? Uykusuz günler bii bekliyor ama tatlı bir uyxkusızluk şimdilik .. evde sadece emzirme işi ile ilgilendiğim halde ancak 3 günün sonunda 3 saat ıyıyabildimm.. Doğumdan 48 saat geçince sütüm tam geldi ve memelerim taş gibi. Ağrı sızı yapmadan boşaltsammı? Riske atıp oğlum hepsini bitirebilirmi diye bekleseniz? Boşaltsam manuel pompayla hemen içireceğim mi yoksa muhafazamı edicenm?
bn de ayni durumdayım :) cok az uyuyabildm henüz. bzmkine iki gun mama verdik meme ucu problemim olduğu icin bugün pompa aldım cok rahat ettim. mama saatinde sagdigim sütü veriorum arada da memeye tutturmaya calisiorum bakalm smdilik işe yario gibi

bizim de
Anne sütü artırıcı içtinmi Cnm ? Bana hediye lactamilc gelmişti. O iyi arttırdı sanırım . Sıfır uyku ama iyi beslendim . Bizimkide emerken uyuyor .. şükür ağır uykuları geçti şimdi kendisi istiyor . Her çocuk farklı sanırım ... bu arada gözün aydın cnmmm ...

R renklerguzeldir bizim ilk 2 gün kakası siyah gibi koyu yeşildi . Sütümsü yoğun gelince sarıya döndü. Kaka sayısı 5-6 sanırım .. gözün aydın Şen'inde . İlkin edindiğim tecrübe bezini bağlarken pipisini aşağı çenirmekmiş :) yoksa belinden çıkıyor çişi :KK66:
bzm de bgn sariya döndü kakamiz. ama o kadar çok yapmior 3-4 kez olmuştur anca.pipi asagi inmior ya:) nasil olcak o belinde yakalamadk pipiyi ama acinca altini rahatlio saliverio cisi :)

Nst de sıfır sancı çıktı sinirlerim bozuluyo böyle oşunca gidip bidaha hiç doktora gelmek iatemiyorum ya
cnm hic bozma moralini kontrole gittigim sabah sancim 0 lardaydi acilma nişan su hic bişi yoktu. doktorla plan yaptik nolur olmaz diye derken oglen sancim basladi hafiften aksama siddetlendi gece hastaneye gittiğimde acilma 1 cmdi. sabahina da dogum gerceklesti her an her sey olabilir yani hiç strese girme..

Doğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diye
cnm anlamamak mümkün değil diyolar ya ya hep hakkaten öyle :) hafif olduğunda sorun yok zaten vaktin var demektr bnm 10 saat civarı hafif sancim oldu o zaman emin olamadm tabi yok ya degldir dedim karnimin altında ve sag tarafta bebegin kafasinin oldugu yerde ağrı vardi bi de sure tutamiodum oyle vuran bi sanci degildi ama aksam birden bi sancı geldi cnm cok yandi titreme geldi wcye gittim nisan gelmiş biraz da parca gibi.bisey pihti miydi neydi.. dogumun yaklastigini anladm hastane de yakindi hemen gittik.. hastanede sancilar git gide sıklasti...

Back
X