• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Yok tatlım belli değil en az bi hafta kalacak o kesin bugün işte görüştüm Dr uyla şuan ilerleme olmadı bir nebze daha iyi eğer ptesiye kadar artış olmazsa ağırlaşması olmazsa ondan sonra bi ilerleme beklemem dedi inş artmaz ve iyiye gider de hafta içi cikarir bakalım :KK43:
insallah az kalmis bak biliyorum cok ama cok zor ama geciyor iste gunler ilk gunku kadar uzulmuyorsun teskin ediyorsun kendini cunku biliyorsun hayirlisiyla kavusacaksin kuzuna bunu dusunmek seni cok heyecanladirir ve mutlu eder biliyirum onunnicin sık sık kavusacagniz ani dusun

Kızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam :kızgın:

Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye :işsiz::işsiz:

Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor :kızgın:

Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocuk :KK43: daha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş :kızgın:
ay bu insanlar hic halden anlamaz mi ya hasta insanin bebek yaninda ne isi var bn de hastanede cok bunalmistm eve daha kimse gelmedi bn tanıdıklarımn bir kismina haber vermedm daha toparlamanadm dinlenemedm ki hiç telefona bakack misafir agrlayacak ne vaktm var ne gücüm..

İnsanlar ne kadar düşüncesiz ne kadar cahil.. kırılan kırılsın gerçekten , evladından önemlisi yok.. ben dışardan gelenlere önce ellerini falan yıkatıyorum valla.. gerekirse uyuyo de gösterme.. kapı çalınca al odana geç şimdi uyudu sesten uyanıyo falan de çıkarma kimseye.. Allah korusun bebiş hasta olsa o kırılanlar iyileştirmicek..
Süpersin :) düşünemeyene böyle dusundurtursun işte..

kizlar bu uykusuz günleri nasil geçiriosunuz ? cok şükür rabbim guc verio ama yıne de yetismekte zorlanıyorum..
yanınızda refakatçi var mi ? bnm annem kalio sanki daha uzun bo sure bırakamam annemi gibi gelio korkuorm kendim bakmaya..
bi de mesela bebek gece uyurken siz de uyuyo musunuz yani mikirdandiginda falan mi uyaniosunuz yoksa basindacmi bekliosunuz uyanik.. bn basinda bekliorm ama hic uyuyamiyorm bu sefer 3 gunluk olduk daha..gündüz bir iki saat uyudum o kadar sadece

Valla ya bu sene dogmayab çok duydum. Benimde haftaya cumaya kadar beklenecekti suyu azaldığı icin dogurtalim dedi. Bende pazartesi olsun o zaman dedim çok ağrı olabilir dedi olsun napayım dedim pazartesiye aldı. Sabah erkenden gel dedi. Eğer ki dayanamayasak gibi olursan epjdural yaparız dedi. Sonuna kadar dayanacam bakalım. Hayirlisi
yarin dogum var ha hadi allah yardimcin olsun canim...

Oooo yapmayın diyorum ya gerekirse beni örnek göster bak solunum yoluyla geçen bi hastalık en ufak biseyden alıyorlar diyo Dr um çünkü daha çok küçükler Allah korusun bide aldı mı evde tedavi de yok direk yatış kırılan kırılsın eşine de söyle çok zor inan

Aynen canım Allah korusun inanılmaz vicdan azabı çekiyorum her gelen görmek kucağına almak istiyor sakınmaya çalışıyorum hep. Ama nafile yani :KK12:yazık küçücükler daha :KK43:

Ayy keşke kimse gelmese insan çekemiyorum valla uykusuzluk bir yandan hizmet isteyecekler zaten halin olmuyor o bir yandan ev dagaliyor onu toparliyorsun o bir yandan daralma geldi :kızgın:

Hiç deme gerçekten patlama noktasındayım. Çocuğumla başbaşa kalmak istiyorum ya :sinirli:

İnsanlar ne kadar düşüncesiz ne kadar cahil.. kırılan kırılsın gerçekten , evladından önemlisi yok.. ben dışardan gelenlere önce ellerini falan yıkatıyorum valla.. gerekirse uyuyo de gösterme.. kapı çalınca al odana geç şimdi uyudu sesten uyanıyo falan de çıkarma kimseye.. Allah korusun bebiş hasta olsa o kırılanlar iyileştirmicek..

Öyle yapmaya çalışıyorum ben de ikide bir odaya gelip ne yapıyorum diye bakıyorlar eşim ayıp çıkın biraz odadan diyor offf offf :(

el kadar minnaklari niye rahatsiz ederler ki kis gunu ortalik hastalik kayniyor hem dogum yapmis kadin belki yatar belki agrisi sizisi vardir uykusuzdur bi an olsa uyumak ister insanlar ne kadar empati yoksunu ya okudukca sinirim tepeme cikti misal ben sutyen takmiyorum ya da pijamayla rahat rahat dolasmak istiyorum bebegim uyudugunda ben de uzanmak istiyorum sizler de aynisinizdir eminim...hepsini gectim bir de nazar olayi var allah muhafaza sık sık emzirme bahanesiyle gotursen ne kadar cok emiyor derler uyuyor desen oh ne guzel hep uyuyor derler az tombikse falan oh oh ele geliyor iri bebek dederler ertesi gun bi bakmissin cocuk ya emmek istemiyor ya sabaha kadar uyumuyor vs tam tersiyse abuk subuk canini sikarlar amannn siz siz olun bi caresini bulup mani olun bu duruma kirilan kirilsin yavrularimiz iyi olsun gerisi bos inanin bombos

Aynen zaten dışarı mikrop kaynıyor daha bi de hasta haliyle geldi adam. Kv ısrar ediyor gel gel diye millete. Ne anneyi ne bebeği düşünen var. Ne zaman misafir gelse kızım uyuyor oluyor kimse bilmiyor gece nöbet tuttuğumuzu :kızgın: uyuyor oh ne güzel diyorlar. Dün yavrum gece boyunca bas bas bağırdı nazar değdirdiler :KK11:

Aynen canım Allah korusun inanılmaz vicdan azabı çekiyorum her gelen görmek kucağına almak istiyor sakınmaya çalışıyorum hep. Ama nafile yani :KK12:yazık küçücükler daha :KK43:
Evet küçükler ve çok çabuk alıyorlar benim yavrum da hemen kaptı galiba olacak olan olur ama tedbir bizden takdir Allah tan tedbiri almak lazım

insallah az kalmis bak biliyorum cok ama cok zor ama geciyor iste gunler ilk gunku kadar uzulmuyorsun teskin ediyorsun kendini cunku biliyorsun hayirlisiyla kavusacaksin kuzuna bunu dusunmek seni cok heyecanladirir ve mutlu eder biliyirum onunnicin sık sık kavusacagniz ani dusun
İlk gün çok zordu ama kuzumun iyi olacağını düşünmek ve benim ona lazım olacağını düşündüğüm için güçlü olmaya çalışıyorum içim yaniyo sizliyo bu tarafım yok gibi resmen ama napim Allah tan gelene boynum ince imtihan im belki buda Rabbim daha beterini vermesin çok özledim kokusunu sesini bakışını ama işte elimden gelen sadece güçlü olup ona destek olmak :(

Kizlar gunaydin.haber verdim dogum yaptim diye yazamadim. Etiketlemissiniz ama hepsini alintilayip cevap veremeyecegim lutfen kusuruma bakmayin. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Simdi dogum hikayeme geceyim:) 24 Subat gece 4 te tuvelete kalktim uzerimi giyerlen bi anda sicak birsey akti az miktarda idrardir dedim. Elimi yilarken yine geldi ve istemsizce akiyordu :) anladim ki su gelmis :) esimi uyandirdim hazirlandik tabi esim cok panik olmus hadi hadi diyip duruyor:KK48: saat 5.45 te hastaneye girdim. Ebe muayene etti acilma hala 3.5 cm dedi nst ye 9 a kadar 9 da doktorum geldi o muayene etti aciklik hala ayniydi. Suni sanci verecegiz su geldikten sonra 18 saat icinde dogum bekleriz gece 22 ye kadar vaktimiz var dedi. 9 da suni sanci basladi ve ben gayet rahatim kendi sancim falan da yok tabi. Zaman gectikce sanci soddetlenmeye ben zorlanmaya basladim. Saat 14.35 e kadar sanci cektim masaya gectim 10 cm aciklikla ve 3 dk da 1 gelen sanciyla. Ikinmaya basladim doktor devam et cok guzel dedikce daha cok ikindim ama bagirmadim dudaklarimi isirdim ve ikindim. Saat 15.00 da minnak oglum gozunu acmis bana bakiyordu. 15.20 ye kadar da plasenta ciksin diye ugrasti doktorum. Epizyom var ama estetik dikis oldugu icin ucunda sadece dugum var baska birsey yok kizlar. Ama oglusumu 2 saat sonra kucagima alabildim dogumda. :KK42: cigerlerinde su oldugu icin yogunbakimda oksijen verdiler. Cok sukur ki bir problemimiz yok simdilik. Dun sutum cok cok azdi ama oglum hastanede hic uyanmadi. 5 cc mama verdim dun sabah hastaneden cikmadan evde 5 e kadar hic uyandiramadim memeyi de tutmadi ama aksam acisini cikardi. Gece 10 dan 2 ye kadar surekli meme istedi mamayi bile az icti. Simdi kuzum yanimda uyuyor. Insallah dogurmayanlar varsa hayirlisiyla kucaklarina alirlar. Cennet kokulu cok guzel bi melek evlat

Doğum sancısı nasıl oluyo beya ağrı mi giriyo nasıl oluyo. Dün gece hafiften ağrı girdi bel karın kasik. Düzenli de değil 10 dkk ağrıdı sonra geçti gittim yattım bn de.agri dayanılmaz mi oluyo yoksa hafif mi .offff cok korkuyorm ya anlamazsam diye
canim bende su gwldigini ve sanciyi anlamam diyordum. Hastanede suni sanci verildikten sonra sancinin ne oldugunu mutlaka anlayacaksin

Kızlar henüz birilerine yardımcı olacakta kadar ne tecrübemiz nede ilk günler olduğu için vaktimiz var . Yine bişey sorcam müsait olanlar cevaplarda seviniriz . 5 günlük olduk ve dünden bu ya na deliksiz uyuyor oğluş . Uyanmıyordu ama şimdi Yen'i keşfettim uykudada emiyor . 1-1.5 saatte bir emiyor ve uyanık kaldığı süre 3-5 dk sadece ... sorun olmaz dimi sarılık La alakalı . Sonuçta emiyor güzelce ve Onunda süresi 6-7-8 dk .. sarılık sonucumuz 12.7 çıktı yarın tekrar gidicez .. tecrübeli anneler özellikle sizden rica ediyorum TuRuNCu TuRuNCu

Kızlar henüz birilerine yardımcı olacakta kadar ne tecrübemiz nede ilk günler olduğu için vaktimiz var . Yine bişey sorcam müsait olanlar cevaplarda seviniriz . 5 günlük olduk ve dünden bu ya na deliksiz uyuyor oğluş . Uyanmıyordu ama şimdi Yen'i keşfettim uykudada emiyor . 1-1.5 saatte bir emiyor ve uyanık kaldığı süre 3-5 dk sadece ... sorun olmaz dimi sarılık La alakalı . Sonuçta emiyor güzelce ve Onunda süresi 6-7-8 dk .. sarılık sonucumuz 12.7 çıktı yarın tekrar gidicez .. tecrübeli anneler özellikle sizden rica ediyorum TuRuNCu TuRuNCu
Canım kendi kendine uyanmiyor mu deliksiz uyuması pek normal değil yanı enazindan gün içinde 2-3 saat uyusa bile kendisi uyanması lazım

Kızlar merhaba
En son doğum yaptiğimi yazmıştım hayırlı olsun dileklerinde bulunanlara çok teşekkür ederim alıntılayamadım malum vakit olmuyor. Sağolun varolun
Doğum yapmiş arkadaşlarada geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.
Loveali Loveali çok üzüldüm kuzum inşallah hemencicik iyileşecek oğluşun Rabbim onu koruyacak melek o sıkma canını TuRuNCu TuRuNCu Rabbim senin evladınada şifalar versin inşallah dualarım sizinle.
Çok yoğun geçiyor günlerim on kere gelip gidiyor ayni insanlar,kızım çok huysuz sabaha kadar yatmıyor gündüzde gelen gidenden uyuyamıyorum. Anlayışsız bir milletiz vesselam... Bu günlerin çabucak geçmesi için dua ediyorum

Canım bizim dr. 5.ci günden sonra sarılık değeri sıkıntı değildir dedi. Yani tehlikeli olan ilk 4 gün...
5.ci günden sonra sınır 20 üstüydü diye hatırlıyorum.
Daha 5 günlük olduğu için uykudan uyanamıyor olması çok normal bence.
Bizde de ilk haftalarda böyle uyuyordu oğlum. Hatta ben dr.a sormuştum 24 saatin en az 23 saatini uyuyor diye.Her bebeğin farklı olduğunu söylemişti doktor.
Benim oğlan 1 aylık oldu ama hala uykucu :)

Sağol canım benim Allah razı olsun senden sakınlestırıcıde verıyorlarmıs sanırım sana verdılermı
Allah hepimizden razi olsun canım inşallah.teklif ettiler ama istemedim cünkü cok rahattı herkes etrafinda ve anestezi uzmanı sürekli konusup panik yapmana engel oluyo zaten.

Kızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam :kızgın:

Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye :işsiz::işsiz:

Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor :kızgın:

Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocuk :KK43: daha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş :kızgın:
Sitres yapma Can'ım kaç günlüksün su an tabi ki zor zamanlar ama böyle sorun ettikçe sütünü etkilersin kv söyleyemiyorsa sen söyle eşin söyleşin . Ben de öyleydim ama bu sefer morelimi bozmadım kızım için sütüm azalmasın diye odana çekil agrım var de uzan dinlen.

Canım geçmiş olsun benim yavrum da yoğun bakımda 3. Gecemiz olacak bugün çok zor bi durum Rabbim cümlemizin yavrusuna şifasını versin meleklerini Mevla'm korusun bi an önce bizlere kavuştursun inş
Can'ım senin yavruna ne oldu kaç gündür giremiyorum

Back
X