- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Tek göğsümle veriyorum canım birtanesinin ucu yokcnm napiosun mama mi veriosun emziremeynce bn de emziremiorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek göğsümle veriyorum canım birtanesinin ucu yokcnm napiosun mama mi veriosun emziremeynce bn de emziremiorum![]()
silikon uc ise yaradi dimi ay bn de alayım yarin ya sutum varken biberondan vermek istemiorum mecburen oyle verdim mama da veriorum biberona alisiyor su an iyice ama hala göğsümde araniyor karni tok da olsa orda uyumak istiyor agzina alip ama ucu olmadığı icin yapamiyor yavrum cok istiyorum emzirmeyi insallah ise yarar..Anlıyorum canım yengem 3 çocuğunda da aynı sıkıntıyı yaşadı ve ben her birinde yanındaydım uzun süre meme ucu çıkana kadar elimde bebek bi elimde meme emene kadar beklerdim tuttururdum zorla ağzından kaymasın diye de bebeğe enseden tutup destek olurdum ucla alıştılar bi iki aysonra çıktı kendi emzirdi yengem
bnm ikisi de ayni ya..ilk iki gun mama verdim sonra pompa aldim sagip biberonla vermeye basladim ama mamaya da devam..gogsumun birini tamamen reddediyor birini de arada tutturabiliorum zar zor ama biraz cekip birakio...nolcak boyle ya..silikon uc da deniycem son care..yarin doktor kontrolumuz var bi de ona danisacagim...Tek göğsümle veriyorum canım birtanesinin ucu yok![]()
insallah canim senin bebisin de en kisa zamanda evine dönecek insallahRabbim gerçekten kimseyi evlatsiz bırakmasın olmayanlara nasip etsin olanlari ayırmasın dert hastalık vermesin inş![]()
Amin. İnş yavrunu bu hafta içinde sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.Rabbim gerçekten kimseyi evlatsiz bırakmasın olmayanlara nasip etsin olanlari ayırmasın dert hastalık vermesin inş![]()
Amin inşA
Amin. İnş yavrunu bu hafta içinde sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.
Canım evet silikon uç işe yaradı dediğim gibi 3 çocuğu var 3 ünde de yaşadı bunu ilk 1-2 ay onunla emzirdi eğer bebekte emme isteği varsa zaten uçla da emiyor sadece ilk onu takınca memeyi verirken az süt getir uca gerisini kendi hallediyo sonra onunla emerken de uç az çok cikiyo ve ucun çıkmaya başlayınca artık kendi göğsünü getirsin biz hep öyle yaptık uca fln da alismadi gayet te güzel emdiler sonrasında da eğer öyle zorladığınız halde alamiyosa çokta ısrarcı olmamak lazım al bi uc onunla dene canım hem kendini hem bebeği yorma bence mesela diğer ikisinde aynı sorun olunca 3 te hiç ısrar etmedik direk silikon uçla başladıksilikon uc ise yaradi dimi ay bn de alayım yarin ya sutum varken biberondan vermek istemiorum mecburen oyle verdim mama da veriorum biberona alisiyor su an iyice ama hala göğsümde araniyor karni tok da olsa orda uyumak istiyor agzina alip ama ucu olmadığı icin yapamiyor yavrum cok istiyorum emzirmeyi insallah ise yarar..
bi de cok mu çabuk vazgeciyorum acaba gogsumden ememeyince baya bi cirpinarak agliyor sakinlestrp verio annem yine almazsa birakioz artik.. daha fazla mi israrci olmak lazim??
Ben avent kullanıyorum ilk günden beri memnunum ama artık benim meme mi alsın istiyorumkizlaaaarrrr silikon meme ucu hangi marka almaliyim kullananlar acill cevap lütfen![]()
NedenKızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...![]()
Uç işe yarıyor ama oda işkence arada kayıyoryok takmiyorum sende silikon uc ise yaradi mi canim ya emse sut gelicek güzel güzel yok degil sutum ama boyle cok moralim bozuluyor yani bebegi kucagima almaya korkar oldum yine emmeyecek dusuncesiyle. hangi marka uc kullaniosun cnm yarin alayim ben de deniyeyim hemen..yarin doktor kontrolumuz var bakalim ne diyecek mecbur ac kaliyor diye mama veriorum sarilik olur korkusundan resmen mama ile besleyorum azicik da anne sütü takviyesi yapmis oluyorum yani gunde ortalama 60 cc falan süt oluo sanirim bebegimin midesine giden o da biberonla gogsumde cok az duruo gunde 1-2 kere tutuo ancak orda da 10 ar dkka anca duruodur![]()
Sağol canım Allah razı olsun aynen annelik başka bişey ben yegenler hasta olunca bile kötü olur onlarla aglardim yavrum iyice içimi yaktıLoveali canim gecmis olsun.rabbim sifa versin evladina. Sanada sabir versin. Evlat bambaska birseymis insan anne olunca anliyor. Sen Rabbime sigin dua et. Insallah tez zamanda saglicakla ana ogul evinize doneceksiniz.
Canimmm ağladım şuan yazını okuyunca benim yavrum da hastanede olduğu için daha iyi anlıyorum Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin inş iyileşir hemen de bı daha yaşamazsınız Mevla'm sifanizi versinKızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...![]()
Bir dert ancak bu kadar komik anlatılırdı.sinir olacagima daha güldürdün beni kiz Allah iyiliğini versinKızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam
Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye
Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor
Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocukdaha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş
![]()
Allah sifa versin canim.cabucak gecicek Allahin izniyleKızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...![]()
Rabbim 99 guzel isminin hatrina minicik bedenine sağlık versin .senin için dua eden bu kadar anne ve anne adayının dualarına cevap verip bebeğinin sağlığına kavuştursun inşallah üzülme canim herşey yoluna girecek insallahKızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...![]()
Üzülme ve pes etme emzireceginr İnan'a Can'ım r emzirmek inançla olan birşey gerçekten buna İnan'ıyok takmiyorum sende silikon uc ise yaradi mi canim ya emse sut gelicek güzel güzel yok degil sutum ama boyle cok moralim bozuluyor yani bebegi kucagima almaya korkar oldum yine emmeyecek dusuncesiyle. hangi marka uc kullaniosun cnm yarin alayim ben de deniyeyim hemen..yarin doktor kontrolumuz var bakalim ne diyecek mecbur ac kaliyor diye mama veriorum sarilik olur korkusundan resmen mama ile besleyorum azicik da anne sütü takviyesi yapmis oluyorum yani gunde ortalama 60 cc falan süt oluo sanirim bebegimin midesine giden o da biberonla gogsumde cok az duruo gunde 1-2 kere tutuo ancak orda da 10 ar dkka anca duruodur![]()