- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Hadi hakkında hayırlısı olsun inşİnşallah canımm :) saolun hepinizden allah razı olsun gelsin kucağıma alayımda uykusuz gecelere razıyımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hakkında hayırlısı olsun inşİnşallah canımm :) saolun hepinizden allah razı olsun gelsin kucağıma alayımda uykusuz gecelere razıyımm
mikirdaninca uyaniyorum. bebek uyudukca uyumaya calis evde. hastanede bende uyuyamadim. herkes uyudugunda ben uyaniktim.kizlar bu uykusuz günleri nasil geçiriosunuz ? cok şükür rabbim guc verio ama yıne de yetismekte zorlanıyorum..
yanınızda refakatçi var mi ? bnm annem kalio sanki daha uzun bo sure bırakamam annemi gibi gelio korkuorm kendim bakmaya..
bi de mesela bebek gece uyurken siz de uyuyo musunuz yani mikirdandiginda falan mi uyaniosunuz yoksa basindacmi bekliosunuz uyanik.. bn basinda bekliorm ama hic uyuyamiyorm bu sefer 3 gunluk olduk daha..gündüz bir iki saat uyudum o kadar sadece
mikirdaninca uyaniyorum. bebek uyudukca uyumaya calis evde. hastanede bende uyuyamadim. herkes uyudugunda ben uyaniktim.kizlar bu uykusuz günleri nasil geçiriosunuz ? cok şükür rabbim guc verio ama yıne de yetismekte zorlanıyorum..
yanınızda refakatçi var mi ? bnm annem kalio sanki daha uzun bo sure bırakamam annemi gibi gelio korkuorm kendim bakmaya..
bi de mesela bebek gece uyurken siz de uyuyo musunuz yani mikirdandiginda falan mi uyaniosunuz yoksa basindacmi bekliosunuz uyanik.. bn basinda bekliorm ama hic uyuyamiyorm bu sefer 3 gunluk olduk daha..gündüz bir iki saat uyudum o kadar sadece
Canım sezeryan mı normal doğum mu? Ben spora bile başladım çok şükür çok iyiyim pilates yaptım bir de squat yapıyorum vakit bulursam. Sezeryan oldum ama doktorun eli çok hafifmiş öyle diyorlarKızlar dün çok fena oldum. Resmen benim dikişler başa sardı. İlk günkü gibi ağrıyorhalbuki doğumdan iki gün sonra çok iyiyim diyordum kendime eziyet etmişim resmen... gelen misafirle oturdum odama gidip yatmadım akılsız gibi
gece de kızım kusuyor diye onun sesine fırlayıp kalktım sağ taraftaki dikişim açılmış gibi... doktorumu aradım tekrardan sardık çok ağrıyor
Siz siz olun benim gibi yiğitlik yapıp gezmeyin resmen nazar ettim kendi kendime![]()
Alışılıyor kızlar biz 27 günlük olduk iyice ağlayana kadar uyanmıyoruz eşimle:))mikirdaninca uyaniyorum. bebek uyudukca uyumaya calis evde. hastanede bende uyuyamadim. herkes uyudugunda ben uyaniktim.
Canım Allahım şifalar versin çok üzüldüm inşsllah geçecek bak bebişin iyi olacak lütfen kendini toparlamaya çalış yaşanacakmış bu da demek ki.. eminim çok zordur canım çok geçmiş olsunSağol canım bilmiyorum ben doğum haftası fena grip oldum doğum yaptığım gün de aşırı öksürük başlamıştı dikislerim aciyodu o derece öksürük vardı benden mı aldı eltim gelmişti kızı hastaydı öksürük burun akıntısı vardı ondan mı tetikledi yoksa yasicamiz vardı öyle mı oldu bilmiyorum ama oldu iştesolunum la geçen bişey diyo Dr u gelen gidene cikariverdim hemen sakinamadim yavrumu
kendimi çok suçlu hissediyorum
mahvoldum 4 gündür bugün 4. Gecemiz olacak yavrumsuz gece kalkıp beşiğini boş görmek süt sagip geri yatmak çok koyuyo dayanmaya çalışıyorum güçlü olmam lazım diyorum ama bugün aglamasini görünce sesinin kisildigini görümce eridim bittim resmen gogsumun birini emdi diğerinde zorlandı makina sinyal verdi ve mecburen bıraktırmak zorunda kaldım
halbuki daha çekiyordu ama nefesi yetmedi kuzumun mahvoldum o an zorla çektim memeyi ağzından
![]()
nivea pisik kremini denedinmi? kremden sonra pudra doktum ben.Kızımın pişigi geçmedi bir haftayi geçti.. bez degistirdim yok, sudocrem bepanten arko classic pudra zeytinyağı 3 er gun hepsini denedim yok. Son iki gundur de altini hep cesmede ilik suyla yıkıyorum. Acik bırakıyorum hava alsin alti diye. Bi de inat gibi hep emerken yada uykuya yeni daldığında uapiyor kakasini altinda durmasin diye aliyirum uykusu bölünüyor sinirden bas bas bağırıyor . Caresiz kaldim..
Sari mi kakasi sariysa normal kuzm bizmkide oyle zorlanio kakada ve popodan gaz cikarirken birazda yediklerimizden oluo galiba bana iyi gelio diye uzum kayisi hosafi yiyodm ama gaz yapio bebeye yememeye basladmm..Asagidakilere dikkat etmk lazm..MaHlass benim kız da zorlanıyor gibi cıvık yapıyor ama kaka yaparken suratı şekilden şekle giriyor habire ıkınıyor normal mi bilmiyorum
![]()
Neler denemedk ki cnm masajda ise yaramio en rahat hali banyo sonrasi hergun yikayasm var ama soguk hava gun asiri yikiyorm..ilk bebegim oyleydi karnina masaj yapa yapa yaptirirdik kakasini. o da perisan olurdu bizde. internette karin masaji videolari var. saglikla buyutun insallah
Sağol amin canım zor olmaz mı hemde nasıl zor gücüm kalmadı artık sersem şekilde geziyorum elimden bişey gelmiyor 5 günüm zehir oldu sanki aklım fikrim hep yavrumda başım catliyoCanım Allahım şifalar versin çok üzüldüm inşsllah geçecek bak bebişin iyi olacak lütfen kendini toparlamaya çalış yaşanacakmış bu da demek ki.. eminim çok zordur canım çok geçmiş olsun
Bizde 38 gunluk olduk ama hala cikmadik hic disari. Cok bunaldim artik. Hava guzel oldukca iyice asabim bozuluyo cikamiyorum diye. Esime ve ailesine kalsa mayis hazirana kadar cikmamak gerekiyormus. Cildiririm sanirim o zamana kadar.Dün babaannesine gittik ilk defa. Bugün de yürüyüş yaptık 10 dk sonra evimin altındaki cafe ye girdik kahve içtik. Cafe de ağladı biraz panik oldum ama salladım elimde. Yürüyüş yaparken uyuyor çok şükür. Çıktınız mı siz de kızlar? Kendimi daha iyi hissediyorum bebekle çıktıkça. Keşke havalar daha da güzel olsa her gün çıksam psikolojik çok iyi geldi. Yine de 40mız çıkmadığı için ikindiden sonra kalmamaya dikkat ediyorum.
Amin artırsın inş yoksa gerçekten dermanim kalmadıkilo olayı da benim çok hızlı gitti sanki ondan tedirgin oldum normal mı bi Anda böyle gitmesi diye düşündüm
Canım benim de alttan dikisim ama bende bı anda Dr oturabilirsin dedi diye paldır küldür hareket ettim iyiye giden ağrısı azalan dikisler tekrar ağrıdı biz sadece dışarda sanıyoruz yaramızi ama sezeryan da olsa normal de olsa içerde de yaramiz var unutuyoruz bunu malesef![]()
Canım sezeryan mı normal doğum mu? Ben spora bile başladım çok şükür çok iyiyim pilates yaptım bir de squat yapıyorum vakit bulursam. Sezeryan oldum ama doktorun eli çok hafifmiş öyle diyorlar
Benim yanımda kimse Yok ilk hafta ablam eşim bardı sonra yanlız kaldım ara da annem kaynanam geliyor ama ben hiç durmuyorum evi süpür bulaşık yemek bide 3,5 yasında oğlum var onun herşeyiyke ben ilgileniyorum eğil kalk agrıyor bide sipnalin iğnesinden mi nedir sok bacağıma kramp girdi çok sgrıyor anlayacağın çoğu şey bana bakıyor .Mecbur yapıyoruz canım benim anne kv falan yanımda ama sevmiyorum kimseye iş yaptırmayı kızımın altını kendim değiştirmek gazını kendim çıkarmak istiyorum haliyle eğil kalk da oldu. Ev zaten bayram yeri gibi habire gelen giden
Senin ağrıların nasıl? Benim gözüm çok korktu ya bir daha doğum yapmak istemiyorumhele ki bir çocuk varken bu sıkıntıları çekmek zor canım Allah yardımcın olsun
Spor mu yok Can'ım yapma bak sonda çekersin kaç gün olduCanım sezeryan mı normal doğum mu? Ben spora bile başladım çok şükür çok iyiyim pilates yaptım bir de squat yapıyorum vakit bulursam. Sezeryan oldum ama doktorun eli çok hafifmiş öyle diyorlar
Yaa bende çıkmak istiyorum evin etfarinda gezilecek yer de yok pek amac hava almak yürüyüş ama bebek arabasini indiremem merdivenlerden tek başımaDün babaannesine gittik ilk defa. Bugün de yürüyüş yaptık 10 dk sonra evimin altındaki cafe ye girdik kahve içtik. Cafe de ağladı biraz panik oldum ama salladım elimde. Yürüyüş yaparken uyuyor çok şükür. Çıktınız mı siz de kızlar? Kendimi daha iyi hissediyorum bebekle çıktıkça. Keşke havalar daha da güzel olsa her gün çıksam psikolojik çok iyi geldi. Yine de 40mız çıkmadığı için ikindiden sonra kalmamaya dikkat ediyorum.
Benim kv Allah lık yavrum 5 gündür hastane de yatiyo da napiyosun çocuk nasıl demedi ne geldi ne ariyo annem burda nasip olursa annem yıkarYarin kirkimiz cikacak. Kaynana tutturmus ben yikiycam diye. Bende kendim yapmak istiyorum. Napicam bilmiyorum. Siz ne yapacaksiniz kizlar.
Sari mi kakasi sariysa normal kuzm bizmkide oyle zorlanio kakada ve popodan gaz cikarirken birazda yediklerimizden oluo galiba bana iyi gelio diye uzum kayisi hosafi yiyodm ama gaz yapio bebeye yememeye basladmm..Asagidakilere dikkat etmk lazm..
yasaklarrrrrrrr
nohut
kuru fasulye
mercımek
yesıl fasulye
bulgur
lahana
yaprak sarması
bezelye
kabak
pırasa
domates
salatalık
marul
üzüm
erik
nar
armut
portakal
mandalina
kayısı
kola,fanta
demli çay
muz
yenmesi gerekenler
kırmızı et
balık
tavuk
ıhlamur
rezene cayı
kompostalar (kayısı hariç)
yogurt
ayran
hamur işleri
pirinç pilavı
kuru incir dut
bol sıvı
Yarin kirkimiz cikacak. Kaynana tutturmus ben yikiycam diye. Bende kendim yapmak istiyorum. Napicam bilmiyorum. Siz ne yapacaksiniz kizlar.
Onu denemedim simdinkantaron yaguni deniyorum bakalim gecmezse onu da alayim.nivea pisik kremini denedinmi? kremden sonra pudra doktum ben.