• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Belki de ödem vardır? O yüzden hemen gitmiştir normalde de 6-7 kilo gidiyor diyorlar

Aynen iyi oldum zannettim. Canımızın hiç kıymeti yok sanırım :KK43: iyileşmiştim halbuki gittim bulaşık falan yıkadım misafir ağırladım mahvoldu dikişlerim :KK43:

Sezeryan canım kaç gün oldu senin? Benim bugün 14. Gün. 3. Günde rahat rahat eğilip doğruluyordum ağrı kesici de almıyordum ben de sevinmiştim Doktorum çok iyiymiş diye ama çok ağrıyor şimdi başa sardım tekrar :KK43:
Benim de 14. Gün ağrılarım arttı Can'ım ya bir iki kez dışarı çıktım yürüdüm geri döndüm bide rahmim agrıyor herhalde küçülüyor ondan. Yürüyüşe çıkmam istiyorum bir iyileşsem

Belki de ödem vardır? O yüzden hemen gitmiştir normalde de 6-7 kilo gidiyor diyorlar

Aynen iyi oldum zannettim. Canımızın hiç kıymeti yok sanırım :KK43: iyileşmiştim halbuki gittim bulaşık falan yıkadım misafir ağırladım mahvoldu dikişlerim :KK43:

Sezeryan canım kaç gün oldu senin? Benim bugün 14. Gün. 3. Günde rahat rahat eğilip doğruluyordum ağrı kesici de almıyordum ben de sevinmiştim Doktorum çok iyiymiş diye ama çok ağrıyor şimdi başa sardım tekrar :KK43:
5. Gün 6-7 kiloydu giden 15. Gün bugün dün tartildim 12 fln olmuş toplam giden aynen canım bende yatmadım hemen ayaklandim sonra aynı şekilde acimaya başladı ev süpürdüm sildim odamı fln temizledim hatta halı sirkeledim iyiyim diye sonra bı kaç gün daha çektim aynı acıyı

Benim yanımda kimse Yok ilk hafta ablam eşim bardı sonra yanlız kaldım ara da annem kaynanam geliyor ama ben hiç durmuyorum evi süpür bulaşık yemek bide 3,5 yasında oğlum var onun herşeyiyke ben ilgileniyorum eğil kalk agrıyor bide sipnalin iğnesinden mi nedir sok bacağıma kramp girdi çok sgrıyor anlayacağın çoğu şey bana bakıyor .

Sen yine de zorlamamaya çalış canım ya acil şeyleri yap gerisini boşver eşin yardım ediyordur inşallah

Benim de 14. Gün ağrılarım arttı Can'ım ya bir iki kez dışarı çıktım yürüdüm geri döndüm bide rahmim agrıyor herhalde küçülüyor ondan. Yürüyüşe çıkmam istiyorum bir iyileşsem

Ben de geçen bir kere çıktım o da arabayla turladık ama titreme tuttu çok üşüdüm. Havalar biraz daha düzelsin kızımı arabasına koyar yürüyüşe gideyim istiyorum ben de :)

Karnım da ağrıyor ondan olabilir demek

5. Gün 6-7 kiloydu giden 15. Gün bugün dün tartildim 12 fln olmuş toplam giden aynen canım bende yatmadım hemen ayaklandim sonra aynı şekilde acimaya başladı ev süpürdüm sildim odamı fln temizledim hatta halı sirkeledim iyiyim diye sonra bı kaç gün daha çektim aynı acıyı

Ah elifcim sen baya hırpalamışsın kendini :( o kadar iş yapılır mı kız

Kizlar benimde sezeryan olali 17 gun oldu ben de is basa dustugunden hic yatmadim diyebilirim.ozellikle dugum yeri diyolar sanirim dikisin bittigi yer zor agriyor.ne zaman gecer ki bu agrilar.ilk dogumum normal olmustu onda da kesi agrisi cekmistim.bu isin kolayi yokmus onu anladim.cok sukur bugunumuze de.ondan odenmiyor annenin hakki.bir de cevremuzdekiler anlayisli olsa.benden cok lohusa psikolojisinde anlamakta zorlaniyorum insanlari

Kizlar benimde sezeryan olali 17 gun oldu ben de is basa dustugunden hic yatmadim diyebilirim.ozellikle dugum yeri diyolar sanirim dikisin bittigi yer zor agriyor.ne zaman gecer ki bu agrilar.ilk dogumum normal olmustu onda da kesi agrisi cekmistim.bu isin kolayi yokmus onu anladim.cok sukur bugunumuze de.ondan odenmiyor annenin hakki.bir de cevremuzdekiler anlayisli olsa.benden cok lohusa psikolojisinde anlamakta zorlaniyorum insanlari
Benimde benden cok kocam lohusa psikolojisinde. Dunyanin en iyi kocasi benimki sanirimdim ama yanilmisim. Insanlarin bahsettigi diger anlayissiz erkeklerden hic bi farki yokmus. Sinirlerim cok bozuk coooookk.

Kizlar surekli sagarak goguslerimi yumusattim. Ama simdi de cok sut yok gibime geliyor boyle yumusak olunca. Bide sutum mu azAliyo acaba diye dusunuyorum. Sagdigimda oyle bi durum yok ama korkuyorum

Kizlar bebeginiz kac dk aktif cekince doyuyor? Memede bi mm goster olsa da ne kadar emdigini gorebilsek:) oglum bi gogsumu yarim saat ektif emiyor birakiyor.. Ben de obur gogsu sagiyorum. Sonra mizirdaniyo 1 saat sonra fln sutu isitip 40 mm veriyorum. Sadece emzirmeyle doyuramaz kendini diye korkuyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Iki emme arasi kac saat geciyor?

bnm ikisi de ayni ya..ilk iki gun mama verdim sonra pompa aldim sagip biberonla vermeye basladim ama mamaya da devam..gogsumun birini tamamen reddediyor birini de arada tutturabiliorum zar zor ama biraz cekip birakio...nolcak boyle ya..silikon uc da deniycem son care..yarin doktor kontrolumuz var bi de ona danisacagim...
Aç bırakmamaya çalış canım yinede sağ cver ama mutlaka ver. 'Gerçekten çok zor emzirememek :( doktora bir sor bakalım inşallah çözüm bulunur

Loveali Loveali yazamasum kendimi toparlayıp inan duamdasın sanaldan bilsem tanısam de biran önce yavruna kavuşursun inş bir daha yaşamazsınız
TuRuNCu TuRuNCu inş herşey güzel geçmiştir kuzucuk hemen atlatır bir daha ayrılmazsınız

Daha once mi üstüne oturmaya başladınız ben şu an üstüne oturuyorum dikislerin 15. Gün oldu ama acıyor umarım 1 haftaya geçer
benim 20 aylik cocugum var. onunlada ilgilenmem lazim. mecbur oturdum. once zorlaniyordum kotuydum. 10.gun dr kontrolune gittim. batikonla pansuman yap dedi krem verdi kuru tut dedi. dediklerini yapinca yavas yavas acisi gecti. simdi iyiyim cok sukur.

Kızlar ben yatakodasından lavobaya gidemiyorum hep memedeyiz aç değil omuzu çatlamıştı doğumda o yüzden mi huysuz anlamadım bugün 4. Gün olacak kaka sayısı 4/5 kez yaptı aç değil. Bunalıma giricem kan ilaçlarını da kabızlıktan korkuyorum içmedim başım dönüyor artık gaz Ağrı'sı hemen olmaz dimi

ya bn de tam benzer seyler yazacaktim. bnm de gogus ucum yok.. ilk gün mecburen mamaya basladik ve 4.gündeyiz hala devam ediyorum mamaya. pompa aldim dun sagip vereyim diye dünden beri her sagdigimda iki gogusten ancak 30 cc cikio. az önce.sagdim hic bişi cikmadi.. mamayi istahla yiyor sagdigim sute burun kivirio resmen biberonla verdigimde... memeye verince de yakalayamior ucunu sinirlenior cok yakalasa da bir kac cekio birakio uyuyor memede ya da feryat figan bagirdigi için kaldiriyorum.. napicaz arkadaşlar yardim edin :110::KK42:

biraz saginca gogus ucun cikmiyormu? birde oyle once biraz sagip sonra tutturmayi denesen. memeyi yakalattrman lazim o gormediginden saga sola agiz aacip duruyordur simdi.

Kızlar normal Doğumda dikişleriniz ne durumda ? Benim 5 gün oldu Hale'n yanma var. Bugün kontrolde bir krem verdi inş işe yarar . Birde hemoroid olmuşum onun için baticonlu su ile taharetlen dedi . Ben normal ılık su ile hemen duşta kendimi yıkayıp baticonlu suyu pamukla pansuman gibi yapıyorum umarım doğru anlamışımdır. Başka tavsiyesi olan varmı ?

Ben de geçen bir kere çıktım o da arabayla turladık ama titreme tuttu çok üşüdüm. Havalar biraz daha düzelsin kızımı arabasına koyar yürüyüşe gideyim istiyorum ben de :)

Karnım da ağrıyor ondan olabilir demek

Ah elifcim sen baya hırpalamışsın kendini :KK43: o kadar iş yapılır mı kız
Biraz öyle oldu canım tatlı değildir iyiyim diye ayaklaniverdim

Kizlar bebeginiz kac dk aktif cekince doyuyor? Memede bi mm goster olsa da ne kadar emdigini gorebilsek:) oglum bi gogsumu yarim saat ektif emiyor birakiyor.. Ben de obur gogsu sagiyorum. Sonra mizirdaniyo 1 saat sonra fln sutu isitip 40 mm veriyorum. Sadece emzirmeyle doyuramaz kendini diye korkuyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Iki emme arasi kac saat geciyor?[/QUOTE

Biberon u verince memeyi alıyor mu bende günde bir kere ye mahsus vermek istiyorum ama biberon a alışır diye korkuyorum birde neden bilmiyorum ama ben memeyi emdiğini hissedemiyorum napcam bilmiyorum bebegim açmı yokmu bilmiyorum

Loveali Loveali yazamasum kendimi toparlayıp inan duamdasın sanaldan bilsem tanısam de biran önce yavruna kavuşursun inş bir daha yaşamazsınız
TuRuNCu TuRuNCu inş herşey güzel geçmiştir kuzucuk hemen atlatır bir daha ayrılmazsınız
Sağol canım Allah razı olsun inş hemen kavusurum çok özledim dualarinizi eksik etmeyin inş dualarla iyileşecek TuRuNCu TuRuNCu yla benim yavrum :(

Back
X