• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Benim kizim herseyi emme ile bağdaştirdi. Kakasini emerken yapıyor emerken uyuyor sadece. Tam daliyor ben altini almak gazini cikarmak zorunda kaliyorum uykusunu bölüyorum mecburen o zaman da sinirleniyor huysuzlaniyor. Bebegi emerken kaka yaoan bi ben yokumdur herhalde sizin nasil oluyor altini alirken uyaniyor mu ? Off bi de pişik var iyice zor oluyor altini alirken başlıyor aglamaya kiyamam sonra uykuya dalmasi sakinlesmesi icin tekrar meme veriyorum yine bi guzel emiyor fazla emince de kusuyor kısır döngü icindeyiz resmen

aynen kac kere düzgün olmayan hareketini gördüm uyardım bezini değiştirirken pijamasini çıkarması mendilini yere koydu terliyken odanın dışı soğuk oraya çıkardı güya 5 çocuk büyütmüş hiçbirşey bilmiyor name çayı vermiş bebeğime çocuk defalarca küstü kıyamet kopardım zaten ailemle de tartıştı bende ağzıma geleni saydım kayinbabani onla ilgili herşeyi döktüm eşim girdi haklı cansu dedi babana neler saydı dedi söyledim içimi döktüm ohhhh dedim birkaç gün üzgün üzgün gezdi duygu sömürüsü yaptı ağladı sizlandi gece odada sen bana soylersin boşver elinden gelen yok falan dedi yanlış uygulamasını dedim annem ilgileniyor bebekle onu kıskanıyor bide birkaç kez eşim sen tırnağını kes dedi yapamam desi göbeği için pansuman annem yapsın dedi ben dayanamam dedi herşeyi yok diyor dedim 20sinde herkesin yanlışını biliyorum inşallah atanır gideriz gerek yok fazla samimiyet iyi olmuyor dedi 10 gün falan konuşmadım hoşgeldin bile demedim özellikle kayınpeder olacak pislige inan bu halimle bile sıkıntı çekiyorum bunlarla
canim malesef ilk dogumumda kaynvalidenin evinde kalmistim 40 im cikana kadar esim gorevdeydi beni oraya birakip gitti benzer olaylari ben de yasadim ama asil beni sok eden kv nin bebegime memesini emdirmeye calisirken yakalamamdi:eek::skandal:gozlerime inanamadim napcami da bilemedim bisey de diyemedim sinirimden olecektim azdaha:oha: bu dogumumda yine yanimizda ama bu kez benim evimde peki ne degisti hiccc koca bir hic bebegi 2 saatte bir besleyin dedi doktor tam ben uyandiricam birak kendisi uyansin uyandirma cocugu diyor pisik icin sudacrem aldim bu ise yaramadi deyip pudra almis illa bunu dok diyor her 3 4 saate bezini degisiyorum kaka yapmadikca degisme diyor bebegin ve oglumun kiyafetlerini bizimkilerden ayri atalim diyirum daha ne goreyim masa ortusune varincaya kadar atmis el kadar bebegin camasirlariyla

Kızlar ben yatakodasından lavobaya gidemiyorum hep memedeyiz aç değil omuzu çatlamıştı doğumda o yüzden mi huysuz anlamadım bugün 4. Gün olacak kaka sayısı 4/5 kez yaptı aç değil. Bunalıma giricem kan ilaçlarını da kabızlıktan korkuyorum içmedim başım dönüyor artık gaz Ağrı'sı hemen olmaz dimi
canim gozun aydin allah anali babali buyutsun saglicakla buyuyup hayirli evlat olsun insallah.bu arada gecmis olsun omzu nicin catladi ve tefavisi nasil minnacik omzun

Benim kizim herseyi emme ile bağdaştirdi. Kakasini emerken yapıyor emerken uyuyor sadece. Tam daliyor ben altini almak gazini cikarmak zorunda kaliyorum uykusunu bölüyorum mecburen o zaman da sinirleniyor huysuzlaniyor. Bebegi emerken kaka yaoan bi ben yokumdur herhalde sizin nasil oluyor altini alirken uyaniyor mu ? Off bi de pişik var iyice zor oluyor altini alirken başlıyor aglamaya kiyamam sonra uykuya dalmasi sakinlesmesi icin tekrar meme veriyorum yine bi guzel emiyor fazla emince de kusuyor kısır döngü icindeyiz resmen

Pişik için hemen bu arko krem aldır eşine hani şu tüp şeklinde olan yaglı krem her altını actıgında sür hemen gecırıyorrr sağlıkla büyüt kuzunu

Şubat annemiz kaldı mı doğum yapmamış olan biz kucakladık bebişlerimizi sağlıcakla Rabbım sizleride nasıp etsin bir avazda kolay doğumlar yapın benim oğluşum 20günlük oldu bile habire gerneşiyor o minik surat sekilden sekile giriyor alttan da pırt pırt geliyor sesler gerneştikcecok datlı cok

Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
canim nasil oldun seni merak ediyorum

???????? Saç boyatmayla ilgili doktoruna danışan oldu mu acaba??ben bu hafta saçlarımı boyamayı düşünüyorum kardeşimin düğünü var boyatan varmı????? Ne düşünüyosunuz bu konuda

canim malesef ilk dogumumda kaynvalidenin evinde kalmistim 40 im cikana kadar esim gorevdeydi beni oraya birakip gitti benzer olaylari ben de yasadim ama asil beni sok eden kv nin bebegime memesini emdirmeye calisirken yakalamamdi:eek::skandal:gozlerime inanamadim napcami da bilemedim bisey de diyemedim sinirimden olecektim azdaha:oha: bu dogumumda yine yanimizda ama bu kez benim evimde peki ne degisti hiccc koca bir hic bebegi 2 saatte bir besleyin dedi doktor tam ben uyandiricam birak kendisi uyansin uyandirma cocugu diyor pisik icin sudacrem aldim bu ise yaramadi deyip pudra almis illa bunu dok diyor her 3 4 saate bezini degisiyorum kaka yapmadikca degisme diyor bebegin ve oglumun kiyafetlerini bizimkilerden ayri atalim diyirum daha ne goreyim masa ortusune varincaya kadar atmis el kadar bebegin camasirlariyla
allahın yaaaa gelse çıldırma emziği şekere reçele batırırken gördüm ağzına portakal havuç verirken gördüm sinirlendim uyardım tek yıkıyorum çamaşırı o gün havlu eklemişti uyardım kadın gerizekalı anlamıyor uyusa bile bende 3-4 saatte değişeyim diyorum uyandırma yemek bez için diyor emzirmek için 3 saati geçmesin diyorum isterse ağlar zaten karışma diyor sinirim zıplıyor sudocrem kullaniyorum bende pudra kullanırdık biz bu ne yarın gidip al dedi eşime aynı sorunlar bendede var geçen gün mutfak bezi ile ağzını silerken gördüm çıldırdım yine esimde çağırıp duruyor eve gelmek istediğinden de değil ondan korkusundan geliyor resmen yüz kere öpme çocuk isilik oldu elini öp diyorum onu da dinlemiyor eşimde birşeylere zorla dahil etmeye çalışıyor hanımı hastane kontrolünde annem olsun tırnağını annem kessin üstünü o değişsin altını o varken o değişsin deyip duruyo istemiyorum kadını anlamıyorlar

Kizlar benimde sezeryan olali 17 gun oldu ben de is basa dustugunden hic yatmadim diyebilirim.ozellikle dugum yeri diyolar sanirim dikisin bittigi yer zor agriyor.ne zaman gecer ki bu agrilar.ilk dogumum normal olmustu onda da kesi agrisi cekmistim.bu isin kolayi yokmus onu anladim.cok sukur bugunumuze de.ondan odenmiyor annenin hakki.bir de cevremuzdekiler anlayisli olsa.benden cok lohusa psikolojisinde anlamakta zorlaniyorum insanlari

Benim de çok ağrıyor yardım edenim var ama misafirden kalabalıktan başım ayıkmadı ki :(

Millet şaşırmış valla kocalar kv ler :duduk:

Ben de acaba kv yi bıçaklasam lohusa depresyonundaydım desem kaç yıl yerim :işsiz:

Kizlar benimde sezeryan olali 17 gun oldu ben de is basa dustugunden hic yatmadim diyebilirim.ozellikle dugum yeri diyolar sanirim dikisin bittigi yer zor agriyor.ne zaman gecer ki bu agrilar.ilk dogumum normal olmustu onda da kesi agrisi cekmistim.bu isin kolayi yokmus onu anladim.cok sukur bugunumuze de.ondan odenmiyor annenin hakki.bir de cevremuzdekiler anlayisli olsa.benden cok lohusa psikolojisinde anlamakta zorlaniyorum insanlari
Benim de sgrıyor ya hiç durmadım dinlenmedim ondan eğilip kalkmaktan Can'ım

kizlar bgn kontrolumuz vardi doktor vucudu sari duruuo bilurubin bakalim yuksek cikabilir o zaman yatis yapmam gerekir dedi sonra bebegi kan almaya gotrduk feryat figan ağladı üstü de tam giyinik değildi..kan tahlili beklememiz gerekiodu 1 saat bn biberonu yanima almamisim nasil stres oldum bi yandan yatışi dusundum bi yandan nasil karnini doyurcam dedim:cry:neyse mama siringa aldm ebelerden öyle verdim biraz sakinledi. sonucumuz da 14.2 cikti demek ki ciltcrengi oyle biraz da 18 ve uzeri olsa yatiracaktm ama su an tedavi gerekmez florasan isigina ve camın arkasindan güneşe tutun eger gecmez vücudu sararirsa gelin dedi. smdi ya fark edemezsem diye odum kopuo zaten eve donerken de yine acliktan agladi evladim sutum var cikarip doyuramiorum oglumu.. cok stres oldum cok uzuldum bugun silikon uc aldm bakalim biraz cekeledi bgn tutar inşallah..
sarilik degeri icin ne diorsunuz cogu bebekte olabiliimus degeri nasil? degeri dusurmek icin oneriniz var mi?
Bizim de 14 çıktı bir haftadır sürekli emziriyorum daha rengi Yen'i düzelmeye başladı telaşlanmaya gerçek YÖK Can'ım sürekli emzir zamanla geçer inş takibe al rengini ama hemen geçmesini. Bekleme Can'ım

Canım çoğu bebekte yenidoğan sarılığı da oluyo yanı rengi hafif sarımsı oluyo seninki de öyle demekki benimkinin De mesela göz içi sarı gibiydi korkmuştum ama hep kendi uyandığı ağladığı için sürekli uyku halinde olmadığı için rahattım 5. Gün kontrol ünde Dr una sarı mı dedim çok hafif test bile yapmaya gerek yok dedi yenidoğan sarılığı mı dedim aynen öyle dedi artık artmaz zaten dedi gerçekten de göz rengi beyazladi sonra senin de öyledir kaç günlük oldunuz Allah korusun olsa fark etmemen zor olur çünkü yarı baygın oluyorlar yeğenim de yaşamıştık kendileri uyanmiyo emmiyo ve sarılığı bariz belli oluyo inş bisey çıkmaz
bizim de 5. günüydü bugün. sanki bi yerde 5.gun olcumunde yüksek ciktigini okumustum. smdi isigimiz acik yatıyorz yarin da güneşe cikarcam camin ardindan. sadece yuzune degse yetiyor mu acaba??yegeninde nadil bi tedavi olmisti canim. bu arada bgn silikon uc aldim wee marka sonic basarisiz gene almadi memeyi israrla

Bizim de 14 çıktı bir haftadır sürekli emziriyorum daha rengi Yen'i düzelmeye başladı telaşlanmaya gerçek YÖK Can'ım sürekli emzir zamanla geçer inş takibe al rengini ama hemen geçmesini. Bekleme Can'ım
bi daha ne zaman kontrole goturmek lazim acaba? bn emziremiorm cnm sagarak veriorum mamaya takviye süt yapiodum simdi sutum arttikca mamayi dusuruorum ozellikle sordm doktora beslenmeden degil kilo kaybi falan yok nerdeyse dedi. baska ozel bisi yaptin mi emzirmenin disinda su güneş isigi muhabbetinde sadece yuzunne degse yeter mi?

ay sinirlerim bozuk zaten cok guldum canim:KK70:bebekler bi alem kimi meme almaz kimi de birakmaz bnmki de senin durumun tam tersi

Aç bırakmamaya çalış canım yinede sağ cver ama mutlaka ver. 'Gerçekten çok zor emzirememek :KK43: doktora bir sor bakalım inşallah çözüm bulunur
bugün sarilik korkusundan emzrime isini sormayi unuttum canim aklim gitti çünkü.. wee marka uc aldm bgnilk basta bi kac cekti birakti ilerleyen saatlerde iki kere daha denedim almadi yine.. bzm oglan aventin bibiberon ve emzigini sevdi acaba bi de onun ucunu mu alsam son care:işsiz:

Back
X