- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Hayırlı olsun gözün aydın Rabbim sağlıklı gunler versin inş sağolasın Allah razı olsunGeçmiş. Olsun canım bu arada ben doğum yaptım ve o sancilar da sana bebeğine çok dua ettim. Allah bi daha yasatmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gözün aydın Rabbim sağlıklı gunler versin inş sağolasın Allah razı olsunGeçmiş. Olsun canım bu arada ben doğum yaptım ve o sancilar da sana bebeğine çok dua ettim. Allah bi daha yasatmasin
O sekilde degil de mesela bikac ay sonra bitmesi azalmadi soz konusu olabilir mi? Anne bebek temasi yok bizdeSagmak la azalmaz heralde ben perşembe den bu yana hep sagiyorum ne artma var ne azalma![]()
Canım onun garantisi olmaz ki çok iyi süt u gelenin bile bi anda gidebiliyor anne bebek teması olan bile olabiliyor çok stres yapma seninki de öyle bi bebek demekki benim iki yeğenim hiç emmedi hep mamayla sagip büyüdü arkadaşımın da öyle oldu sağlıklı olsunlar daO sekilde degil de mesela bikac ay sonra bitmesi azalmadi soz konusu olabilir mi? Anne bebek temasi yok bizde
Bebegim biberona alisti canim cok skiliyor...
E bebekten alıyorum canım ama marketlerde de oluyormuş.cok talep olduğu için bitiyomus hemensleepy denemek istiyorum ama marketlerde bulamadim. sadece nettemi satiliyor acaba?
Biberon kullanma kaşıkla ver yoksa memeyi almazbnm de oyle almiyor bi de biberona da alisti galiba hele dünden beri doymak bilmedi ha bire istiyor o kadar süt sagamiyorum ki mamadan kurtulamiorum bu yüzden..wee silikon ucu tutmadi bnm paşam avent siparis verdim o da iki gune falan anca gelir herhalde...memeye alistirmak icin ayrıca mamayi ve sagdigim sutu kaşıkla verelim dioruz simdi bi de oyle deneyelim bakalim ne olcak.. beslenmesini de azaltmamam lazim sarilik riski gecene kadar ama.. ne zormus arkadas bu işler yaaa
Kızlar bişey sorcam oda için ısı ölçer aldınız mı aldıysanız nerden aldiniz alcam da hangisi iyidir bilemedim![]()
Kuzum benimde en çok kafam ona takılıyor. Herkes kızıyor bana çok sariyorsun çocuğu isilik dokucek sıcağa alışacak diye ama onların istediği gibi yapsam da burnu ve yanakları soğuyor hemen. Bunun ortası nedir anlamadım ki arkadaş . Ama harbiden bazen abartiyorum bende farkındayım.![]()
Benim ev 24 25 derece oluyor genelde. Icine uzun kol zobin ustune tek penye altta da iki kat kiyafet oluyor. Bi de ustune kundak sarıyoruz ama siki degil benim kiz kollari kafasının yanindan indirmiyor çünkü. Yatarken tek kat battaniye atıyorum beline kadar. Henüz isilik olmadi hasta da olmadi sanirim normal yapıyorum. Derece de suyu olcenlerden aldim ördek onunla odayi da ölçüyorum.Özelikle geceyi ayarlamakta güçlük çekiyorum. Tek kat giydirorm üzerine kundak üzerine yorgan ama oda cok sıcak oluyor napcam bilmiyorum
Benim de bilemediğim için hastaneden çıkınca aliyim diyorum usuyomu napiyo demektense sende al çok kafana takiliyosaKuzum benimde en çok kafam ona takılıyor. Herkes kızıyor bana çok sariyorsun çocuğu isilik dokucek sıcağa alışacak diye ama onların istediği gibi yapsam da burnu ve yanakları soğuyor hemen. Bunun ortası nedir anlamadım ki arkadaş . Ama harbiden bazen abartiyorum bende farkındayım.![]()
Kendini mutlu edecek şeyler yap gun icinde. Ben kv varken oyle onunla oturup evlenme programı izliyordum daralıyordum. Simdi cok rahatım evin islerini yaparken bile mutlu oluyorum. Kahvaltimi yaparken film açıyorum bir filmi 4 5parca da tamamlayabilsem de mutlu oluyorum. Elimde kitap yok şimdilik bi de kitap okumaya baslamak istiyorum birer ikiser sayfa da okusam bana keyif verecekse kafidirM MiskitoLoveali @Mutsuzperi27 kızlar dikişlerle Alakalı verdiğini bilgi için tşk . Yatarak baticonlama imkanım Yok ama yumuşak peçeteyi iyice yediriyorum ve dikiş içinde vaginorm krem sanırım iyi geldi gibi sanki . Bunları 5. Gün verdiler ve 6. Günümde Sanki daha iyiyim .
Bu arada bende sürekli bir ağlama bir ağlama . Umarım psikolojimde düzelir![]()
Kızlar bişey sorcam oda için ısı ölçer aldınız mı aldıysanız nerden aldiniz alcam da hangisi iyidir bilemedim![]()
Kuzum benimde en çok kafam ona takılıyor. Herkes kızıyor bana çok sariyorsun çocuğu isilik dokucek sıcağa alışacak diye ama onların istediği gibi yapsam da burnu ve yanakları soğuyor hemen. Bunun ortası nedir anlamadım ki arkadaş . Ama harbiden bazen abartiyorum bende farkındayım.![]()
Benim ev 24 25 derece oluyor genelde. Icine uzun kol zobin ustune tek penye altta da iki kat kiyafet oluyor. Bi de ustune kundak sarıyoruz ama siki degil benim kiz kollari kafasının yanindan indirmiyor çünkü. Yatarken tek kat battaniye atıyorum beline kadar. Henüz isilik olmadi hasta da olmadi sanirim normal yapıyorum. Derece de suyu olcenlerden aldim ördek onunla odayi da ölçüyorum.
Ayyy canimm gecer hemencik insallah cook gecmis olsun rabbim saglik versin kuzularimiza.. ecmainYok canım onları ne güzel iyi geçirdik diye sevinirken bronşit oldu4. Gece olacak bugün herşey çok iyiydi ama yatırdılar kuzumu
![]()
Canim benim de krem vaginorm ve hala kullanıyorum son vajina girişinde bi dikiş kaldı sanırım hastane işleriyle uğraşırken surmedim acimaya başlamıştı sürdüm rahatladı biraz kullan onu mutlakaM MiskitoLoveali @Mutsuzperi27 kızlar dikişlerle Alakalı verdiğini bilgi için tşk . Yatarak baticonlama imkanım Yok ama yumuşak peçeteyi iyice yediriyorum ve dikiş içinde vaginorm krem sanırım iyi geldi gibi sanki . Bunları 5. Gün verdiler ve 6. Günümde Sanki daha iyiyim .
Bu arada bende sürekli bir ağlama bir ağlama . Umarım psikolojimde düzelir![]()
Aaa sağol canim bakiyim buna memnunsun doğru olcuyo dimiKızlar ben çok araştırarak almıştım , en çok tavsiye edilen buydu, fiyatı da uygun tavsiye ederim size de..
Salliala Canım benim ev de 24 genelde ama bana seninki biraz kalın geldi ben altına kısa kol çıtçıtlı üstüne de normal tulum giydiriyorum. Altına extra bişey giydirmiyorum, çoğunlukla da battaniyesine sarılı oluyor ve vücüdu hep baya sıcak. Özellikle dikkat ettiğim burnu ve ensesi. Onlar sıcaksa tamam diyorum.
Sağol canım Allah razı olsunAyyy canimm gecer hemencik insallah cook gecmis olsun rabbim saglik versin kuzularimiza.. ecmain
Aaa sağol canim bakiyim buna memnunsun doğru olcuyo dimi