• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

sut damardan gelır canım eger sıktıgında damla seklınde sut goruorsan emdıkce gelır damardan.bnm bebegm20 gnluk 15 dk harıl harıl emıo ıkı saat veya bır saat uyur tekrar uyandgnda aranıyor verıyorum dr da oyle uygun goruyor yoksa hep memede olmak ısterler işimiz bıtmez yanı.kayısı hoşafı ve meyva suyu su ıc sut yapıyor.emzıremedgn gogsunu bırkerede olsa ver artı sagıp bıberona koy ml ınıde gormus olursun.bazen uyanmadgnda sagıyorum bende 70 ml dolduruorm ıcıo hepsını bıberonla verıorum ayırt etmıo benımkı yeterkı karnı doysun☺️
ne tatliymis o ya ayirt etmio karni doysun yeter ki demek :))

Alintiladiklarimi cevapladim silindi pufff. Loveali Loveali bende mbg24 mbg24 ün aldığından aldım. Şimdilik memnunum. 35 40 lira civari olmasi lazim hepsiburada.com dan aldım ben. Salliala Salliala yummyysweets yummyysweets canim oda sıcaklığı 22 24 derece ise bebeği 2 kat giydirince yeterli oluyor. Ben gece ev biraz serin oliyor diye bi kat Penye bi kat da polar battaniye ortuyorum. terlemedigi için çok gelmediğini düşünüyorum. Ensesi de sıcaksa sorun yok demektir.

Benim kizim herseyi emme ile bağdaştirdi. Kakasini emerken yapıyor emerken uyuyor sadece. Tam daliyor ben altini almak gazini cikarmak zorunda kaliyorum uykusunu bölüyorum mecburen o zaman da sinirleniyor huysuzlaniyor. Bebegi emerken kaka yaoan bi ben yokumdur herhalde sizin nasil oluyor altini alirken uyaniyor mu ? Off bi de pişik var iyice zor oluyor altini alirken başlıyor aglamaya kiyamam sonra uykuya dalmasi sakinlesmesi icin tekrar meme veriyorum yine bi guzel emiyor fazla emince de kusuyor kısır döngü icindeyiz resmen

Biz de o kısır döngü içindeyiz :(

Kızlar çok kötüyüm bugün halk sağlığı merkezinden aradılar kızımın topuk kanı alınmıştı onda bir sorun görmüşler sağlık ocağı tıp fakültesine sevk etti bizi. Biyotinidaz eksikliği şüphesi varmış :KK43: kan aldılar kızımdan 3 tüp hem de :KK43: bu hastalıkta erken tanı çok önemliymiş sonuçlar 15 gün sonra çıkacağı için ilacını şimdiden verdiler geç kalmayalım diye. Zorla içirdim kızıma ilacı :KK43: :KK43:

Eğer bu hastalık çıkarsa kızım sürekli ilaç kullanmak zorunda kalacak kullanmazsa çok kötü şeyler olabilirmiş interneti açıp okudum felaket tellalı gibi neler yazmışlar :KK43: dua edin nolur birşey çıkmasın yavrumda ağlamaktan helak oldum :KK43:
Canım bozma hemen moralini sütünü etkilemesi. belki tahliller de bi yanlışlık vardır. Git biran önce tip Fakültesine de dedikleri gibiyse hemen tedaviye baslarsin değilse kendini boşa uzmezsin. İnşallah kötü bişey çıkmaz.

Alintiladiklarimi cevapladim silindi pufff. Loveali Loveali bende mbg24 mbg24 ün aldığından aldım. Şimdilik memnunum. 35 40 lira civari olmasi lazim hepsiburada.com dan aldım ben. Salliala Salliala yummyysweets yummyysweets canim oda sıcaklığı 22 24 derece ise bebeği 2 kat giydirince yeterli oluyor. Ben gece ev biraz serin oliyor diye bi kat Penye bi kat da polar battaniye ortuyorum. terlemedigi için çok gelmediğini düşünüyorum. Ensesi de sıcaksa sorun yok demektir.
Sağol canım bakicam

Kızlar çok kötüyüm bugün halk sağlığı merkezinden aradılar kızımın topuk kanı alınmıştı onda bir sorun görmüşler sağlık ocağı tıp fakültesine sevk etti bizi. Biyotinidaz eksikliği şüphesi varmış :KK43: kan aldılar kızımdan 3 tüp hem de :KK43: bu hastalıkta erken tanı çok önemliymiş sonuçlar 15 gün sonra çıkacağı için ilacını şimdiden verdiler geç kalmayalım diye. Zorla içirdim kızıma ilacı :KK43: :KK43:

Eğer bu hastalık çıkarsa kızım sürekli ilaç kullanmak zorunda kalacak kullanmazsa çok kötü şeyler olabilirmiş interneti açıp okudum felaket tellalı gibi neler yazmışlar :KK43: dua edin nolur birşey çıkmasın yavrumda ağlamaktan helak oldum :KK43:
Kuzum hemen telaş yapma dicem ama bende yapardım ama şunu soyliyim bizim 5. Gün kontrol de hastanede 2. Topuk kanı alındı ve Dr umuz bişey çıkarsa ararlar ama ararlarsa da hemen panik yapma arada olabiliyo ve 3. Topuk kanını istiyorlar dedi ve yeğenim de de olmuştu sonucu temiz çıkmıştı o yüzden şimdilik dua et ve çok kendini hemen kötüye hazırlama tabiki şuan stres oldun ama inş sonuç temiz çıkar

Kızlar ben çok araştırarak almıştım , en çok tavsiye edilen buydu, fiyatı da uygun tavsiye ederim size de..

Salliala Salliala Canım benim ev de 24 genelde ama bana seninki biraz kalın geldi ben altına kısa kol çıtçıtlı üstüne de normal tulum giydiriyorum. Altına extra bişey giydirmiyorum, çoğunlukla da battaniyesine sarılı oluyor ve vücüdu hep baya sıcak. Özellikle dikkat ettiğim burnu ve ensesi. Onlar sıcaksa tamam diyorum.
Bende burnuna bakıyorum genelde. Dereceye pek güvenemiyorum sanki altına tek giydirince bacakları usuyecek gibi geliyor altıno alırken eziyet iki kat aslında ama :işsiz:

Aynen terlemesi yok normalde sadece emerken başı terliyor

Hemen bırakma kendini internetten de okuma sakın inşaallah çıkmaz birşey.

canim allah in izniyle bisey yoktur insalllah.bu gibi testlerde yanilma payi okdukca yuksek moralini yuksek tutmaya calis allah kerim

Kızlar aranızda normal doğum dikişi atan var mı? Sanırım benim 1 dikişim artmış ve bebeğim meme yi tutmuyor gece boyu cıglık atarak aglıyor uyumuyor oglum aptamil mama veriyorum biberonla aöa biberonu da bazen agzını sağa sola oynatıyot sürekli tutmuyor hırslanıyor aglıyor ne yapacapımı sasırdım sürekli aglıyorum
bende bi dikişimden şüpheliyim ağrım çok ve o noktada oeceteye kanama geldi iki uc gün az az yarın kontrolüm var orda öğrenicem net olarak

Şubat bitti ve herkes doğurdu bugünleri dört gözle beklerken hamile günlerimi özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi hem mutluyum hem de üzgün nedeni sanırım lohusalik:işsiz:

Kizlar bebegim 5 gunluk. Tam 1.5 sattir emiyor. Birakiyor gazini cikariyorum hala meme ariyor. Uyumak istemiyor bende yoruldum ve yalanci emzik verdim:mad: hemen aldi yavrum ama icim parcalandi tekrar emziriyorum simdi. Napsam verip uyuyunca ceksem mi hemen bir seferligine

bizim de 5. günüydü bugün. sanki bi yerde 5.gun olcumunde yüksek ciktigini okumustum. smdi isigimiz acik yatıyorz yarin da güneşe cikarcam camin ardindan. sadece yuzune degse yetiyor mu acaba??yegeninde nadil bi tedavi olmisti canim. bu arada bgn silikon uc aldim wee marka sonic basarisiz gene almadi memeyi israrla
canim benim gorumcem yenidogan yogun bakımda bizdede vardı sık emzirme ve odanın gece lambası yok bizde ışığına mavi tişört geçirdik avizeyle kuvez modunda rengin önemi çokmuş ya sarı ya mavi dedi bizde tam kuvez olsun diye böyle yaptık şükürler olsun iyi oldu

O sekilde degil de mesela bikac ay sonra bitmesi azalmadi soz konusu olabilir mi? Anne bebek temasi yok bizde:KK43:
Bebegim biberona alisti canim cok skiliyor...

canim bnm de öyle meme tutmadigi için mama veriyorum sutumu de ciktigi kadar biberonla verıorum yine... bgn kasikla vereym biberonu unuttueaym dedim kaşık da sıkıntı bogazina batmasi ya da nefes borusuna kacmasi acisindan.. bn de vazgeçtim.. su meme tutmama meselesinden dolayi anneligimi yasayamadm zevkine varamadim kac gündür hayir kafaya taktikca var olan süt de azalacak ya da artmayacak..o yüzden.akisina bıraktım su an daha cok küçükler onemli olan beslenmesi mama verıorum ac kalmiyor cok sukur boyle de buyuyecekler elbet gönül ister cuk cuk anne sütü emsinler ten tene temasimiz olsun falan ama nasip işte.napalim olmuorsa olmuordur kendimi de bebegi de strese sokmak istemiyorum daha fazla...

sa
canim benim gorumcem yenidogan yogun bakımda bizdede vardı sık emzirme ve odanın gece lambası yok bizde ışığına mavi tişört geçirdik avizeyle kuvez modunda rengin önemi çokmuş ya sarı ya mavi dedi bizde tam kuvez olsun diye böyle yaptık şükürler olsun iyi oldu
sari ya da mavi mi ? biz beyaz diye biliyoruz iki gecedir beyaz ışıkta yatıyoruz canim.. bilemedm şimdi

Sıkma canını süt bi anda bariz bi şekilde çoğalmaz. stresten uzak durmaya çalış. bebeğini elinden geldiğince sık emzir aç olsa da olmasa da. benim oğlum aç olmasa da bazen yarım saatte bir emmek istiyor. muhtemelen bundan dolay sütüm ilk günlere nazaran arttı. daha 1 hafta önce zar zor 70 cc çıkıyordu. bu aralar 100 cc geçiyor çok şükür. artmazsa da yapacak bişey yok sıkma canını.
tomris'in emzirme notları diye yazılar var bi incele istersen.[/QUOT

Ne kadar emzirmeynce bu çıkıyor acaba

Back
X