• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Kızlar çok kötüyüm bugün halk sağlığı merkezinden aradılar kızımın topuk kanı alınmıştı onda bir sorun görmüşler sağlık ocağı tıp fakültesine sevk etti bizi. Biyotinidaz eksikliği şüphesi varmış :KK43: kan aldılar kızımdan 3 tüp hem de :KK43: bu hastalıkta erken tanı çok önemliymiş sonuçlar 15 gün sonra çıkacağı için ilacını şimdiden verdiler geç kalmayalım diye. Zorla içirdim kızıma ilacı :KK43: :KK43:

Eğer bu hastalık çıkarsa kızım sürekli ilaç kullanmak zorunda kalacak kullanmazsa çok kötü şeyler olabilirmiş interneti açıp okudum felaket tellalı gibi neler yazmışlar :KK43: dua edin nolur birşey çıkmasın yavrumda ağlamaktan helak oldum :KK43:
Canim insaallah kotu bir sey cikmaz ilaca da gerek kalmaz. Allah yar ve yardımcın olsun

sa

sari ya da mavi mi ? biz beyaz diye biliyoruz iki gecedir beyaz ışıkta yatıyoruz canim.. bilemedm şimdi
bizimde beyazdı canım ama kuvezde tedavi ederken mavi veriyoruz dedi annem de sarı iyi dedi eskiden biz sarı eşarp örterdik beşiğine dedi bizim ışık da beyaz onlar değiştirdi gece hic kapanıyordu ışığımız

Can
Bigün benim de sütüm buzluğa atacak kadar fazla gelecek mi acaba...
Ya da göğsümde birikti ağrı yapıyo diyebilecek miyimki...
24. Gün ve hala en fazla iki göğüsten 60 cc çıktı ve ogün iyi beslenip uyuduğum halde...
Onun dışında hep 30-40 cc....
Hayırlısı bakalım.
Nasipten öte yol gitmiyo demekki[/QUOTE
Boza içmeni tavsiye ederim çok çok fazla işe yarayacaktır %95 garanti verebilirim:) bulgur yemeye çalış. Kısır pilav ne olursa artık.

Bende simdi kantaron yagi sürüyorum 3 gündür yok etki etmedi oncesinde zeytinyagu da sürdüm.. arko krem, pudra, bepanthen, sudocrem hepsini denedim:işsiz: kizima kıyamıyorum nasil dayanıyor yavrum bilmem. Her kakada yıkıyorum da artık poposunu. Bi de kaynatip sogutmayi deneyeyim
Travazol tavsiye ederim. Çok iyi. Ama Dr mutlaka Danış öncesinde

oda.webp
kızlar bebişimin duvar kağıdı geldi nasıl olmuş mavi konsept istemedik biz

Kizlar bebegim 5 gunluk. Tam 1.5 sattir emiyor. Birakiyor gazini cikariyorum hala meme ariyor. Uyumak istemiyor bende yoruldum ve yalanci emzik verdim:mad: hemen aldi yavrum ama icim parcalandi tekrar emziriyorum simdi. Napsam verip uyuyunca ceksem mi hemen bir seferligine
Kuzum ben ilk hastanede verdim emziği evde de veriyorum çünkü dediğin gibi burnundan geliyo çok emdiği zaman ama hala aranıyor çocuk Dr umuz verebilirsin o sürekli biseyler arar demişti şuan hastanede ve hemşireler de vermiş çok şükür yavrum iki gündür kendine geldi biraz o yüzden sürekli aranmaya başlamış hemşireler de vermiş doyduğundan eminsen vicdan yapmana gerek yok daha çok küçük olduğu için hep ağzı biseyler ariyo

Selam kızlar benim de normal doğum olmasına rağmen çok geç geldi sütün boza, kefirin çok faydasını gördüm belki size de fayda sağlar. Sağınca az çıkıyor ama benim makinem de sorun sanırım bebeğe yetiyor gibi şimdilik

Kendini mutlu edecek şeyler yap gun icinde. Ben kv varken oyle onunla oturup evlenme programı izliyordum daralıyordum. Simdi cok rahatım evin islerini yaparken bile mutlu oluyorum. Kahvaltimi yaparken film açıyorum bir filmi 4 5parca da tamamlayabilsem de mutlu oluyorum. Elimde kitap yok şimdilik bi de kitap okumaya baslamak istiyorum birer ikiser sayfa da okusam bana keyif verecekse kafidir :KK66:
Ben de emzirirken okuyorum çok iyi geliyor:)

Kızlar ben çok araştırarak almıştım , en çok tavsiye edilen buydu, fiyatı da uygun tavsiye ederim size de..

Salliala Salliala Canım benim ev de 24 genelde ama bana seninki biraz kalın geldi ben altına kısa kol çıtçıtlı üstüne de normal tulum giydiriyorum. Altına extra bişey giydirmiyorum, çoğunlukla da battaniyesine sarılı oluyor ve vücüdu hep baya sıcak. Özellikle dikkat ettiğim burnu ve ensesi. Onlar sıcaksa tamam diyorum.
Ben de bundan kullanıyorum kızlar bir de weewell ısı ölçer aldım kulaktan ölçüyor suyu vs de ölçebiliyoesun. O kadar memnunum ki

Kuzum ben ilk hastanede verdim emziği evde de veriyorum çünkü dediğin gibi burnundan geliyo çok emdiği zaman ama hala aranıyor çocuk Dr umuz verebilirsin o sürekli biseyler arar demişti şuan hastanede ve hemşireler de vermiş çok şükür yavrum iki gündür kendine geldi biraz o yüzden sürekli aranmaya başlamış hemşireler de vermiş doyduğundan eminsen vicdan yapmana gerek yok daha çok küçük olduğu için hep ağzı biseyler ariyo
Ben de verdim uykuya dalarken rahat oluyor hem.

Bugün tam 1 aylık olduk birazdan aşıya ve kontrole gideceğiz kızlar. İnşallah çok ağlamaz.. dün eşimle ilk defa sinemaya gittik 3 saat kadar bıraktık bebişi. Sinemada foto istedim annemlerden görünce filmin ortasında ben kızımı özledim diye ağladım:))) ilk çıktığımda böyle olmuyordu artık burnumda tütüyor. Demek ki alışıyoruz gittikçe çok şükür. Eşim de lohusa gibi aramız çok gergin. Benim gerginliğimden kaynaklanıyor biliyorum ama elimde değil. 40ından sonra memleketime gitmek istediğimi söyledim o da ağladı nereye böyle benden kaçar gibi diyor. Halbuki ailesinden ve adetlerinden kaçıyorum:/ bir de özlemek iyi gelir gibi geliyor ama sizce bebişi 3 hafta ayırmak kötü mü olur babasından?? Zaten erkekler geç adapte oluyor bebişe içim çok rahat değil o yüzden. Ya bağları gevşerse diye tedirginim. Belki 1 haftalık giderim ama arabası eşyaları 1 hafta için o kadar yorgunluğa değer öi bilmiyorum. Bir şey söyleyin:/

Canım bozma hemen moralini sütünü etkilemesi. belki tahliller de bi yanlışlık vardır. Git biran önce tip Fakültesine de dedikleri gibiyse hemen tedaviye baslarsin değilse kendini boşa uzmezsin. İnşallah kötü bişey çıkmaz.

Evet dün gittik fakülteye 3 tüp kan aldılar 15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar inşallah yanlışlık vardır :(

Kuzum hemen telaş yapma dicem ama bende yapardım ama şunu soyliyim bizim 5. Gün kontrol de hastanede 2. Topuk kanı alındı ve Dr umuz bişey çıkarsa ararlar ama ararlarsa da hemen panik yapma arada olabiliyo ve 3. Topuk kanını istiyorlar dedi ve yeğenim de de olmuştu sonucu temiz çıkmıştı o yüzden şimdilik dua et ve çok kendini hemen kötüye hazırlama tabiki şuan stres oldun ama inş sonuç temiz çıkar

Hemen bırakma kendini internetten de okuma sakın inşaallah çıkmaz birşey.

canim allah in izniyle bisey yoktur insalllah.bu gibi testlerde yanilma payi okdukca yuksek moralini yuksek tutmaya calis allah kerim

Canim insaallah kotu bir sey cikmaz ilaca da gerek kalmaz. Allah yar ve yardımcın olsun

Sağolun kızlar inşallah birşey çıkmaz :( dün ilk ilacını içirdik yavrum zorla içti gece de hiç uyumadı :( dua edin bize :(

Bakiniz son 12 saatimiz :bicak:7 bucuktan beri 45 dk uyaniyor hemen emmek istiyor oyalamaya çalışıyorum hep :işsiz: Eki Görüntüle 1960503
Ayni beni yazmissin.sabah altida uyuduk sekizde kalktik.emiyor uyuya kaliyo yatagina aliyorum uyaniyo.kucagima almadan sakinlesmiyo.kısır donguye girdik.Allah saglik versin bebislere.bize de guc kuvvet...

Evet dün gittik fakülteye 3 tüp kan aldılar 15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar inşallah yanlışlık vardır :KK43:

Sağolun kızlar inşallah birşey çıkmaz :KK43: dün ilk ilacını içirdik yavrum zorla içti gece de hiç uyumadı :KK43: dua edin bize :KK43:
İnş olmaz bişeycik yeğenim de de aradılar 3. Kanı verdik sonra bı daha aramadilar bazen oluyomus böyle inş hayırlısıyla aranmazsin bi daha dualardasiniz

Back
X