• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Aynen canım günlerdir ne çekiyorum kuzum inş yarın yada ctesi çıkacak bakalım bugün oksijeni de kesmiş Dr u kendi halinde bi sorun çıkarmamış inş yarın filmine göre degerlendircek bakalım hırıltı hapşırma öksürük varsa bi gotur istersen canım bu ara salgın varmış ve bi çok bebek aynı şeyden yatiyo Allah korusun
canım benim de aklımda götürdüm onda hırıltı yoktu iki gün önce hastane için çıktık ondan mi rahatsız oldu kalça göz kontrolu ultrason işitme testi yapıldı yogun gaz ordada cikti kiprikleri iltihapli diye iki cesit damla verildi gaz için 3-4 ay sürer ilaç vermicem dedi kızarıklık ve sivilceye de olur dedi ilaç vermedi ağzına baktı sonra bi baktım dudağı kanıyor icim gitti ağladım hastanede ona birsey olur diye ödüm kopuyor çok hassas vücudu kulağının arkası yara olmuş gözü iltihaplı sancı yoğun vücudu kızarıyor bacaklar kabarıyor resmen için gidiyor bu halini gördükçe

anneler anneler anneler
- emzirdikce acikiyorum ve yiyorum. kilo aldim almaya da devam ediyorum. sadece benmi boyleyim. sizde durumlar nasil?

Canım doymadigini dusunuyosan mama takviyesi yap hem kendine hem bebeğe eziyet etme her insanın süt u aynı olmaz böyle stres yaptıkça iyice azalır Allah korusun doymadigini zaten belli eder onu hissettiğinde e mama ver bişey olmaz ki aç kalmasından iyidir
ay elif sen boyle diosun ya icim rahatliyor emzirme mama konusunda..

bende de istahsizlik var ya su bile icesim gelmior cunku midem bagirsaklarim pek iyi degil ishalim var ama cikartamiorum da afedersiniz...
kizlar bu lohusalik cok zormus cooookkk

canım benim de aklımda götürdüm onda hırıltı yoktu iki gün önce hastane için çıktık ondan mi rahatsız oldu kalça göz kontrolu ultrason işitme testi yapıldı yogun gaz ordada cikti kiprikleri iltihapli diye iki cesit damla verildi gaz için 3-4 ay sürer ilaç vermicem dedi kızarıklık ve sivilceye de olur dedi ilaç vermedi ağzına baktı sonra bi baktım dudağı kanıyor icim gitti ağladım hastanede ona birsey olur diye ödüm kopuyor çok hassas vücudu kulağının arkası yara olmuş gözü iltihaplı sancı yoğun vücudu kızarıyor bacaklar kabarıyor resmen için gidiyor bu halini gördükçe
Bilmez miyim canım benim içim nasıl yaniyo kaç gündür Rabbim hepsine sağlık versin ama öksürük olayını fln takip et emmesi ni ateşini Allah korusun bı anda bu gece de oldu benimki sen yine de hep takip et ve çok kimseyle temas kurdurma tam salgın var ortalıkta

ay elif sen boyle diosun ya icim rahatliyor emzirme mama konusunda..
:) Ne mutlu bana o zaman ama doğru olan bunlar 2 gün hep mama verdim ben evet içim gitmedi mı gitti ama süt um gelmedi ve göğüs uçlarım iyice mahvoldu o yüzden memeyi vermedim bile çünkü süt gelince zaten belli olacaktı o yüzden hem kendimi hem yavrumu zorlamadim mamaya öcü gibi bakanlara bakma sen ;) tabiki önceliğimiz anne sütü önce emzir baktın doymadi huzursuz ver mamayı aç kalmasindan daha iyidir canım

Bilmez miyim canım benim içim nasıl yaniyo kaç gündür Rabbim hepsine sağlık versin ama öksürük olayını fln takip et emmesi ni ateşini Allah korusun bı anda bu gece de oldu benimki sen yine de hep takip et ve çok kimseyle temas kurdurma tam salgın var ortalıkta
eşim dinlemiyor üç gündür işi var bizi evde yalnız bırakmak istemiyor diye kaynanamlara bırakıyor tartıştım kac kere anlamıyor sobalı burası bi sıcak bi soğuk bide kapıyı sürekli açıyorlar çocuk terliyor cam kapı açılıyor benim annem 5 dakika mesafede oda cikma geleyim diyor bende gelsin evimizden çıkmayalım diyorum anlamıyor taktı annesine gerginlikten sütüm azaldı iyice

İvodan yine sorular :) :

1- normal doğum yapan arkadaşlar dikişler düşünce pansumana devam ettiniz mi?
Bi de ben hep ılık su kullanıyorum lavobo sonrası. Soğuk su sancı yapıyo, sizde durum ne?

2- nerdeyse bi ay oldu ve hala kocaman duruyo göbeğim. 5-6 aylık hamile gibi.
Eşim ve annem sürekli bu böyle mi kalacak diye sorup moralimi bozuyolar.
Siz ne durumdasınız, eritebilen var mı? Ya da şu süreçte pratik bi çözüm uygulayan?

3-kızım uykuya çok zor dalıyor, yani en erken yarım saatte :KK43:
Kolay uyutma tekniği olanlar :KK66:???
1. pansumani biraktim. temiz kuru tutmaya devam ediyorum.
2. gobek ayni. sikma canini zamanla gidecek.
3.emerken uyuyor. gazi varsa uyumaz. gazini iyi cikar. asagi kismi hep battaniyeli bizimkinin. gece yarimdan once yatmiyor. karni doyarsa iyi uyuyor bizim bebis

eşim dinlemiyor üç gündür işi var bizi evde yalnız bırakmak istemiyor diye kaynanamlara bırakıyor tartıştım kac kere anlamıyor sobalı burası bi sıcak bi soğuk bide kapıyı sürekli açıyorlar çocuk terliyor cam kapı açılıyor benim annem 5 dakika mesafede oda cikma geleyim diyor bende gelsin evimizden çıkmayalım diyorum anlamıyor taktı annesine gerginlikten sütüm azaldı iyice
Valla benim ağzım fena yandı yavrumla ben çekiyorum günlerdir eşine söyle sonradan eyvah demek biseye yaramiyo Allah korusun bak günlerdir ev üstüme geliyor mahvoldum akillandim Allah in izniyle bi çıksın inş Dr yasağı var deyip odadan bile cikarmicam kim ne derse desin ben çektim kaç gündür :( aman dikkat edin

.
elifcim kilo verme kilon cok iyi olmus kızlar bende iştahsızlık var iki haftadır sıkıntılardan kilo cok gidiyor tartılmadım ama belli bide halim yok sütümden önceden tişört ıslanırdı artık göğüslerim yumuşadı iki öğün bile dogru dürüst yemiyorum napıcam böyle

yemen lazim. esinde seni darlamasa iyi olurdu. cok kizdim ona.

kizlardesim ile esimin aradindaki sorun bizim ailede buyudu kiz kardesim gelmek istedi esim yok dedi erkek kardesim daha küçük durumu duyunca kapıya dayandı esimle tartıştılar kp vardi araya girdi olay buyudu iki haftadir ailemle görüşemiyorum kız kardeşlerim erkek kardeşim gelmiyor annem kalamıyor kp olacak terbiyesiz babama bu yuva yıkılır eniştesinin kapısına dayanıp lohusa ablasinin yanında kocan nerde diyemez kapiyi yumruklayamaz dedi kardeşim küfür etmedi etti diye suçladılar eşim inandı kp üstüne yürüdü kardeşimin esimle arası o kadar iyiyken kardeşimle arasını açtılar lohusalikta bile kv kp sıkıntısı çekiyorum sütüm azaldi inşallah kesilmez takmamak da mümkün degil cok huzursuzum bu olaya kadar 500 gr almisti bi haftada kizim 13 subattan beri tek 200 gr almis kızımında kac çeşit rahatsızlığı var benim stresimden mi diye kendimi suçluyorum kızlar bana akıl verin

bide karnım iniyor ama yumuşak garip bi yapida ve o siyah cizgi koyulasti göbek deliği ve çevresi de koyulasti nasil düzelicek bunlar
zamanla geciyor. ilk bebegimde benimde oyleydi. sonradan sikilasiyor. bir kac ay gecsin spor yapariz beraber. karin egzersizleri.

bide karnım iniyor ama yumuşak garip bi yapida ve o siyah cizgi koyulasti göbek deliği ve çevresi de koyulasti nasil düzelicek bunlar
Benim de Karnım aynen böyle kahve çizgiler sinirlerimi bozuyor. Korse falan hiçbişey kullanmadım ben rahmin toparlanması 6 ayı bulabiliyormus. Dışarı cikamiyorum ki alayım. Eşim de akşam 7 buçukta geliyor havalar da ısinmadi diye oğlumu çıkarmak istemiyorum hasta etmemek için.
Senin eşini hiç anlamıyorum valla niye bukadar ısrarcı ailesi konusunda. Benim eşim de 40im çıkana kadar birileri olsun diye ısrar etti ama ben kendim hallederim dedim. Annemler vardı 2 hafta ama evde babamın da olmasından dolayı cok rahat edemedim. Eşim kalmaları için ısrar edecekti ama ben gerek olmadığını söyledim
Bizimkiler gidince de ablasını cagiracakti kesinlikle kabul etmedim. Ablası iyi hoş da çok paylaşımımiz yok çok sıkılırım diye gelmesini istemedim. neyseki eşim huyumu bildiği için daha da ısrar etmedi. Keşke senin eşin de sana biraksa.

kizlardesim ile esimin aradindaki sorun bizim ailede buyudu kiz kardesim gelmek istedi esim yok dedi erkek kardesim daha küçük durumu duyunca kapıya dayandı esimle tartıştılar kp vardi araya girdi olay buyudu iki haftadir ailemle görüşemiyorum kız kardeşlerim erkek kardeşim gelmiyor annem kalamıyor kp olacak terbiyesiz babama bu yuva yıkılır eniştesinin kapısına dayanıp lohusa ablasinin yanında kocan nerde diyemez kapiyi yumruklayamaz dedi kardeşim küfür etmedi etti diye suçladılar eşim inandı kp üstüne yürüdü kardeşimin esimle arası o kadar iyiyken kardeşimle arasını açtılar lohusalikta bile kv kp sıkıntısı çekiyorum sütüm azaldi inşallah kesilmez takmamak da mümkün degil cok huzursuzum bu olaya kadar 500 gr almisti bi haftada kizim 13 subattan beri tek 200 gr almis kızımında kac çeşit rahatsızlığı var benim stresimden mi diye kendimi suçluyorum kızlar bana akıl verin
Canım kızkardeşinle esin arasında bu kadar büyük soruna neden olan şey ne ki yazık sana tamamen arada kalmışsın takma dicem takilmicak bişey değil çünkü iki tarafta ailenden insanlar takmamak mümkün değil ama biraz daha kızını dusun süt un gitmesin inş hepsi de hallolur

Benim de Karnım aynen böyle kahve çizgiler sinirlerimi bozuyor. Korse falan hiçbişey kullanmadım ben rahmin toparlanması 6 ayı bulabiliyormus. Dışarı cikamiyorum ki alayım. Eşim de akşam 7 buçukta geliyor havalar da ısinmadi diye oğlumu çıkarmak istemiyorum hasta etmemek için.
Senin eşini hiç anlamıyorum valla niye bukadar ısrarcı ailesi konusunda. Benim eşim de 40im çıkana kadar birileri olsun diye ısrar etti ama ben kendim hallederim dedim. Annemler vardı 2 hafta ama evde babamın da olmasından dolayı cok rahat edemedim. Eşim kalmaları için ısrar edecekti ama ben gerek olmadığını söyledim
Bizimkiler gidince de ablasını cagiracakti kesinlikle kabul etmedim. Ablası iyi hoş da çok paylaşımımiz yok çok sıkılırım diye gelmesini istemedim. neyseki eşim huyumu bildiği için daha da ısrar etmedi. Keşke senin eşin de sana biraksa.
herşeye karışıyor tırnağına kadar annesine kestirmek istiyor bende ailesini hiç sevmiyorum bunca çektirdiler kaynanama herşeyi dedim kocasının ise yaramazlıgi düşüncesiz patavatsiz oluşu saygısızlığı haddini aştığını çocuğuma bana zerre katkısı olmadan anneme siz mi bakacaksınız dediğini ben vermesem sigara parası olmayan onu bile isteyen biri olduğunu benim ailemin düğünde de bebek içinde katkısını yüzüne vurdum onlar o sırada kredi çektiğini parayı harcadılar icim rahatladı senin de kızın var herkesin ettiği yoluna gelsin allaha havale ediyorum sizi dedim kardeşlerim gelmiyor ailem kırgın artık eşimden vazgeçecek durumdayım

anneler anneler anneler
- emzirdikce acikiyorum ve yiyorum. kilo aldim almaya da devam ediyorum. sadece benmi boyleyim. sizde durumlar nasil?
Bana da zorla Annem yediriyor süt olsun diye gebelikte 5 kilo aldım doğumda verdim ama sanırım şimdi sütüm az diye bayağı kilo alacağım

Back
X