• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

kizlar burun tikanikligi icin napiosunuz once fizyolojik serum damlatip sonra cekio musunuz cok kucuk bebekler nasil cekicez korkuorum.. hastanede siringayla serum damlatmislardi sadece
aynen oyle yapiliyor. dr 6 dan fazla damlatmayin. cekerkende asiri cekerseniz kanamaya kulak iltihabina sebep olursunuz dedi. fazla kuvvetli cekmemek gerekiyormus

Sevgili şubat anneleri :KK36:
hepiniz doğum doğum yaptiniz:anne:
Fakat ben henüz doğum yapamadm :anneadayı:
Mart i görmm diyodm ama gorduk :63:
Dün doktora gittim 3200 olmuş kuzum:KK46:
Sıkıntısı yokmuş herşey yolundaymış :nazar:
Pazartesi tekrar gidecez pazartesiye kadar doğurmazsam gün vercek o gun gidip suni sancıyla doğuracağımi söyledi sekreteri.artik kilosu musaitmis :anne:inşallah kolaylıkla gelir kuzum :KK53:
38+2 yiz bugun:KK51:
Sizinle cok zaman geçirdim beni araniza aldığınız ucun cok teşekkürler :KK33:
Yine şubat annelerine takılacam deneyimli annelesiniz sonucta:KK39:
Görüşüruz:KK25:

Kısmet canım takıl tabi buralarda ;) inşallah kuzun kendi sancınla gelir bir avazda da kurtulursun :)

Anneleeerrrrr gunaydinnnnnn :KK54::KK54:oglusum cikiyomus inş bugün az tlfn geldi taburcu olacak kıyafet getirin diye :halay::halay::halay: inş bi daha yaşamaz eve gelince tek korkum yine olur mu acaba diye o_O Rabbim hicbirinize yasatmasin ayrılık cümlemizin evladını korusun dert vermesin inş :dua::dua:
gozun aydin. sevindim.

Kizlar sutbarttirmak icin malt icecegi kullanan var mi? Benim sutum yeterli ama emmedigi icin gidecek diye korkuyorum. O yuzden baktim ama kararsizim.
emmediği zamalar sağmaya çalış emmesini bekleme. yoksa zamanla azalır sütün.

Kızlar benim adetim bitti. Bugün abdest alacağım amanın normale dönüyorum galiba:)) 30. Günde bitti. Sizde durumlar nasıl? Bir de bebişi dişli doğan var mı? Dr dökülecek o dişler dedi ama 1 ay oldu hala düşmedi
bittiğini nerden anladınız. benim biraz düzensiz de bazen gelmediği günler oluyor ama sonra bi bakmışsın devam ediyor.

Sağol canım aynen çok şükür paşam geldi evinde inş tekrarı olmaz valla öyle bayram havası oldu :)
gözün aydın canım hadi geçmiş olsun. inşallah bi daha yaşamazsınız böyle bişey yavrun hep yanında olur.

Canım bu kadar küçükken 6 buçuk saat uyumamalı, en geç 4 saatte (o da ennn geç ) bir emzirmelisin. Dr öyle diyor da her bebek dr un dediği haftalarda kendi kendine uyanma düzenine giremeyebiliyor.. 6 buçuk çok çok fazla.. kan şekeri düşer , düştüğü için de kendisi uyanamaz. Normali 2-2,5 saattir..
Kizlar bugün dr aradim.Cok uyuması normal mi diye hersey gayet normal dedi.Sekeri düşse sarılıkta ki gibi hic uyandiramazmisim sese tepki vermezmis,yanağına dokundugumda tepki vermezmis

Kizlar sutbarttirmak icin malt icecegi kullanan var mi? Benim sutum yeterli ama emmedigi icin gidecek diye korkuyorum. O yuzden baktim ama kararsizim.
Ben 1 defa alip icmistim e bebekten.Süt arttirmak icin en iyi sey dereotu her ogunden önce dereotu ye ve su ic bak süt nasıl cogaliyor.

Teklide çekiş gücü zayıf falan diye okumuştum ama bilemedim şimdi siz memnun musunuz çekim gücünden? Bir de temizliği vs nasıl kolay mı?

Bence çekiş gücü iyi.
Temizliği de gayet kolay.
Fiyat olarak da uyguna almıştım 122 tl.
Bi çok markaya göre çok ekonomik

Canim dr.a git bence seninki degisik. Ama soyle soyliyim benim de dogumdan sonra ishal gibi tuvaletim. Ama gunde 1 kez oldugundan umursamiyorun
gittim cnm mikrip varmis ama emzirme sebebiyle ilaac vermedi bol su haşlanmış gıdalar ye dedi insallh gecer kisa zamnda zorluo bu durum beni cok

emmediği zamalar sağmaya çalış emmesini bekleme. yoksa zamanla azalır sütün.

bittiğini nerden anladınız. benim biraz düzensiz de bazen gelmediği günler oluyor ama sonra bi bakmışsın devam ediyor.

gözün aydın canım hadi geçmiş olsun. inşallah bi daha yaşamazsınız böyle bişey yavrun hep yanında olur.
Sağol canım Allah razı olsun amin inş hiçbirimiz yavrularimizdan ayrılmayalım inş

Back
X