- 15 Ocak 2014
- 5.968
- 5.149
- 398
Kızlar ben geldim valla anca yazabileceğim burda okadar sabırsızlanıyordum bilenler bilir ne zaman doğacak diye :) tosun paşam uyurken fırsattan istifade size yazayım istedim. Öncelikle 27 mart günü gündüz 1 gibi nışanım geldi buraya bile yazdım nışanmı değilmi diye insan ilk doğum olumca hiçbirşey bilmiyor. Sancım falan da yoktu sadece belim tutulmuştu günlerdir öyle ağrıyorduki yürürken bile ağrı giriyordu birgün önce çarşı pazar çok gezdim ona yormuştum meğer doğum habercisiymiş:) herneyse akşama doğru ara ara ağrılarım oluyordu ama önemsenecek kadar değildi kaynanam ısrar etti gidin bi nst ye bağlanın bebeğin hareketlerine falan neyse doktora gittik sancılar yok denilecek kadar azdı 20 lerde falan geldik eve akşam yattım ama dedim bugün de doğmayacak :) gece öyle rahat uyudum ki sabah 5gibi sancıyla uyandım ilk yarım saatte bir vuruyordu sonra 10 dakkaya düştü derken 5 dakka dedim anam geliyomu bu tosun:) apartopar hastaneye gittik yolda giderken 5 dakkada bir vuruyordu sancı hastaneye gittiğimde kontrollerim yapıldı 3 cm açılma vardı sancılar da yüksek çıkıyordu sonra odada yatışım yapıldı doktorum 8 saati bulur sancı suni vermek istemiyorum dedi herneyse odama çıktım ama duramıyom snacı vuruyo 8.5 ta hastaneye gittim 10.30 da odamda sancı çekerken bianda karnımda pat diye ses geldi ayaklarımdan suyum boşaldı hemşirelere bağırdık geldiler apartopar doğumhaneye indirdiler kontrolüm yapıldı hala 3 cm di açılmam sonra bekleme odasında sancılarımı çekerken 3 dkkaya düştü sancılarım bu arada aksilik ki kendi doktorum ameliyata girdi ben odamda sancımı çekerken bağırmadım diye önemsemediler ve yaklaşık bir saat sonra dayanılmaz derecede oldu sancılarım bağırmaya başladım resmen ıkındırıyodu artık gelecek gibiydi hiasettim adeta ayamlarıyla üst karnıma bastırıyodu bebiş. Ablam hemen ebeye haber verdi ebe gelip muayene etti ama ıkınıyorum sancım vuruyo yatağa Zor yattım sonra ebe şoka girdi bebek sadece yanlardan tutunuyo dedi apartopar doğumhaneye çatala aldılar ama çatala bile zor çıktım ıkınmam. Geliyodu resmen yolda doğuracaktım başka bi doktor geldi iki ıkınmamla bebeğim 12.50 de dünyaya geldi doktor ve ebeler şok oldu çünkü açılmam bi anda oldu bide bağırmadığım için sancım yok sanmışlar beni yukarıya yatışa göndereceklerdi düşünün :) bebeği koynuma verdiler ne ağrım kaldı nede başka birşey :) bu arada bizim bebiş eli önden gelmeye çalıştığı için kesik atmak zorunda kaldılar yoksa dikişsiz kurtaracaktım 2 tane dikişim var :)
Ben sana demiştim dimi o nişan diye :) hayırlı olsun canım saglıkla büyüsün.. O ıkınma hisse büyük tuvaletn geldi gibi mi bende oldıda hala düşünürüm bebek mi diye