Böyle yapmaya devam edersen Allah korusun gidecek yani kaç gündür süt le bozdun kafayı bak şuan biraz sert yazıyorum senin için bu kendine bi dur de artık şuan yaptığın sadece kendini yıpratmak canım benim günlerdir bu kafanda hep bak anlıyorum seni annesin şuan hepimiz bebegimize yetebiliyomuyuz doyurabiliyomuyuz diye düşünüyoruz ama şükret ki süt un var ve bebeğin emiyor az geliyorsa da yaptıklarına rağmen artmiyosa da napalim onun senden alacağı rizk ta o kadar böyle kendini yipratma ve ne kendini ne bebeğini başkalarıyla kıyaslama sağlıklı olduğu sürece zayıf olsun boşver yeter ki sağlığı yerinde olsun süt un de yetmiyorsa mama ver mamayla beslenen o kadar çok bebek var ki bak bende veriyorum mama sürekli emmek yemek istiyo çünkü e süt mu dayanır buna yanı dicem o ki kendini az rahatlat emin ol bebeğinin senin rahatlığına daha çok ihtiyacı var

heee bide süt un 15 gün gidip gitmiceni nasıl hesapliyosun alemsin valla :) evdeki yicegi hesaplıyor gibi :) Rabbim rızkını verir merak etme sen