• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

GamZelide değiliz , aşırı saçlıda :) ayvada yemedik ama mide yanması orta şiddetteydi . Hayatı zindan etmedi :)
Ben son doğum yaptığım akşam öğürerek yatmistim yanma yüzünden hatta gece şurup içmeye kalktım içtim nişan geldi :)

Bu arada kaç gündür sorcam sorcam hep unutuyom alakasız olacak ama doğum yaptığım günden beri merak ediyom soriyim bari :) hanı bende dahil su midesi çok yanan arkadaşlar vardı ya bebekleriniz çok saçlı mı doğdu :) birde çok ayva yiyen arkadaşlar bebekleriniz gamzeli mı :)

Mide yanmam yoktu ama baya saçlı doğdu benim kuzucuk.:)
Ayvayı da bol yedim ama gamzemiz yok. Onun yerine bir çift boncuk gözümüz var :)

Eşimin gözler ela ,benim gözler kahve. İkimizinde 2 nesil geride var renkli göz ama ona rağmen bizim iki bebede maviş oldu :))

Mide yanmam yoktu ama baya saçlı doğdu benim kuzucuk.:)
Ayvayı da bol yedim ama gamzemiz yok. Onun yerine bir çift boncuk gözümüz var :)

Eşimin gözler ela ,benim gözler kahve. İkimizinde 2 nesil geride var renkli göz ama ona rağmen bizim iki bebede maviş oldu :))
O zaman ben istisna oldum mide yanması saçlı olması ayva yemek ve gamzeli olması konusunda :D göz rengimiz daha belli değil ama babamizinki ela bizimde ona benzer belki :) masAllah barekAllah onun boncuk gözlerine :KK15:

Bu arada kaç gündür sorcam sorcam hep unutuyom alakasız olacak ama doğum yaptığım günden beri merak ediyom soriyim bari :) hanı bende dahil su midesi çok yanan arkadaşlar vardı ya bebekleriniz çok saçlı mı doğdu :) birde çok ayva yiyen arkadaşlar bebekleriniz gamzeli mı :)

Hamilelikte hic midem yanmadi ama bebegim sacli dogdu.cok cokta ayva yemistim ama gamzeli degil ne yazikki:KK45:

Benim de hiçç midem yanmadı upuzun saçları var kızımın:) her gün nerdeyse 2 ayva yiyodum ama gamzesi yok:) gözleri de adı gibi Ela:))

Eksik yazdım sanırım . Evet Cnm rezene çayı. Aldır eşine hemen başla bence .
Tamam kuzum allah razi olsun ya sagol kizim iyi olsun yeterki ne olsa alip yer icerim o rahatlasin iyi olsun gaz problemini biz yetiskinler asamamisken dayanamazken yavrucaklarimiz nasil dayansinlar kiyamam yaaa sagol gercekten

Benim de hiçç midem yanmadı upuzun saçları var kızımın:) her gün nerdeyse 2 ayva yiyodum ama gamzesi yok:) gözleri de adı gibi Ela:))
İstisna oldum ben :)

İnşallah tergemezler memeyi biberonla veriyorum ben hastanede şırınga vermeyin dediler nedense. avent in biberonu var anne memesine benziyor ona güveniyorum açıkcası
bn de aventin biberonunu kullanıorm cok memnunuz..
bi de kizlar gogus ucu olmayanlar için aventin kelebek uclari bnde ise yaradi sonunda tuttrdk memeyi cok şükür doymak icin degl keyfi emior şimdilik yine mama istior ama olsun..aventin emzik biberon kalkan ve kelebek ucu hepsnden memnunum.

bnm midem cok az yandi bulantım da cok azdi ama bebisimin uzun uzun saclari var masallah :)
ayva kismini bilmiom :)

TuRuNCu TuRuNCu canım o şekilde gazını çıkardığım halde tek bi sefer çıkması yeterli olmuyo kızımda.
Hatta bazen 2-3 kez ağızdan çıkarıyo ya da 1er kez ağızdan ve alttan aynı öğünden sonra çıkıyo ama o yeterli olmuyo sanırım gazı normalden fazla.
Ufak bi bebeğe göre çok yiyo bence oyüzden fazla gazlanıyo çıkaramıyo gibi.
Artık uyku düzeni bi otursa kuzumun, yavrum gün boyu uyyamıyo akşam öyle bi halsiz düşüyoki anlatamam.
Görenler şaşırıyorlar yenidoğan bi bebek nası bukadar saatlerce uykusuz kalıyo diye (15 saate yakın uyanık nerdeyse her gün :KK43: )
Canim bosvwr den doktorun ne dedigni ya aci mi ceksin minnak yavrun aptamil veriyorum ben sen de aptamile gec ayrica kimyon cayi veriyirum siddetle tavsiye ederim ben kilo felan derdinde degilim kizim aci cekmesin huzurla uyusun yeter

Alllab resmen midesi bulanıyor zorlanıyor yüzü sekilden sekile giriyor uykudan uyaniyor bu sebeple o_O dilinde kalan kusmuklari atmaya çalışıyor kendince aksirarak filan. Dun birseyi uoktu bu sabah neden böyle oldu ki
Canim gazdan o kusmalar usutme degil

Bende mide yanması nerdeyse hiç olmadı ama oğlum saçlı doğdu. Ayva da yedim biraz gamze yok maalesef.
Kızlar göz renginden bahsetmissiniz ama internette 8 9 aydan önce netlesecek yazıyor. Bizimki mavi gibi ama emin olamıyorum. babamızın gözü mavi belki ona çeker.

Bebegiyle disari cikan kizlar bana akil verin. Havalar guzel bende bebegimle gezmek istiyorum ama aglarda susturamazsam diye tedirginim. Napmaliyim sizce. Birde emmek isterde emzirecek yer bulamazsam diye korkuyorum.
Buz geçen pazar çıkardık eşimle kalın giydirerek. Gittiğimiz yer açık havaydi fazla insan teması da olmadı. emzirmeyi arabada yaptım. Ama kendim dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum dediğin gibi emzirme sıkıntı olur diye. onun için dolaba süt yedeklemem lazım ama bizimki sürekli emmek istediği için ona sıra gelmiyor. emme işini bi düzene sokabilsem dolaba yedek yapmak istiyorum. Dışarı çıktığımda bi kaç saat idare eder.

Annemin rahatsızlığı vardı her sabah 7de geliyor eşim işe gitmeden yalnız kalmayalım diye. Uykusuzluk rahatsızlığını tetikledi bugün çok kötüydü. Haftaya zaten istanbula dönecek yapayalnız kalacağım kızımla. Biliyorum zaten iyi bile durdu. Yarın da kv gelecek erkenden severim kendisini ama onlarla uzun vakit geçirmek istemiyorum niyeyse. Bugün kızımla yürüyüş yaptık sonra kahve içtim dışarda o uyurken. Galiba üşütmüşüm tüm gece ağladı ve kustu. Sürekli memede olmak istiyor hiç böyle olmamıştı. Yıkadık emdi kustu. Sütümü sağmıştım onu verdim tekrar kustu. Üstünü değiştirdim kustu. Ve sürekli ağlıyor bas bas. Eşim de uykusunun arasında öfleyip durdu ben de içerdeydim. O kadar üzüldüm ki buna. Durmadan ağlıyorum bugün zaten çok yalnız hissediyordum kendimi bu da tuzu biberi oldu.. lohusalıktan herhalde kendini evladıyla yalnız hisseden var mı? :(

Dışarı çıkmaktan korkmayın çoğu bebiş zaten uyuyor dışarda. Ben biraz fazla çıktım galiba ama çıkmayınca gerçekten kötü oluyorum bana çok iyi geliyor. Bugün mesela güneş vardı d vitamini dedim çıktım. Bir yere gitmem gerekiyordu annem kötü olunca bırakamadım arabaya koydum kızımı gittim. Evet ağlayınca panik oluyorum ama alışacağız.

Annemin rahatsızlığı vardı her sabah 7de geliyor eşim işe gitmeden yalnız kalmayalım diye. Uykusuzluk rahatsızlığını tetikledi bugün çok kötüydü. Haftaya zaten istanbula dönecek yapayalnız kalacağım kızımla. Biliyorum zaten iyi bile durdu. Yarın da kv gelecek erkenden severim kendisini ama onlarla uzun vakit geçirmek istemiyorum niyeyse. Bugün kızımla yürüyüş yaptık sonra kahve içtim dışarda o uyurken. Galiba üşütmüşüm tüm gece ağladı ve kustu. Sürekli memede olmak istiyor hiç böyle olmamıştı. Yıkadık emdi kustu. Sütümü sağmıştım onu verdim tekrar kustu. Üstünü değiştirdim kustu. Ve sürekli ağlıyor bas bas. Eşim de uykusunun arasında öfleyip durdu ben de içerdeydim. O kadar üzüldüm ki buna. Durmadan ağlıyorum bugün zaten çok yalnız hissediyordum kendimi bu da tuzu biberi oldu.. lohusalıktan herhalde kendini evladıyla yalnız hisseden var mı? :KK43:
Ben 2 haftadir yalnizim. logusa yalnız kalmaz gibi bi durum mu var yoksa annen yardım olsun diye mi yalnız kalmani istemiyor? Benim Annem 2 hafta kaldı babam ve yeğenim de vardı. annemin daha çok ev işlerinde yardımı oluyordu bazen de bebeği susturamadigimda ona veriyorum iyi oluyordu ama alisiyor insan. 22 günlüktü gittiklerinde. Eşinden çok şey bekleme onlar bizim gibi olamıyorlar. Benim eşim bebek agladiginda gece genelde duymaz ben en ufak sese uyanirim. Bunda kızacak bişey yok. Annelik böyle bişey işte.

Ben 2 haftadir yalnizim. logusa yalnız kalmaz gibi bi durum mu var yoksa annen yardım olsun diye mi yalnız kalmani istemiyor? Benim Annem 2 hafta kaldı babam ve yeğenim de vardı. annemin daha çok ev işlerinde yardımı oluyordu bazen de bebeği susturamadigimda ona veriyorum iyi oluyordu ama alisiyor insan. 22 günlüktü gittiklerinde. Eşinden çok şey bekleme onlar bizim gibi olamıyorlar. Benim eşim bebek agladiginda gece genelde duymaz ben en ufak sese uyanirim. Bunda kızacak bişey yok. Annelik böyle bişey işte.
Yalnız kalmayayım diye erkenden geldi. Abdest te aldım korkma vs olmadı bende ama yalnız bırakmak istemedi. Zaten ağlayınca panik oluyor aç mı diye hemen getiriyor 1 saat uyuyorum bazen o benden de kötü çünkü ms hastası. Eşim yardım ediyor onu getir bunu ver tarzı, gece aynen horul horul zaten bir şey beklemiyorum da iş yaparken tutuyor o beni fazlasıyla rahatlatıyor. Ne bileyim öfleyip püfleyince ikimiz yalnızmışım gibi hissettim. Kızı uyuttum kendime çay koydum. Süt çayı tabi:) yarım saat oturdum şimdi biraz iyi geldi. Ay bir an önce 2 ayı doldursak daha da alışsam daha da güzel olsa her şey. Yorumun için çok teşekkür ederim konuşmak iyi geliyor:)

Benim çok fazlaydı mide yanması artık eczacı bile su niyetine mi içiyor diye sormuştu şuruplardan için. Kızım kıl yumağı gibi simsiyah saçlı doğdu rahat tokaya uygundu ama şimdi sararıyor ve dökülüyor...
Ayva da da abimizde de bunda da sol yanak ve çene de Gamze var ayva birkaç yemişimdir

Bebegiyle disari cikan kizlar bana akil verin. Havalar guzel bende bebegimle gezmek istiyorum ama aglarda susturamazsam diye tedirginim. Napmaliyim sizce. Birde emmek isterde emzirecek yer bulamazsam diye korkuyorum.
Ben hafta sonu çıktım ama sahile gittik bir haftalıktık Bebek için süt sğdım ağlarsa diye hç uyanmadı yarım saat durup döndük

Back
X