- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
İnş canım valla günlerdir yazıyorsun ben üzülüyorum kıyamam biz dayanamıyoruz Allah ım bi an önce geçirsin inşSorma ya deneye deneye bi hal olduk ne iyi gekecek diye.. gecsin artik dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım valla günlerdir yazıyorsun ben üzülüyorum kıyamam biz dayanamıyoruz Allah ım bi an önce geçirsin inşSorma ya deneye deneye bi hal olduk ne iyi gekecek diye.. gecsin artik dua edin
Canım bu arada sağolSalliala canım
derandiren 'e pişik için sölüsyon önermiştim. Belki okumuşsundur diye sordum. İstersen sen de dene pişik için. Mutlaka faydasını görürsün.
Eczaneden %3 Eau Borique hazırlat.
Her bez değişiminde popoyu ılık su ile yıka ve kurula.
Pamuk ile bu solüsyonu sür ve kurumasını bekle.
Son olarak desitin krem (%40 çinkolu) olanı bolca sür ve kapat.
Bol sür ki kaka yaptığında derinin altına geçemesin kremden.
Her bez değişiminde yap ,1 günde farkı göreceksin
kurtplast marka koyar koymaz yanmasından anladik iyi olduğunu ilk çok yaktı ikincide daha azdı ve geç yandı annem düzelme var demekki dedi ama ben rahatladim gerçekten benim de kuyruk sokumum çok çok fenaydıAnnem de bana dedi yakı yapalım diye de dayanamam diye yapmadım![]()
allah yardımcın olsun çok zor canım ya insanın zoruna gidiyor eşinin tam destek olmasını bekliyorken ona ihtiyaç sunduğun dönem onun annesi ile tam karşında olması zoruna gidiyor insaninBende inanmıyorum canım kimseye:) sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor,bide lohusalığımda ağır geçtiği için sürekli ağlıyorum. İlk haftadan kaynanamlar yüklendi eşimde öyle zor geçiyor benim için,oyüzden bu ağrılar psikolojimi bozuyor maalesef . Kızımda sürekli ağlıyor benden anca böyle birşey çıkardı dedim hamileyken kaynanam ve eşim yine sinirlerimi bozuyorlardı. Her olumsuzlukta parmakları var sinir bozucular
Amin canım cümlemizin inşallahallah yardımcın olsun çok zor canım ya insanın zoruna gidiyor eşinin tam destek olmasını bekliyorken ona ihtiyaç sunduğun dönem onun annesi ile tam karşında olması zoruna gidiyor insanin
Mamaya koyduğunda eğer o mamayı bitirmezse 3damla dvit alamaz biberonun ucuna yada memeye tek damla tek damla damlatıp vermeyi dene aynısı gaz damlası için de geçerlimete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.
Evet suyla yikayip kuruluyorum bende. Desitin de aldım hep travazol karışımı surmeyeyeim diye arada onu sürüyorum sırayla. Gecmezse yarin da bi de o solüsyonu alayim bari. Cok sağol. Bende deneye deneye kızıma neyin iyi gelecegini bukmaya çalışıyorum burnden biri fayda eder artık umarımSalliala canım
derandiren 'e pişik için sölüsyon önermiştim. Belki okumuşsundur diye sordum. İstersen sen de dene pişik için. Mutlaka faydasını görürsün.
Eczaneden %3 Eau Borique hazırlat.
Her bez değişiminde popoyu ılık su ile yıka ve kurula.
Pamuk ile bu solüsyonu sür ve kurumasını bekle.
Son olarak desitin krem (%40 çinkolu) olanı bolca sür ve kapat.
Bol sür ki kaka yaptığında derinin altına geçemesin kremden.
Her bez değişiminde yap ,1 günde farkı göreceksin
acil dahılıyeye gıttım ben dogum yaptıgım hastaneye baktı ıgne verdı drHangi Dr bakar ki buna onu düşünüyorum![]()
Yenidoğan bebeğin görüp görmediğine nasıl karar vermiş acaba hayret 3 aya kadar tam görme oluşmaz hareketli nesneleri falanda tam olarak 3.ayda takip etmeye başlar.Banada en son kontrolde bu çocuğun gözleri görmüyor cok geç kalmışsın göz dr daha muayane ettirmedin mi dedi.Deli kadın dr söyledim öyle birsey yok dedi.Yani onlar kendilerini prof.saniyor
Gunluk 4 saat felan uyuyorum canim aslinda uykuya cok ama cok duskun biriyim uykuyu almayinca da asiri gergin olurum ama rabbim demek dermanini da veriyor bir aydir 4 en fazla 5 saat uyudum lojmanda yasiyirum nerdeyse 3 gunde bir gunduz bayanli aksamlari esli misafir agirladim iyi kotu yetisiyorum.benim kv var yanimda oglumu yikiyor giydiriyor wc gituruyor arada camasir asip topluyor masayi toplamaya yardim ediyor bunlarin disinda herseyi ben yapiyorum hatta bebek uyursa oglumu yarim saat kirkbes dakka felan lojmanin parka indiriyirum oyle kosturup duruyorummasal
masallah ya hem iki cocuk hem de evin butunbutun isleri..bn tek cocuk arti annem refakatci anca idare ediorum ki misafir falan da karsilamadk daha dogru duzgun..en önemlisi de uyku ne ara uyuyorsun bunca yogunlukta??
deneyimli anneler kızımın iki gündür üstünü degistirmiyordum temizdi çünkü şimdi açtım içim cizz etti koltuk altları pişmiş sadece dün bakmadım oysaki nasil geçicek bu hemen geçirecek birşey bilen varsa desin nolur
Ah canim senin bebek nasıl dayanıyor o kadar uykusuzluga sen nasıl dayaniyorsun? Pek Normal değil sanki.21.30-23.30 günlük uykum sona erdi.
Dün bitmeden bugünün mesaisi başladı.
Kızım dün sabah 4-5 arası uyuduğu bi saatçik uykuyla akşam 20.00ye kadar sadece 15 dk uyudu.
15 saatte sadece 15 dk.
Dr.a gittik dedim gram uyumuyo akşama kadar ağlıyo.
Bazı bebekler böyle oluyo, görünürde bi sıkıntısı yok ama devam ederse idrar tahlili alalım dedi.
32. Günümüz ve güzelce uyuduğu 7-8 günü geçmez.
Onun dışında koca adam gibi uyanık hanımefendi akşama kadar...
Sağolsun sayesinde yemek uyku haram..wc.ye izin verirse şükrediyom...
yarın yıka canım ferahlar geçerdeneyimli anneler kızımın iki gündür üstünü degistirmiyordum temizdi çünkü şimdi açtım içim cizz etti koltuk altları pişmiş sadece dün bakmadım oysaki nasil geçicek bu hemen geçirecek birşey bilen varsa desin nolur
Kizlar hep deniliyor ya hamilelikte ki paikolojiniz bebeği etkiler diye. Sizde etkisi oldu mu? Benim eğer tesadüf değilse etkisi oldu gibi.
Ah canim senin bebek nasıl dayanıyor o kadar uykusuzluga sen nasıl dayaniyorsun? Pek Normal değil sanki.
Huzurlu bir hamilelik gecirdiysen bebegin de sakin ve huzurlu olurmuş. gergin ve huzursuz gecirdiysen bebegin de huzursuz sinirli huysuz olurmuş. böyle bir etkide bahsediyorum.Nası bi etki canım?
Yani ben henüz kızımın psikolojisini anlamıyorum da pek :)
Sadece acıkınca çok sinirleniyo ama o da benim değil babasının huyu :)