- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 37

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum hastane sonrası huyu değişti sanki eve geldiğinde beri tuhafgündüz uyuyo 11-12 den sonra 5-6 ya kadar ama tabi aralıksız değil hani uyaniyo emiyor yine uyuyo yada uykuda emziriyorum ama geceleri sanki bana garezi var gibi hele iki gecedir mahvoldum şuan bütün kemikler agriyo sürekli oturduğum için emzirirken fln kuyruk sokumu iyice berbat oldu gazi var hiç gazimiz yok derken o başladı çırpınıp duruyo
akşam 1 den şu saate toplam 1 saat uyumadık ve ben şuan çok bitkinim sırtım acayip agriyo
aglicam sinirden o öyle cirpinirken elden bişey gelmemesi iyice çıldırtiyo insanı
![]()
Arkadaslar normal doğum yapıp 20 günde dikiişi halaa tutmayan var mı yada dikişinde açılma olan
Benim oglum da oyleydi cnm hic uyumazdi ruh gibi gezerdim 3 yasina kadar devam etti .sagligi iyiyse bazi bebekler boyle olabiliyo.Allah guc kuvvet versin sana.beslenmeni ihmal etme vucut direncin icin.ben bol bol tahin pekmez yerdim
Kızlar bebeklerinizin idrarında koku var mi?
Bence gerekmez gibi benimki genelde çıkarıyor dilini canım bı sorun olduğunu sanmıyorum genelde bebekler yapiyo çünkü bu hareketiHastane çıkışında bize bebek bakımı ile ilgili bir çıktı verdiler . Ordada yazıyor bu şekilde ama biraz beyazlık normalse bişey yapmayayım . Ağzını açıp dilini çıkarması bu işlemi gerektirmi onu bilemedim ..Loveali
Uykuya hazırlık derken ne yapmak lazımmış acabaEki Görüntüle 1963947 hamilelikten beri snapchatta takip ettiğim biri vardı.geçenlerde evine yenidoğan hemşiresi geldi ve yenidoğan bakımıyla ilgili bi dolu bilgi verdi..bu da bakım programı..ilk 3 ay tüm bebeklerde aynı oluyormuş..paylaşmak istedim![]()
Onu da denedim olmuyor öyle hirslaniyo iyice süt mama bende de hazır oluyo veriyorum ama sürekli istiyo sonra kusuyo kusmasi normal diyodum ama biraz önve baya fışkırtma şeklinde kustu Dr uyla bu goruscem bakiyim olmadı goturcem seninki hep öyle diyosun galiba ama benimki 3 gündür böyle gariplesti huysuzlandi bide hastanede kaldı fln ya gözüm korktu biseyi mi var acaba diyeYatarak emzir canım geceleri yoksa çok zorlanırsın.
Kızımın alt açma minderinin yastığıyla sırtı ve başını destekleyip yattığım yerden gece 3-4 saat o şekilde emziriyorum.
Bi de hergün gece için gündüzden süt sağıp dolaba atıyorum. Gece bi öğünü de öyle hızlıca hallediyom.
Yoksa gecelerim çok daha zor olurdu çünkü malum benim kız pek uyumuyo
Benim dikiş 14üncü gün düştü ama sonra o bölgede şişlik oldu canım.
Şişlik şuan yok 32. Gündeyiz ama hala wc.de ılık su kullanmazsam sancı oluyo.
Uyulmadığı için zar zor beslenebiliyorum.
Kv yardımcı oluyo ama o da yaşlı, yetişebildiği kadar işte.
Hafif kendine has bi kokusu var canım.
Ve baya asitli sanırım çünkü çişten sonra hemen ağlıyo kızım yakıyo demekki yavruşumu![]()
Vala pericim Allah sana sabır versin. Durumun benimkinden beter,ben çok çok mesafeliyim çünkü.Senin yerinde olsam bir an önce çalışmaya başlar uzaklaşırdım. Allah bebeklerimizin yüzüne bakıp böyle kötü insanları bizden uzak tutsunbenimki de bilgisayar ve tlf ile oyun oynuyor oradaki zaman kadar bize syirmiyomhaftada iki en fazla uc gün ofise işe gitti oda en uzunu 5 saat yani oda evde benim gibi boynu piştiğinde tutturdu anası ile pudra diye evinde varmış getirmiş tarihi geçmiş göz kremi ile pudra bakmasam sürecek çıldırdım gitti bu defa eczaneden pudra aldı benim sudocrem ve advantan vardı bende onu kullaniyordum iyileşti bugün pudra almış kolunun altı pişik olmuş dedim ikisi de tutturdu onu sürelim diye ben lavabodayken sürmüşler sinirim tepemde bide kızım annem diyor kv çocuğuma inan parçalayasım geliyor kp daha beter çocuğumun akcigeri sorunlu doğdu soğuk almıştı önceden sigaralı gömleğine kucağına yatırıyor gerizekalı bugün aşıya gittik orda onların evine geçti eşim mecbur gittim süt veriyorum tepemde içiyor mu içiyor mu diye geliyor bugün çocuk sancıdan aranıyor doymuyor kizim sütun yetmiyor yemek yeteri kadar yemiyorsun ki demeye basladi benim boğazım hafif ağrıyor dünden beri kızımın da hali yok ona da sütünden soğuk geçmiştir dedi resmen kadın sinir bozucu çekilmez biri nefret ediyorum bide durup durup kızım sütü biraksin size vermem eve yollamam demeye başladı sabrımı deniyor mulakat ve atanma işim olsun göstermem ki bu arada yaramıyor dedikleri sutulr kizim 1 kg olmuş maşallah melegim doyamazsa duramaz ı geceler de makam takviyesi yapıyorum mutlaka
canım ince pamuk battaniye citcitli ve bi kat kiyafet var evim de benim oda dışında sıcak değil açıkçası kendim bile eşofman üzeri hirka giyiyorum dua yarın aldiricam poposuna sudocrem ve zeytinyağı iyi geldi neredeyse hiç olmadi ama cildi hassas kızımın ve çok kuru
canım ben hmn kendım aldırmıştım eczaneden okyanus suyuymuş adı rınoflux bırazda fıyatlı hatta doktırıda dedım damlattım ama rahatlıtamadı dedım oda baska sprey verdı adı rhinfant bes gun gnde uc kere fıslat dedı otekı aldgın okyanus suyu olanı ıstedgn zaman kullanabılursındedıEvet canim burun açma aparatı ile beraber kullanılıyor.
Hangi sprey canim? Doğal deniz suyu var bebekler icin ondan mi?
Insallah canim siz yazdıkça cok uzulüyorum insallah gecer.
Dr.umuzda öyle dedi 3 ayda göz dr gitceksiniz.Hemsire nasil anladi bende gercekten pes dedim.
Evet ben huzurlu bir hamilelik yaşadım is yerinin etkisini saymazsak,bebeğimde huzurlu masallah
Dikislerimde acilma vardi ama su an sıkıntım yok.Adet olcak gibi 2 gündür kasik ve karin agrisi var.Yuzumdede kocaman 2 tane sivilce var.
Gazdan dolayı bebeklerin dilleri dışarda olurmus ve bundan dolayida kusma olurmuş canim.Senin bebeginin ayaklarını karnına çekerek ağlaması var mi?Ya da karnına dokunduğunda cok sert mi?
cok uzun regl olursun ama oyle duydum kullananlardanKizlae bisi soruxam 40indam so ra korunma yontemlerinden en guveniliri spiral diye duydum fakat hakkinda hicbir bilgim yok kimisi plastik olani iyi diyo kimisi bakir sizce hangisini tercig edeyim kafam cok karisti bu spiral konusunda bilgisi olanlardan yardim istesem yardim edin kizlar ya ben onlemimi almak istiyorum gerisi rabbime kalmis bisi olacaksa her turlu oluyo biz onlem alalim rabbim neyi uygun gorurse onu yasayacaz da bide adeti beklemeye gwrek yok diyen var adeti bekleyip takiyolatlr diyebde kafami allak bullak ettiler
Canım vallahi yarama tuz bastın ben sezeryan oldum epidural ile aynen benim de sol bacağım tutmuyor resmen topallıyorum belimin ağrısından merdiven inip çıkmak eziyet resmenağlamamak için kendimi zor tutuyorumBu arada ben normal doğum yaptım ama epidural la oldu belim agriyove bende aşırı şekilde kuyruk sokumundaki kemikte ağrı var resmen taş a oturuyo gibi oluyorum çok agriyo epidural la ilgisi olabilir mı acaba yada normal doğum yapan annişler sizlerde varmı ben çok zorlandım doğumda ondan da olabilir mı acaba
![]()
Benimde online alışveriş ve kkLohusalık hobim kuzumu sallarken nette takılmak....
Malum evin dışıyla ilişkim sıfıra indi.
32 günde sadece 1 kere 1saatliğine çıktım dr. kontrolü hariç...
Arkadaslar normal doğum yapıp 20 günde dikiişi halaa tutmayan var mı yada dikişinde açılma olan
Canım benimde bu gün 15. gün bende de aynı ağrı var çamaşırın lastiği deyse hissediyorum. sezeryanda tek bir dikiş olmuyormuş iç katmanlarda dikiliyor dediler yani normalmişSezeryan olan arkadaşlar sorum olacak,dikiş yerinin üstünde göbek altında dokununca ağrı var neden acaba. Sanki içten yarakorkuyorum normalmi acaba 10.gün kontrolde doktor normal dedi ama geçmiyor dayanılmayacak ağrı değil ama pijama değince ağrıyor bugün 16. Gün
Bende kötüyüm kuzum ya bide ogluş 2-3 gündür geceleri çok huysuz dinlenemeyince iyice ağrılar arttı bugün bacagima vuruyo benim deCanım vallahi yarama tuz bastın ben sezeryan oldum epidural ile aynen benim de sol bacağım tutmuyor resmen topallıyorum belimin ağrısından merdiven inip çıkmak eziyet resmenağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu doğum şeklinden değil epiduralden oluyormuş.
masallah hakkaten takdir ettim..Gunluk 4 saat felan uyuyorum canim aslinda uykuya cok ama cok duskun biriyim uykuyu almayinca da asiri gergin olurum ama rabbim demek dermanini da veriyor bir aydir 4 en fazla 5 saat uyudum lojmanda yasiyirum nerdeyse 3 gunde bir gunduz bayanli aksamlari esli misafir agirladim iyi kotu yetisiyorum.benim kv var yanimda oglumu yikiyor giydiriyor wc gituruyor arada camasir asip topluyor masayi toplamaya yardim ediyor bunlarin disinda herseyi ben yapiyorum hatta bebek uyursa oglumu yarim saat kirkbes dakka felan lojmanin parka indiriyirum oyle kosturup duruyorum