Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi bende diyorum benim kızımda huzursuz kucakta dolaşalım istiyo iyice artıyor ağrı ama burada herkesin aynı şikayetleri yaşıyor olduğunu bilmek insanı az da olsa rahatlatıyor.Bende kötüyüm kuzum ya bide ogluş 2-3 gündür geceleri çok huysuz dinlenemeyince iyice ağrılar arttı bugün bacagima vuruyo benim dekeşke epidural olmasaydım diyom bazen
![]()
Bu arada kızlar az önce yazmıştım ogluş baya fışkırtma şeklinde kustu ve 3 gündür huzursuz gaz sancıları var Dr unu aradım size iletiyim dediklerini 20 günden sonra kolik ağrıları basliyomus bizim için kusmasi o kadar önemli değil emmesi normal ve ateşi fln yoksa dedi ama takip et eğer huzursuzluğu artarsa bi ultrason gerekebilir dedi gaz icin rezene önerdi kendinde iç bebeğe de sabah akşam bi çay kaşığı ver artı gaz damlası kullan dedi biogaiya dedi ilk damlayi sonra normal mı sezeryan mı dedi normal dedim o zaman zinco al dedi bakalım inş atlatiriz
Bizimki de genelde kucak istiyor. Yatarak pek durmuyor. ben de düşünüyorum kanguru ama disariya çıkıp bakamıyorum. internetten alicam herhalde. Bakiniyorum hangisi daha iyi.Kızlaaar kanguru veya sling araştırması yapan var mı ???
Saltuk bey sürekli kucak istiyor. Kaç gündür gündüz uykuda uyumuyor.
Acil bunlardan birini almam lazım
Benim kizimda surekli kucak istiyor bende arastiriyorum. Kullananlardan bilgi istiyorum bende.Kızlaaar kanguru veya sling araştırması yapan var mı ???
Saltuk bey sürekli kucak istiyor. Kaç gündür gündüz uykuda uyumuyor.
Acil bunlardan birini almam lazım
Nasil yanicok uzun regl olursun ama oyle duydum kullananlardan
Adetli gün sayısını artırıyor diye duymuştum ben de. Bi de kanama miktarini da artirabiliyormus.Nasil yani
Kalça usg si 3 aya kadar yapılması gerekiyor canim. hastanede bakıyorlar. ben 2. Ay kontrolünde yaptircam. Gözle ilgili olanı duymadim doktor ve sağlık ocağından bişey demedi ler.Kızlar geçen hafta topuk kanı için sağlık ocağına götürdüm dr gözle ilgili Kırmızı refle testi yaptılar mı dedi yok dedim 1 ay geçmeden yaptır dedi bende burada soracaktım yaptıran var mı diye bi de kalça usg çekilecekmiş. yaptıranlar nerede yaptırdı. Bir şeyi atlayacağım diye ödüm kopuyor.![]()
40 dan sonra devam ederse regl oluyor cnm bende öyle olmuştu lohusalık bitti hemen ardına regl olmuştum benim süt korumuyor bazılarının emzirdikleri için regl olmuyormuş eğer hala lohusalık akıntısıysa 40 gün sonun da özre giriyor gusl alınıyor diye biliyorum ama ilahiyatçı bir arkadaş varsa daha sağlıklı bilgilendirir bu özür konusuyla ilgiliAdetli gün sayısını artırıyor diye duymuştum ben de. Bi de kanama miktarini da artirabiliyormus.
Kalça usg si 3 aya kadar yapılması gerekiyor canim. hastanede bakıyorlar. ben 2. Ay kontrolünde yaptircam. Gözle ilgili olanı duymadim doktor ve sağlık ocağından bişey demedi ler.
Kızlar 40i çıkıp kanaması devam eden var mı? benim 37.gun ama 40tan sonra da devam eder mi diye merak ediyorum. devam ederse abdest almamız gerekiyor mu yoksa bitmesini mo beklemeniz gerekiyor?
Ben birkaç gündür akşamları 60 cc mama veriyorum göğüslerim biraz dolsun diye çünkü bizim daha çok süt ağırlıklı emzirme de emzik niyetine kullanıyor her uyandığında ve uykuya dalarken ağzında meme..Süt ile birlikte mama veren arkadaşlar günde kaç ml mama veriyorsunuz ve kaç kere emziriyorsunuz kaç kere sütü sagiyorsunuz
Onu da denedim olmuyor öyle hirslaniyo iyice süt mama bende de hazır oluyo veriyorum ama sürekli istiyo sonra kusuyo kusmasi normal diyodum ama biraz önve baya fışkırtma şeklinde kustu Dr uyla bu goruscem bakiyim olmadı goturcem seninki hep öyle diyosun galiba ama benimki 3 gündür böyle gariplesti huysuzlandi bide hastanede kaldı fln ya gözüm korktu biseyi mi var acaba diye[/QUOT
Süt ile birlikte mama veren arkadaşlar günde kaç ml mama veriyorsunuz ve kaç kere emziriyorsunuz kaç kere sütü sagiyorsunuz
Adetli gün sayısını artırıyor diye duymuştum ben de. Bi de kanama miktarini da artirabiliyormus.
Kalça usg si 3 aya kadar yapılması gerekiyor canim. hastanede bakıyorlar. ben 2. Ay kontrolünde yaptircam. Gözle ilgili olanı duymadim doktor ve sağlık ocağından bişey demedi ler.
Kızlar 40i çıkıp kanaması devam eden var mı? benim 37.gun ama 40tan sonra da devam eder mi diye merak ediyorum. devam ederse abdest almamız gerekiyor mu yoksa bitmesini mo beklemeniz gerekiyor?
cnm aventin karanlikta parlayan emzigi var ikili satiliyor onu kullaniyorum
ıcerısı hep dıkıs hemen gecmez canım benımde elleyınce acı var uyusuk gıbı dogum yapalı 29 gun oldu hemde ıkıncı sezaryen aynı yerden kesıldı
Ben şaşırmadım o mide yanmasından sonra bekliyordum :) benim anestezi cinin eli mı ağırdı yoksa iğne yaparken senin omurilik TE eğrilik var gibi biseyler demişti onunla mı alakalı bilmiyorum ama bel ağrısından çok kuyruk sokumu fena![]()
Evet canim tam orasi ne dikis yeri ne gobek hizasi ikisinin arasinda kalan yerler sana tavsiyem yuksek bel ic camasiri ve pijama giy ben hamile camasirlarimi giyiyorum daha rahat ediyirum.su an rahim kendini toparliyor gecicek insallah .ben de ucuncu gunden itibaten hep ayaktayim hem bi oglum var hem de supurge yemek bulasik bebek utu ne varsa ben yapuyirum ayni korkulari yasadim ama normalmis usutme soguk alma bir de steril tutmaya calis cok agir yuklenme yeterli
Bende inanmıyorum canım kimseye:) sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor,bide lohusalığımda ağır geçtiği için sürekli ağlıyorum. İlk haftadan kaynanamlar yüklendi eşimde öyle zor geçiyor benim için,oyüzden bu ağrılar psikolojimi bozuyor maalesef . Kızımda sürekli ağlıyor benden anca böyle birşey çıkardı dedim hamileyken kaynanam ve eşim yine sinirlerimi bozuyorlardı. Her olumsuzlukta parmakları var sinir bozucular
21.30-23.30 günlük uykum sona erdi.
Dün bitmeden bugünün mesaisi başladı.
Kızım dün sabah 4-5 arası uyuduğu bi saatçik uykuyla akşam 20.00ye kadar sadece 15 dk uyudu.
15 saatte sadece 15 dk.
Dr.a gittik dedim gram uyumuyo akşama kadar ağlıyo.
Bazı bebekler böyle oluyo, görünürde bi sıkıntısı yok ama devam ederse idrar tahlili alalım dedi.
32. Günümüz ve güzelce uyuduğu 7-8 günü geçmez.
Onun dışında koca adam gibi uyanık hanımefendi akşama kadar...
Sağolsun sayesinde yemek uyku haram..wc.ye izin verirse şükrediyom...
bnmkıde bu gece ayakta bakıo etrafa kakası var sanırım bıntırlunyapamadı uyusada bende uyusam sırtım bolunuyo ortadan ıkıye ya
Günaydın kızlar size sorularım olcak ??
Bizimki dünden beri kusma mı denilir bilmiyorum ama ağzından sütü çıkarıyor ( sanırım kusma :) her 3 emzirmeden 1 inde biraz biraz çıkarıyor . Normalmi? Kv nane kaynatalım Dedi ama Sanki gaz damlasına başlamamız gerekiyor gibi geldi . Huzursuz artık sürekli ve gaz çıkarıyor alttan üstten
Diğer sorum sürekli dili dışarda emmek istiyor gibi . Eskiden 1.5 saatte bir emer uyurdu . Şimdi huzursuzluğu uyuma saatini azaltıp emme sayısını artırdı . Kussa bile yine sürekli emzirmelimiyim ???
Son olarak dilinin üzeri biraz beyaz. Acaba dilimi yara? Ondan mı dilini çıkarıyor ?
atıorum 4 gunmu regl oluorsun on gun veya ustune cıkabılıor haberm olsun taktırdgn zaman taktıranlara sor bence oyle konu açılmış olabılırNasil yani
Ben de deneyim onu bakalım birkaç kişi iyi siye söylemişti
Ayyy ben çok korkuyorum ikinciyi yapmaktan yaaynı yerden kesince çok ağrıyor mu
Ay yoktur inşallah öyle birşey yaaa... benim bir arkadaşın da çok ağrıyordu beli üniversite hastanesinde ağrı merkezi diye bir yer varmış oraya gitmiş beline bir iğne vurmuşlar geçmiş. Sen de bir araştır istersen sizin oradaki üniversitelerde de vardır
Yalnız değilmişim. Tam tarif ettiğin yer ağrıyor. Böyle değişik bir ağrı uyuşukluk gibi bıçak saplanması gibi. Ben de hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum birşey değince ağrıyorben de ayakta çok gezdim dinlenemedim ondan demek ki...
Kv gitsin istiyorum ama kendi işimi kendim göremiyorum ağrılar yüzünden kendi kendime ağrılara sinir olup durdum ben de
Benim kızım da bazı geceler öyle oluyor. Tek istediği memede uyumak çektiğim anda uyanıyor bas bas bağırıyor dün akşam saat 9 da uyandı sabah 4 buçuğa kadar uyumadı
Kaka yaparken suratları da şekilden şekle giriyor ya gülesim geliyor
Benim kızın da dili sürekli beyaz kv karbonatlı suyla kulak çubuğuyla sildi geçti ama emdikçe geri geliyor. Ağrıdığını düşünmüyorum süt izi bence o. Annem öyle demişti zararı olmaz diye[/QUOTE
Bende bunu merak ediyorum kahve akinti seklinde hala geliyo bazen cok bazen az bazen damla benimde 32 ci gunum bugun bende merak ediyoum bu durumu hayirlisi bilen arkadaslar bilgi verir sanirimAdetli gün sayısını artırıyor diye duymuştum ben de. Bi de kanama miktarini da artirabiliyormus.