• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Annişler bişey sorcam kundak yapiyonuz mu bu bahsettiğiniz sling olayı da kundak gibi bişey dimi annem geçen gün kundakladi çok güzel uyudu ama o zaman gaz durumu yoktu 4 gündür başladı şimdi yapmak istiyorum ama sancısı gelince kıvranıyor ve terliyor iyice huzursuz oluyo kundak yapmadığım halde bile hemen üstünü açınca biraz rahatliyo sakinlesiyo bu durumda kundak yapmış olsam çok mu eziyet etmiş olurum ki kuzuma o_O

canım senle aynı gunmu doğum yaptık biz ben 5 subatta 18.35 sıralarında doğum yaptim

Evet canım sabah 6.28de doğurdum ben de 5 şubatta :)

Canım benim kuzum hastanede yattı belki okudun bronşit ti Dr umuz içilirse balkonda icilsin ve eller ağızlar yikansin dedi söyleseydin keşke babamız fln iciyo ama bu şekilde hemen yaklasmiyo diş firclanip eller sabunla niyo her defasında Dr umuz kesin bundan da oldu diyemeyiz ama dikkat edin dedi uyar bence sende

Uyarsam alınırlar.
Bi şekilde eşimin fark etmesini sağlasam iyi olur tabi.

Agrı sızı varmı peki. Acaba benimki de mi açıldı, :KK43:

Revna Revna emzirdikten kaç sonra 30-40 cc çıkıyor aslında o kadar az degil sanki benimde öyle oluyor çünkü :KK43:

Benimki emzirdikten hemen sonra 20 cc anca çıkıyo.
Normal dolduğu zaman da en fazla 60 cc çıktı.
Kızım az geldiği zaman sinirlenip bırakıyo.kalan da işte damla damla en fazla 20 cc.

Uyarsam alınırlar.

Kızım az geldiği zaman sinirlenip bırakıyo.kalan da işte damla damla en fazla 20 cc.

Benimde öyle canım emziesiktn sonra 20-25:cc çıkıyor ama hemşire iyi dedi bilemedim şimdi

Uyarsam alınırlar.

Şöyle dene mesela burdan bizden örnek ver konu açar gibi olabilir belki :)

Kızlar En son göğüs ucu ile emzirirken kan aktı içine doldu ya ben çok yıprandım yoruldum depresyondayim sanırım sinirlendim sadece mama vereceğim dedim sonra sağıp verdim sağınca da sanki belli bir kısmı tek akıtiyor gibi geldi bana bazı kısımlar sert ve ağrıyor o kısımları çekmiyor gibi ne yapacağım offf lansinoh krem de sürüyorum ama ucu çok kötü ya memeyi verenler nasıl basardiniz bir anlatın çünkü çok yoruldum benim durumumda olan var mı
Lansinohu bende hemen hemen hergün kullanıyorum ama sadece yumuşatma özelliği var madecossol krem kullan kesin çözüm yara ağrı vs için ama bunu kullandıktan sonra muhakkak göğüslerini yıkanan lazım.

Annişler bişey sorcam kundak yapiyonuz mu bu bahsettiğiniz sling olayı da kundak gibi bişey dimi annem geçen gün kundakladi çok güzel uyudu ama o zaman gaz durumu yoktu 4 gündür başladı şimdi yapmak istiyorum ama sancısı gelince kıvranıyor ve terliyor iyice huzursuz oluyo kundak yapmadığım halde bile hemen üstünü açınca biraz rahatliyo sakinlesiyo bu durumda kundak yapmış olsam çok mu eziyet etmiş olurum ki kuzuma o_O
Cnm bende kollarını sarınca rahat uyuyor kundakla. Bacakları her ne kadar rahat olsada kundakla bizimki gaz çıkaramıyor . Ben arada yapıyorum .. uykuya bunalınca uyusun diye sarıyorum ve sonra açıyorum ... şimdi vs problemi daha önemli bence her zaman yapma

kusarak fazlayi cikariyordur. gaz cikarmasi iyi birsey sevinmelisin.
araniyorsa emzirin. yalniz gazini iyi cikardiginizdan emin olun. gazi oluncada emmek isteyebiliyorlar.
dili pamukcuk olmus olabilir mi? bir arastirin isterseniz.
Hmmmm gaz varsa tekrar aranır diyodum .. yarım saatte bir emzir gaz çıkar kollarımda hal kalmadı :) pamukçukmu bilemedim ama karbonatlı su yapıp gazlı bez ile göğsümü ve bebişin dilini temizledim . Tşk ederim ..

Sizinkide bazen memeyi emerken onunla kavga ediyormuş gibi sizlanip agliyor mu, elleri ayaklariyla cirpiniyor mu ? Ben de cok sasirdim ne yapacagimi off...buna da şükür tek derdimiz bu olsun sağlığı yerinde ama keske böyle olmasa, cok üzülüyorum..
Genelde öyle olunca gazı varmış çocuğun

Kızlar doğum sonrası kabızlık yaşayan var mı hala ben çok muzdaribim bu konu da Nasıl bir doğum oldu böyle dikişler makata doğru bir tanesi zorlamadan kanama yaptı bugün komposto kefir herşeyi denedim
Bendedr oldu.magnezyum içtiğim rahat çıkıyorum.hem vücuda faydalı hem bağırsağı çalıştırıyo.magvital

Cnm bende kollarını sarınca rahat uyuyor kundakla. Bacakları her ne kadar rahat olsada kundakla bizimki gaz çıkaramıyor . Ben arada yapıyorum .. uykuya bunalınca uyusun diye sarıyorum ve sonra açıyorum ... şimdi vs problemi daha önemli bence her zaman yapma
Yanı dimi şuan zaten gaz sancısı oluyo rahat olsun kuzum

Kızlar bebeğim gaz sorunu yaşadı dün gece dpktor gaz için damla verdi ama hergünmğ veriliyo yoksa gazı olduğu günlermi sormayı unuttum

canım ben kundak yapıyorum benim bebeğim aktif bebek dediklerinden çok hareketli eli kolu durmuyo sık uyanıyo. Battaniyede kundak yapıyorum çok rahat uyuyo yanlız bacaklarını sıkı sarmıyorum.

Yapayım cnm doğum birkez :)bu her gün şimdi eşim emzirirken kullanılan bir şurup da almış onu da içicem
canım mesele kabızlık mi eğer cok zorlanacak duruma geldiysen fitil var doğum sonrası annem kuzenim kullandı dikişler zarar görmesin diye onu koyduktan 15 dakika içinde birden ishal oluyorsun ve süte geçme imkanı da yok

Benim şimdiden bileklerim ve parmaklarım ağrıyo ve kızım sadece 3850 gr.
Acaba 1 yaşında falan nası olcak :(

canım mesele kabızlık mi eğer cok zorlanacak duruma geldiysen fitil var doğum sonrası annem kuzenim kullandı dikişler zarar görmesin diye onu koyduktan 15 dakika içinde birden ishal oluyorsun ve süte geçme imkanı da yok
Can'ım şrup fayda etmezse özelden ismini alayım inş gerek kalmaz benim psikolojik sanırım dikişler o bölgeye doğru

Can'ım şrup fayda etmezse özelden ismini alayım inş gerek kalmaz benim psikolojik sanırım dikişler o bölgeye doğru
annem sabah gelicek ondan öğrenir yazarım inşallah geçer zorluğunu tahmin edebiliyorum ben kabiz olamadan korkarak yaptım daha yeni bir haftadır rahatim

canım ben kundak yapıyorum benim bebeğim aktif bebek dediklerinden çok hareketli eli kolu durmuyo sık uyanıyo. Battaniyede kundak yapıyorum çok rahat uyuyo yanlız bacaklarını sıkı sarmıyorum.
Benim ogluş ta elleri kipris kipris bende o zaman öyle yapiyim bacakları sıkmadan

Back
X