• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Merhaba herkese,bizde bugün tam bir aylık olduk..Takip ediyorum ama yazamıyorum fazla.30 gün geçmesine rağmen benimde dikislerimde ara ara ağrılar oluyor hep diyorum kendi kendime ne farkı kaldı sezeryandan tabi birazda dikkat etmek önemli ben sabah 8 buçukta doğum yapıp akşam eve 4 te geldim o akşam çamaşır yıkayıp astım daha da oturamadim pek :KK43:
Birde moralimi bozan başka husus, sütüm çok fazla olmasa da bebeğime yetiyor az çok insan anlar çok kez denedim emdikten sonra mama yaptım kustu çoğu zaman ve burda görüyorum ki hepinizin bebeği aranıyor açmış gibi hâliyle benimkide öyle gene bu akşam emzirdikten sonra annem ve kardeşimin eşi bu doymuyo galiba sütün yetmyo heralde mama yapalım biraz deyip moralimi bozdu gözlerim doldu hem mamaya karşılar hem benim moralimi bu şekilde bozuyorlar bebeğim 1 kilo almış bir ayda ebe de çok iyi dedi sütüm yetmese kilo alımı iyi olmazki sütüm yeterken mama diye tutturulması moralimi bozuyor ne zaman bitecek bu bebeklerin aranması :KK43:
Hiç moralini bozma bugün çocuk doktoruna gittik orda arabıyordu bebeğim doktor dediki bebekler aürekli anneyi yanında görmek istedikleri için aranırlar yda ağlarlar anneye yakın olmak için dedi canım boşver sen cahilleri

Eşim gece vardiyesinde çalışıyor diye kaynanam bir haftadır bende eşim işe gideceği zmaan ben yolcu etmeden asla gitmezdi ve 1 haftadır denk geliyordu bebek kucağımda oluyorddu ben yoşcu edemiyordum kaynanam yolcu ediyodu ve bu akşam bebeği erken içirdim yanına koydum kaynanamın. Ben dışarı çıltım odadan eşimi yolcu etmek için bebeği bıraktı koşarak oda dışarı geldi snemi yolcu edeceksin dedim evet sen yarın akşam yolcu edersin dedi çünkü yarın kaynanam evine gidecek bende hey allahım ya dedi. Odaya gittim ve suratım beş karış haliyle sinirlerim bozuldu zaten kocamla vakit geöiremiyorum resmen oğlunu kıskanıyo allahın belası yarın dicem eşime defolsun gitsin evine bana bi yararı dokunmuyo zate sinirlerim çok bozuldu ya

Eşim gece vardiyesinde çalışıyor diye kaynanam bir haftadır bende eşim işe gideceği zmaan ben yolcu etmeden asla gitmezdi ve 1 haftadır denk geliyordu bebek kucağımda oluyorddu ben yoşcu edemiyordum kaynanam yolcu ediyodu ve bu akşam bebeği erken içirdim yanına koydum kaynanamın. Ben dışarı çıltım odadan eşimi yolcu etmek için bebeği bıraktı koşarak oda dışarı geldi snemi yolcu edeceksin dedim evet sen yarın akşam yolcu edersin dedi çünkü yarın kaynanam evine gidecek bende hey allahım ya dedi. Odaya gittim ve suratım beş karış haliyle sinirlerim bozuldu zaten kocamla vakit geöiremiyorum resmen oğlunu kıskanıyo allahın belası yarın dicem eşime defolsun gitsin evine bana bi yararı dokunmuyo zate sinirlerim çok bozuldu ya

Oyyy kuzum benim sende duygusalsin şuan da o yüzden bu kadar oldun galiba üzülme yarın gitcekmis sonrasında eşinle daha çok vakit gecirirsin kendini hirpalama

Oyyy kuzum benim sende duygusalsin şuan da o yüzden bu kadar oldun galiba üzülme yarın gitcekmis sonrasında eşinle daha çok vakit gecirirsin kendini hirpalama
Hayır bilerek yapıyo inan duygusallıkla alakası yok çocuğu bıraktı koşarak kapıya gitti ben kapının yanında olmama rağmen sen çocuğun yanına git dedi bana kıskanç köpek karı

Bebeğin yanına yatıyodum ben bu akşam eşyalarımı diğer koltuğa koymuş ben içerdeyken baktım ben nasıl yanına yatıyosam oda aynı şekilde beneğin yanına yatmış kıskanıyo herşeyi şok oşdum

Herkese merhaba bebegi baslarda kilo kaybeden var mi aranızda kizlar ? 10 günlügüz ve biraz kilo kaybetms bebegim aranizda var mi böyle olan

benimkide aynı daha kizimida kendi kizi sanıyor haspam kendince kararlar alıyor benim sütten göğsüm agrirken sen hastasin burnun akıyor sütünden soğuk geçer diye gitmiş mama vermiş bende ağzıma geleni saydım kaynım doktor arattım geçmez oyle seymi olur dediğini de duydular nefesini cok vermesin demişti gerekirse maske takar emziririm benim kızım kararları ben alırım dedim yüreğim soğudu onu da tersledim hhosgeldin demedim çıktım odadan kızımı aldim uyandırma dediler 5 saat olmuştu değiştirelim altını açıcam uyansın sonra pişik olmasın kiz dedim güzelce de emzirdim ohhh insallah giderler bian önce birdaha da uzun süre görmeyiz

Herkese merhaba bebegi baslarda kilo kaybeden var mi aranızda kizlar ? 10 günlügüz ve biraz kilo kaybetms bebegim aranizda var mi böyle olan
Bebekler ilk günler 200 grma kadar kilo kaybeder normaldir ancak 10 günde kilo kaybetmesi normal değil. Sütünüzün durumu nasıl? Sütünüz artana kadar mama takviyesi yapabilirsiniz.

benimkide aynı daha kizimida kendi kizi sanıyor haspam kendince kararlar alıyor benim sütten göğsüm agrirken sen hastasin burnun akıyor sütünden soğuk geçer diye gitmiş mama vermiş bende ağzıma geleni saydım kaynım doktor arattım geçmez oyle seymi olur dediğini de duydular nefesini cok vermesin demişti gerekirse maske takar emziririm benim kızım kararları ben alırım dedim yüreğim soğudu onu da tersledim hhosgeldin demedim çıktım odadan kızımı aldim uyandırma dediler 5 saat olmuştu değiştirelim altını açıcam uyansın sonra pişik olmasın kiz dedim güzelce de emzirdim ohhh insallah giderler bian önce birdaha da uzun süre görmeyiz
Ya hepsi mi aynı bunların benimki de beni gelini değil kuması görüyo resmen kafayı yemek üzereyim malesef benimki yakında oturuyo bigün gelmezse diper gün geliyo

Bak mantıklı geldi bu :)
Penye değilde pamuklu likra kumaş bakayım ben de..
Bugün öyle sarmış gibi battaniyeyle kucağımda o pozisyonda tuttum,10 dakika için de derin uykuya geçti. Yerine yatırınca da 1 saat uyudu.

Canım benim ilk oğlan çok gazlıydı ama bu fındığım daha iyi gaz konusunda.
Rabbim dağına göre kar veriyor diyorum ben de..
Zaten kuzum bir sürü bıçak yarası çekti ,bi de gaz sancıları olsaydı mahvolurdu yavrum...
Sen de denene yanılma yoluyla az az yemeye çalış istersen. Öyle direk gaz yapan şeyleri değil de daha hafif olanları dene bakalım...

Ah canım yaaa. Senin büyükte küçükmüş..
Benim büyük 5 yaşında olmasına rağmen fena değişti ve çok kıskanıyor..
Seni düşünemiyorum bile..

İnan bişey diyemiyorum çünkü her çocuk farklı oluyor. Sadece diyebildiğim aylık 300 gramın az olduğu
bizimki de tam penye değil sanırım..eşime sormuş ne için olacak diye bebek bağlamak için hep bunu alıyorlar demiş:KK49: gerçi babam bugün sinit etti beni..neymiş çocuk rahatsız oluyormuş..ben bilmiyormuyum bebeğimin huyunu ..dışarıdan fazla sıkıyormuş gibi görünüyor sanırım ama sıkılık senin elinde.istediğin gibi sarabiliyorsun..hem bebeğim 5 dk da derin uykuya geçiyor rahatsız olsa uyurmu:KK12:

Sorun da orda canım uyanık olduğu zaman hep mızırdanıyo.
Sürekli kucak istiyo ve çişini de daha sık yapıyo.
Uyumayan bebek çok zor :KK43:

Ben civilden aldım markasını hatırlamıyorum ama 60 tl idi.
Pişman oldum.
Çünkü kanvas kumaş olduğu için çocuğu rahatsız ediyo.
Penye alcam tekrar.

Zinco damla kullandık biraz fayda etti ama öok değil.
Biogaia aldık dün fayda etti gibi inşallah daha iyi olur

33. Günümüz.
2 saatte 70-80 ml.
Sütüm çok az, tek sağışta 30-40 ml çıkıyo oyüzden çok veriyorum mamayı

Biogaia iyi gibi biz onu kullanıyoz

Evolvia kullanıyoz.
Kabız olmadı hiç.

Similac çok kötü geldi kızıma.
2 öğünün ikisini de olduğu gibi kustu

Nuk iyi demişlerdi burda bazıları

Yapmadım henüz ama lateks eldiven kullanabilirim.kalanları da epilatörle.

Bazen kundaklıyorum.
Gazi iyi çıkmadıysa da minik yastıkla yan yatırıyorum kusmasın diye.

Dikiş düştü ama hala ara ara sancı var.

Çıkartmadım çünkü üşüyo elleri.
33. Gündeyix bu arada

Ay foto at lütfeeenn :))

Eklentiler

• 20170311_000434.webp
    20170311_000434.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 120
Gecmis olsun canim hemoroid icin ilac kullanabiliyor musun bende fistül oldum cok canim yanıyor artık

O da ozellerde 600 tl 2-3 yerden fiyat aldim bugün.Emzirenler içinde onermediklerinj söylediler 1-2 yere ve kendi dr kontrole gittigimde tekrar detayli soracağım.
Yuh hormonlu olani plastik oln ria degilmi ona demiuolarmi hormonlu diye vallaha pahaliymis bizim burda ria takiyo ozelde 100 lira ama plastikmi bakirmi bilmiyom dur ben iyice arastirayim devletteki drum bana bakiri onerdi o daha saglikli ilk 3 ay ara kanamalar ve azcik artis oluyo dedi ama sonra duzene giriyo dedi en sagliklisi bakir ende bakir taktim dedi ben iyice bakayim su drumua

annem sabah gelicek ondan öğrenir yazarım inşallah geçer zorluğunu tahmin edebiliyorum ben kabiz olamadan korkarak yaptım daha yeni bir haftadır rahatim
volkicansu volkicansu Loveali Loveali @Kriziantemcicegi hatırladığım normal Doğum yapan arkadaşlar özür dilerim çöl soru sordum ama ben nöbetçi dr da Doğum yaptım eli çok ağır dikişleri kendi dr uma gösterdim o dikmediği halde diğerinin muayene etmesine bile dayanamıycam diye her neyse içteki dikişleriniz gözüküyor mu sizin benim son iki dikiş kalmış dökülmeyen hemen yanında içteki dikişler gözüküyor acaba dikiş mi attı acı Yok ama siz de de öylemiydi tekrar dikilmesinden korkuyorum narkoz etki yapmadı benim hissederek dikildi :(

volkicansu volkicansu Loveali Loveali @Kriziantemcicegi hatırladığım normal Doğum yapan arkadaşlar özür dilerim çöl soru sordum ama ben nöbetçi dr da Doğum yaptım eli çok ağır dikişleri kendi dr uma gösterdim o dikmediği halde diğerinin muayene etmesine bile dayanamıycam diye her neyse içteki dikişleriniz gözüküyor mu sizin benim son iki dikiş kalmış dökülmeyen hemen yanında içteki dikişler gözüküyor acaba dikiş mi attı acı Yok ama siz de de öylemiydi tekrar dikilmesinden korkuyorum narkoz etki yapmadı benim hissederek dikildi :KK43:
Kız ben aşağıya dpkunmaya korkuyom siz nasıl didik didik inceliyosunuz öyle :)

Back
X