Canım kendini sıkarak kusuyorsa gazdan kusuyordur yada kusunca ağlıyorsa gazdan dolayidir.Bizim dr umuz emmek gazı cikarmasina yardımcı oluyor dediği için gaz sancisi cok olunca emmeye başlıyor tekrar karni tok bile olsa.Fazlasını ağız kenarindan tukuruyor.
Bende bu konuda çok kararsizim. adet olmayi beklemek gerekli mi ki?
Düz bir zemine bebegini yüzü koyun yatit canim sırtına masaj yap parmaklarinla sonra 2 ayagini hafif kivir popoya avuc içinle hafif hafif vur.Popodan gazi ve kakasini bu sayede cok cabuk cikarir.Birde biogia damla cok iyi.
Normal mi?Sezeryan mi ne alakaymis onu anlamadim canim.
Bende cok tedirginim hala canim.Sizin adınıza sevindim.Bizim kız yaşlı sigara icen dedeler gibi ses cikariyor burnu bazen tikali bazen değil
Ben özelde yaptirdim hemen 2-3 dk bitti.1 ay sonuna kadar yapilmasi gerekiyor demisti dr.
25 günde kanamam bitti.Dun adet olcak gibi kasık agrisi falan oldu bugün hafif hafif adet baslangici gibi kanama var.Yarın 40 gün olcak
Bende sormuştum ama kimse cevaplamadi gözden kacti herhalde.Bende 40 cikinca sire gidilir diye biliyorum mikrop kapar miyiz diyede korkuyorum pudra döktüğü icin cunku vajina tam kendine gelmedi sen ne yapcaksın ?
Damlayi en az 1 hafta kullandiktan sonra etkisini anlayabilirsiniz.Bebisin buna alismasi gerekiyormus.
Aynen hep ayni seyleri yiyorum 1 kerr karışık tost yedim canim cekince kızım sabaha kadar ağladı 2 günde annemlerin baskısıyla süt içtim kızım yine cok ağladı. Bu yuzden o her yerde listelerde yazan hiçbirşeyi yemiyorum.Yediklerim;ispanak,tarhana arpa tel sehriye corbalari,pilav makarna, ayva,muz,kivi,havuc,tavuk ciğeri (kansizligada cok iyi geliyor),pancar,et,tavuk,balik bil marul salatası dere otu 40 gündür dönüşümlü hep bunlar aksam yemeginde.
Ben tırnaklarını uzadikca kestigim icin arada cikariyorum elleri hava alsin diye gece takiyorum kendini uyandiriyor.
Nezle olduğunu nasıl anladınız. Cok gecmis olsun.Bebeklere vicks vermiyorlar diye biliyorum.Odada nem olmasida 3 aydan önce önermiyorlar.odada birsey kurutmak yada buhar makinalari çocuklarda bronsit astim olmayi tetikliyormus diye biliyorum