• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Siliyorum ama hiç azalma yok giderek artıyor. Ben dahil Öptürmüyorumda kimseye.

Ortam sıcak değil. Kalında giydirmiyorum. İsilik değil alerjik gibi duruyor. Ilık suyla siliyorum bende. Kimseyede öptürmüyorum. Hergeçen gün artıyor.
dr bana allerjik olabilir falan da demedi. kontrolde gecmezse yine sorcam

Selam kızlar uzun zamandır yokum. Güzel bir doğunun ardından kötü 1 hafta geçirdim kv ile birbirimize girdik evimin düzeni gitti ben kavga ettim annem suçlu oldu. Nedense annemi hazmedemiyor kadın Ayyy dikkat çekmek için krizler bile geçirdi. 3 günlük bebeğime dünyayı bana zindan etti. Kocami doldırmağa calisti.başardı da neyse çok şükür gitti ama hala annemi sucluyor hasta kadın ne diyim. Çok sükür o gitti evime huzur geldi tekrar. Bir kez daha şükrettim uzaktayız diye.
Bu arada benim bebis geceleri memeden kalkmak istemiyor bende resmen yorgunluktan gözüm açık uyuyorum. Şimdilik annem var alıyor kızı beni dinlendiriyor ama pazar dan sonra yalnız kalacam ne yapacam diye düşünüyorum. Benim gibi yalnızlıktan korkan var mj. Nasıl başa cikiyorsunuz
yalniz degilsin ki bebiskon var. iyi ki var. biricik bebisinle ilgilenirken vaktin nasil gectigini anlamazsin bile.. bebek bakimi konusunda da korkma. sen onun annesisin kimseye ihtiyacin yok. bende ilk bebegimde yalniz kalmistim. kendim herseyi ile ilgilendigim icin daha mutluyum hala.

Kızlar benim bebeğimin yüzünde alerji gibi kızarıklıklar ve isilik gibi ucu iltihaplı sivilceler çıktı. Tüm yüzünü kapladı. Başka yerinde yok. Yüz ve kafasında var. Dr benim sütümden geçiyordur dedi üzerinde durmadı ama giderek artıyor. İnek sütü alerjisi olanlarda olabiliyormuş ama buda tek başına belirti değilmiş. Kanlı kaka olması gerekiyormuş. Çok şükür öyle bir durumda yok. İlaçta vermedi. Yaşayanınız varmı böyle bir durum.
Seninkiyle ayni seymi bilmiyorum ama benim kizimdada olmustu ilk gunden. Dr coresatin diye bitkisel bi krem verdi annenin memesiyle yuzun temas etmesinden oluyormus. Krem o kadar iyiki surdukten 10 dk sonra gecti hemen.

Bazen yapıyorum ama gece yapmıyorum çünkü kundakta daralıyo gibi davranıyo.
Ben de gece önce yanımda yatırarak emziriyorum sonra da sabaha karşı sallıyorum.
İnşallah 40ı çıkınca düzeni oturur canım..şimdilik tek duam bu...
Banada 40 ciksin duzelir dediler suan 50 gunluk kizim ama sanki daha fena simdi. Simdide diyorlarki 3 ay ciksin.

Selam kızlar uzun zamandır yokum. Güzel bir doğunun ardından kötü 1 hafta geçirdim kv ile birbirimize girdik evimin düzeni gitti ben kavga ettim annem suçlu oldu. Nedense annemi hazmedemiyor kadın Ayyy dikkat çekmek için krizler bile geçirdi. 3 günlük bebeğime dünyayı bana zindan etti. Kocami doldırmağa calisti.başardı da neyse çok şükür gitti ama hala annemi sucluyor hasta kadın ne diyim. Çok sükür o gitti evime huzur geldi tekrar. Bir kez daha şükrettim uzaktayız diye.
Bu arada benim bebis geceleri memeden kalkmak istemiyor bende resmen yorgunluktan gözüm açık uyuyorum. Şimdilik annem var alıyor kızı beni dinlendiriyor ama pazar dan sonra yalnız kalacam ne yapacam diye düşünüyorum. Benim gibi yalnızlıktan korkan var mj. Nasıl başa cikiyorsunuz
Eşim izinliydi ve kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım vardi bir haftaya kadar,ilk yalnız kaldığım gün baya ağladım:) şimdi ise alıştım sayılır. Eşim gece 12 de geliyor işten sadece kolum yorulunca keşke olsa diyorum onun dışında etrafta boş boş konuşan insanlardansa yalnızlık daha iyi

Şu kart özcan deniz neden hâlâ çiçeği burnunda damat rolü oynarki....
Memlekette adam mı kalmadı..
Bi de kıza cilve yapmıyo mu 50 yaşında herif.
Iyy içim şişti...
o cilve sahnesinde benim de midem kalktı..saçı başı ağarmış adam fıstık gibi oyuncular var onlar oynasa ya

Şu kart özcan deniz neden hâlâ çiçeği burnunda damat rolü oynarki....
Memlekette adam mı kalmadı..
Bi de kıza cilve yapmıyo mu 50 yaşında herif.
Iyy içim şişti...
Bende ayni seyi düşündüm dun aksam bi 5 dk bakınca :KK12:

Akşam Saltuk Buğrayı anneme bırakıp eşim ve oğlumla avm'ye gideceğiz.
Çok heyecanlıyım valla :)))
Şaka bi yana uzun bir aradan ve sıkıntılardan sonra 1-2 saatlik değiliklik iyi gelecek...
Bebeğime kıyafet de bakacağım çıkmışken ama nerde güzel erkek kıyafetleri var bilemiyorum.
Son günlerde dışarı çıkan ,tavsiyesi olan var mı acep ?

Kızlar benim bebeğimin yüzünde alerji gibi kızarıklıklar ve isilik gibi ucu iltihaplı sivilceler çıktı. Tüm yüzünü kapladı. Başka yerinde yok. Yüz ve kafasında var. Dr benim sütümden geçiyordur dedi üzerinde durmadı ama giderek artıyor. İnek sütü alerjisi olanlarda olabiliyormuş ama buda tek başına belirti değilmiş. Kanlı kaka olması gerekiyormuş. Çok şükür öyle bir durumda yok. İlaçta vermedi. Yaşayanınız varmı böyle bir durum.
bizde de var canim aynısı. Aile hekimi sorun olmadığını söyledi. Salı günü 1 ay kontrolümüz var o zaman ne diyecek bakalım doktor artı konak da çıkıyor sanırım biz de

Aynen yaşıyorm kafasının içinde var annem isilik dedi bir ay kontrolunde sorcam.. Ben sag tarafa yatırıodm sag taraftar daha cok sıcaktan diye düşündüm

Canım benim oğlanda kundaktan çok sıkılıyor diye yapmadım hiç. 3-4 gün boyunca gündüz uyumayınca bi deneyeyim dedim. Önce bir güzel emziriyorum ,sonra yatağında hazır bekleyen kundağa yatırıp sadece kollarını sıkıca kundaklıyorum.
Faydasını gördüm yani.

Şimdi de önce karnını doyurdum sonra da sling pozisyonuna getirip sıkıca kucağımda tuttum. Hafif dalmaya başlayınca da ev tipi ana kucağında hazır duran battaniyeye yatırıp hemen kundak yaptım ve hafif hafif salladım. Sonuuuç uyudu (ben kazandım diye sırıtıyorum o uyuyunca :))

Anlattığın şey isiliğe benziyor ama sıcak tutmuyorum demişsin..
İlk oğlumda da böyle sadece yüzünde ve kafasında ucu sarı sarı kızarıklıklar olmuştu.İltihaplı gibi görünüyordu.
Doktor isilik olmuş diye antibiyotikli krem vermişti. Her gün banyo yaptırıp ince giydirirerek geçirmiştik.
Canım ince giydiriyorum. Dr da isilik olmadığını söyledi ama ilaçta vermedi. Senin sütünden geçiyor hormonların düzelince geçer dedi. İlaç alıp sürsem diyorum ama eller sürekli yanaklarda elleri ilaç olup ağzına götürür diye birşeyde sürmedim. Giderek artması endişelendiriyor beni. Bende egzema var. Allah korusun bebeğede geçmiştir diye ödüm kopuyor. Ben dayanamıyorum bebek neyapar.

Seninkiyle ayni seymi bilmiyorum ama benim kizimdada olmustu ilk gunden. Dr coresatin diye bitkisel bi krem verdi annenin memesiyle yuzun temas etmesinden oluyormus. Krem o kadar iyiki surdukten 10 dk sonra gecti hemen.

Bende alıp deniyeyim. Çok sağol.

bizde de var canim aynısı. Aile hekimi sorun olmadığını söyledi. Salı günü 1 ay kontrolümüz var o zaman ne diyecek bakalım doktor artı konak da çıkıyor sanırım biz de

Çoğu kişi yaşıyor bunu ozaman. Biran önce geçer inşallah.
Aynen yaşıyorm kafasının içinde var annem isilik dedi bir ay kontrolunde sorcam.. Ben sag tarafa yatırıodm sag taraftar daha cok sıcaktan diye düşündüm

Sarıp sarmalasam, kalın giydirsem yada ev cok sıcak olsa isilik evet derim ama bir kat kıyafet giydiriyorum. Geçer inşallah biran önce.

Şu instegramdaki annelerin bebekleri ne sakin. Bizimkinin sırtı yer görmesin kıyamet kopuyor. Birde evleri tertemiz düzenli. Benim evde heryer heryerde. Birde gezip duruyorlar ben daha camdan kafamı uzatmadım. Az uyusa temizlik yemek o bu derdine düşüyorum. Anormallik bende mi? Sizler nasılsınız?

Bende kaşlarinda fark ettim beyaz elimle çıkartıyorum konak mi olacak acaba zeytinyağı süreyim bakayim gececek mi

Olmuyo ki işte canım öyle çocuk uyuyo diye çıkaramadım ona bile teyze giderken çocuğu da göremedik ama diye laf vurarak gitti ama umrumda değil :KK47:ben çektim kaç gün yavrumla kimse bilmiyo

Canım millet şaşmış bebek görmeye gelmek için. Az bekleseler iyileşsek de gelseler olmaz sanki...

Sevgili arkadaşlarım siz ne yiyorsunuz yaa :110: o gaz yapar bu gaz yapar diye nerdeyse sadece makarnayla beslenicem :işsiz: ne yemek yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.. ben mi çok abartıyorum korkuyorum gaz yapacak diye bilmiyorum ama bi kaç kez gaz sancısıyla görünce kızımı riske atmamak için artık artık hiçbişey yiyemez oldum. Gerçekten siz ne yiyorsunuz mesela? Yemek adı söyleyin banaaa :hamarat::KK61:

Ben geçen gün unutup nohut bile yedim... hiçbirşey olmadı :D biraz da psikolojik galiba... bana bir arkadaş eşine söyle sana herşeye izin veriyorum yiyebilirsin desin o zaman birşey dokunmaz size demişti :D batıl inanç ama olsun dedirttim eşime :D

Kayınpederim yeni sigara içti ve kayınvalidem kızımı sevsin diye ona götürdü az önce :'(
Uyumak üzere dedim ama 'çıkacak birazdan sevsin azıcık' dedi aldı gitti :-(
Uzak odadan beni bile rahatsız etti koku..yavrumu nası etkiler acaba..
Ya sabır....

Benim kv ve kp de aynı şeyi yaptılar canım... daha bir de eşime almasınlar dedikçe inadına götürüp onların kucağına veriyor yavrularımızı bizden başka düşünen YÖK ki :(

Back
X