Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2017 şubat ayında doğum yapanlar.Anlamadim burayi bebegi subatta doganmi yoksa subatta hamile kalanmi hm
Sling nerden aldınız bende istiyorum da merak ettim =) bide sizin için sorun olmazsa ne kadar fiyati? Simdiden teşekkürler...
Bir taraf ın diğerinden farklı olmasının nedeni dikişin bitim yerinin farkı olabilir daha sıkı ve ağrı o bölgede olabilir ki bu normal düğüm şeklinden kaynaklı ağrı yaşayabilirsin eğer çok sıkıntı oluyorsa başka bir kadındoğumcuya gidin ama yara bölgesindeki akıntı hiçbir durumda normal değil 2çocukla gerçekten zor oluyordur benim annem olduğu halde bazen ağrım oluyor ki sağolsun evin her işini o yapıyorŞişlik var ateş yok.yağ nekrozu olabilir dedi..ama resmen sol taraf bi tuhaf şekil aldı,canım çok sıkılıyor..dr git gel aynı cevap süper görünüyosun..2 kere acilde ağrı kesici yaptırdım..akşamları ağrıdan kıvranıyorum..evin tüm yükü bende,2 çocuk geçmeyen bir sezeryan yarası,öz güvenimi zedeli resmen
Sağol canım..benim annemle aynı yerdeyiz ama banyo dışında çok bir faydası olamıyor..2 çocuğun keyfini inşallah yaşayacağım günlerin hayalleri beni ayakta tutuyorBir taraf ın diğerinden farklı olmasının nedeni dikişin bitim yerinin farkı olabilir daha sıkı ve ağrı o bölgede olabilir ki bu normal düğüm şeklinden kaynaklı ağrı yaşayabilirsin eğer çok sıkıntı oluyorsa başka bir kadındoğumcuya gidin ama yara bölgesindeki akıntı hiçbir durumda normal değil 2çocukla gerçekten zor oluyordur benim annem olduğu halde bazen ağrım oluyor ki sağolsun evin her işini o yapıyor
Bizimki ilk doğduğu günden beri emiyokızlar emzik verdim bebegime.çokmu erken davrandım acaba.25 günlügüz.
Babam 10 yıl önce kalp krizi geçirip stend taktırmıştı. 2gün önce doktor bir sorun görmüş ve anjiyo olacak ve bana patavatsiz kayınbabam haberim var sanıp pat diye söyledi dün akşam.
Ağlama krizine girdim hala başım ağrıyor,elbet daha ağır yük taşıyan insanlarda vardır bu hayatta ama bu aralar sırtımda çok ağır yük hissediyorum.
Sizden ricam dualarınızda babama da yer verin bu akşam,Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Yazıp içimi dökmek istedim
İyi akşamlarınız olsun hanımlar ..
Ben yine ağlamalı bir günü kapatıyorum ;(( biliyorum Doğumla olan hemoroidin üzerine kabız olmak kv ve kp stresinden .. biliyorum bebeğimin sakinleşmemesi benim stresimden ... ileri derece psikolojim bozuldu ... benim bebeğim Benin kararlarım .. oğlum her dilini çıkardığında aç değil sancısı var ..18 günlük bebek huzur istiyor . Görüntülü aramalarla akrabalara gülücük verecek kadar büyük değil ... her uyandığından emzirilmek gazı alınmak ve altının değişilmediniz istiyor... yaşlı insanların elinde anlarcasına sevilmek değil . Yanlışmıyım?
Bir çocuk eğer çok fazla kucak talep ediyorsa, onu annesi alıştırmamıştır, anne çocuğunun ancak ten teması ile rahatladığını farkettiğinden size göre çocuğunu daha fazla kucağına almış ve doğru da yapmıştır.
Algıları çok açık olduğu ,her sesi en yüksek perdeden algıladığı ve bu gürültüyle başedemediğinden ürküyor ve ancak kendini ağlayarak rahatlatabildiği için, sizin kadar kolay sosyal ortamlara giremiyor olabilir.
Tuvalete bile çocuksuz gidemiyor, yemeğini rahatça yiyemiyor, çayını zinhar sıcak içemiyor da olabilir. Tuvalete her daim bir çift minik gözle girmek en büyük hobisi de değildir.
Çocuk yatağından başka hiç bir yerde uyumadığından ve uyku saatleri aksadığında huzursuzlandığından akşamları misafir kabul edemiyor, hiç bir yere gidemiyor da olabilir.
Bu saydıklarımın hiç biri annenin suçu değildir. Çocuğu da huysuz, ağlak, yabani değildir. Sadece "high need child" ( yüksek ihtiyaçları olan hassas çocuk) olarak doğmuştur ve annenin yaptığı tek şey de onun daha huzurlu olduğu şartları sağlamaktır. Bu hassasiyet de doğru davranıldığında iki yaşında hafifleyip üç yasında tamamen geçecektir.
Hiç birimiz birbirimizden daha çok ya da daha az anne değiliz. Hiç birimizin diğerine böbürleneceği bir üstünlüğü ya da kınanacak bir eksikliği yoktur. Annelik ki ayağının altına cennet serilecek kadar hem mukaddes hem de meşakkatli bir yol iken, birbirimizin işini dil yaralarıyla zorlaştırmayalım...Lütfen
Fb de gordum bu yaziyi. Bizi anlatiyor diye paylasmak istedim.
gece düzgün uyumayan kızım sabahın 8inden bu yana toplasan 10 dakika uyumadı ayakta kucakta duruyor ve misafirler vardı üstüne hiç oturamadım desem yeridir hala da uyanik çok kötüyüm kızlar nasil ayakta durabiliyorsunuz
Kızlar çok önemli bir şeyi unutmuşum. Adet sancısı. Dün gece başladı o kadarr kıvrandım ki. Şu an çok daha iyiyim ama gece mahvoldum. Benim gibi şiddetli yaşayanlar napıcaz biz.. valla parol diye parol plus aldım bir de. Sonra internetten baktım olmuyormuş içilmiyormuş. Saat 12de almıştım, 3te kalktım 2 göğsümü de sağdım ve çöpe döktüm o sütü. Dolapta sağılmış 50lik süt vardı onu verdim. İnşallah daha istemez şu an sallıyorum dalması için. Herhalde 5 saatte vücuttan atılır sütten geçmez inşallah. Yarın sabah kadın doğumdan randevum vardı onu da iptal etmek zorunda kaldım. Kızlar napıcaz ilaç almadan çok zor![]()
tabiki de böylesi cok daha zor oluyor memeyi tutsa ac ver hemen ne kadar emmek istiosa emio miktarini kendi belirlio bn her ağladığında mama ne zaman vermistm smdi kac cc vercem hesabı yapiorum surekli pompa slikon uc steril et bebegn keyfli ânini bekleyip meme tuttrmaya calis...disari cikmak ayri bi stres malzemelerin yaninda mi degil mi bebegini beslemek icin surekli bisilere bagli olmak cok kötü... bi de tum bunlara ragmen insanlarin dilini çekmek ayri bi dertAynen niye bu kadar zorlaştı anlamadım resmen gece gündüz sağma pompası ile yaşıyorum sanki hep öyle sürecek gibi ...Bide bana kalsa sağıp verecem bide mama takviyesi yapacağım ama etrafimdaki herkes birşey söylüyor Allahım ya sanki ben istemiyorum emsin en kolayı o gece yarısı kalkiyorum yarım saat sağ sonra ver mama isit kat kat daha zor zorla kendini tutar diyorlar tamamda zorluyorum bu sefer perişan oluyor ağlamaktan. ..
Amin canım çok sağol,Dün Anjiyo yapıldı canım ana damar tıkalıydı stend takıldı açıldı,şu an hastanede babam çok şükür iyi.Canım benim rabbim gücünü kuvvetini arttırsın babana da acil şifalar diliyorum inşallah birşeyciği yoktur.
Ya minicik bebek ne anlar öyle sevilmektenhayret birşey bu millet ya... onların şuan sadece anne ilgisine sevgisine ve bakımına ihtiyacı var... sinir oluyorum ellerinde oyuncak etmelerine benim kızıma da aynısı yapılıyor ve deli oluyorum. Emzireceğim diye alıp bir saat çıkmıyorum beni onlar zorluyorlar bunlar.
Bunun çıktısını alıp evin kapısına asacağımdün misafirlerim vardı kızım durmadı hep kucağımdaydı bir ton laf ettiler yok yatağına bırakmalıymışım yok kucağa almamalıymışım almayıp ne yapayım bas bas bağırsın mı yavrum? Millet bir tuhaf
Agrin warsa karnina sicak su torbasi koy yada dusa gir karnini sicak suyla hasla sonra sicak sicak kalin pijama corap hatta iki kat corap yani belden alti haslansin ben kizligimda sadece bunu yapark agridan kurtuluyordum cnku agridan bayiliyordumKızlar çok önemli bir şeyi unutmuşum. Adet sancısı. Dün gece başladı o kadarr kıvrandım ki. Şu an çok daha iyiyim ama gece mahvoldum. Benim gibi şiddetli yaşayanlar napıcaz biz.. valla parol diye parol plus aldım bir de. Sonra internetten baktım olmuyormuş içilmiyormuş. Saat 12de almıştım, 3te kalktım 2 göğsümü de sağdım ve çöpe döktüm o sütü. Dolapta sağılmış 50lik süt vardı onu verdim. İnşallah daha istemez şu an sallıyorum dalması için. Herhalde 5 saatte vücuttan atılır sütten geçmez inşallah. Yarın sabah kadın doğumdan randevum vardı onu da iptal etmek zorunda kaldım. Kızlar napıcaz ilaç almadan çok zor![]()
Canım ben hastaneye emzikle gittim..doğduğu gün verdim..avent emzik alırsan en rahat ettikleri emzik diyebilirim..etrafımda aman verme diyenlere hiç aldırış etmiyorum..rahatlık bence[/QUOT
Uyuturken veriyorum karni tok hic almiyor.
Ne zamanlar veriyorsunuz.
2baftalik suan
ikinci olsa heralde kafayı yerdik eşim de çocuktan beter allah yardımcın olsun valla canım çok zorCanım uyku saatlerini geçirdiklerinde böyle uyanık kalma süreleri uzuyor.
Mutlaka bir şekilde uyutmaya çalışıyorum o yüzden ben..
Yorgunluk ve uykusuzluk desen hat safhada. Gece bölük bölük en fazla 4 saat uyuyorum. Sabah kalktıktan sonra ise gece 12 ye kadar hep ayakta dolanıyorum. İş ,güç ,çamaşır ,yemek..
Küçüğü uyuysam büyük oyun istiyor. Büyükle oyun oynarken küçük uyanıp kucak istiyor...
Tek çocuklular tadını çıkarsın valla :)
Çok erken adet olmuşun canım.Ben de ilk oğlum da böyle erken oldum.
Adet dönemi sütün azaldığını duymuştum.
Sen hissediyormusun bi azalma?
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Evet bebeğim var,Bir bardak su içiyorsam oda onuh için zaten.Az evel aynı sözü söyledim bazen herşey üst üste geliyor gerçekten. Sabır diliyorum Allahtan kendime tüm sıkıntıda olan insanlaraderandiren canim Allah sana sabır ve güç versin babana da acil şifalar diliyorum. en kisa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. bazen her şey üst üste gelir. güçlü olmaya çalış. Bebeğinin sana ihtiyacı var.
Kızlar oğlumun sünneti için cumartesiye gün aldık. şu an 42 gunluguz. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatiriz.
Sarılığı mız devam ediyordu kan ve idrarda bişey çıkmadı çok şükür. doktor herhangi bir tedaviye gerek duymadi.
Oğlum dün gece 6 saat uyudu. Büyüdükçe gece uyku süreleri artıyor galiba. Gerçi her gece böyle olacağını sanmıyorum. sütü biraz fazla içti sanırım. O yüzden de acikmadi.
Sıkılmak değil de biraz daha kolay olmasını isterdim. Gerçi senin bebek seni çok yoruyor benimkine göre. Ama biraz daha sabırlı olmak lazım. Bizim en büyük eksiğimiz canımız istediğinde ya da bunaldigimizda bebeği birakacak bizim gibi bakacak birinin olmayışı.Çocuklu hayattan çok sıkıldım dersem beni taşlar mısınız...
Azıcık özgürlük istiyorum, bekar günlerimi özledim.....