• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

kizlar 20 gunluk olduk aylik muayeneye daha vakit var oglum gaz sancisi cekmeye basladi sanirim kendini kasip ayaklarini cekip duruor uykusunda bile yapior bunu ne yapaym dersiniz hep okudum yazdıklarınizi ama bilemedim simdi...
Canım malesef buna yapacak pek bişey yok :( gaz damlası karnına masaj ve o anı geldiğinde sakin olup onu da sakinleştirmeye çalışmaktan başka elden bişey gelmiyor :( 20 günden sonra basliyomus zaten kolik ağrıları Dr umuz öyle dedi keşke elden bişey gelse o an bitiyorum o öyleyken sabah yaşadık yine yavrum kivranirken bişey yapamıyorum :(

Kizlar bebeginizi emzige alistirdiniz mi?
Ben istiyorum ama nasil alistirilir bilmiyorum

Ben de alıştırmaya çalışıyorum ama almıyor :( bir arkadaşım lokum sarmış emziğe öyle vermiş alıştırmış. Ama ben korkuyorum yüreği yanar çocuğun şekerli şeyden diye. Ben de anne sütüne batırıyorum tadı geçiyor emziğe biraz öyle olunca birkaç dakika tutuyor sonra geri atıyor. Bakalım çabalar sonuç verecek mi

Amin canım çok sağol,Dün Anjiyo yapıldı canım ana damar tıkalıydı stend takıldı açıldı,şu an hastanede babam çok şükür iyi.
Zor dönemler işte,kolik sürekli ağlayan kızım sezeryan ağrılarım,kv kbaba derken babamın böyle olması iyice çökertti beni:KK43:

Tabi canım moral yüksek olmayınca ağrılar daha da artıyor sanki :( ben de bakıyorum bir gün çok iyiyim bir gün heryerim ağrıyor.

Çocuklu hayattan çok sıkıldım dersem beni taşlar mısınız...
Azıcık özgürlük istiyorum, bekar günlerimi özledim.....
Sıkılmak demeyelim Rabbim verdi çok şükür ama bunaldik galiba ve bi iki saatte olsa kendimize bir zaman ayiramamak biraz bunaltti galiba bizleri ama az kaldı az daha havalar duzelsin ve onlar da toparlansin onlarla dışarı çıkmak daha büyük bi zevk olacak gibi şuan birbirimize onların dış dünyaya alışması biraz zorluyo geçecek inş ;)

Sıkılmak değil de biraz daha kolay olmasını isterdim. Gerçi senin bebek seni çok yoruyor benimkine göre. Ama biraz daha sabırlı olmak lazım. Bizim en büyük eksiğimiz canımız istediğinde ya da bunaldigimizda bebeği birakacak bizim gibi bakacak birinin olmayışı.
l
Aynen öyle benim annem var ama gezmek için cikcam desem hemen bişey der anlayış biraz düşük o noktada :( mesela pazar arkadaş in kızının doğum günü var bi saat bakiverirmisin diyorum yazık değil mi nasıl koyup bırakacan diye duygu sömürüsü yapiyo bana :110:sanki çocuğu aç açık bırakıp gitcem o_O ama geçen ayakkabı almaya çıktım 1.5 saat gelmedim ve çok rahat durduğunu hatta aglamadigini gülerek anneannesini seviyo oğlum diyodu:işsiz: nolur ki git madem gecikme durmazsa ben ararım ben gidince hiç bir yere çıkamazsın deseydi :KK61:

Akinti cougunlukla gobek bolgesi cok yagli insanlarda oluyor bazen bende sezeryanliyim dogumdan sonra cok az bi akintim oldu doktor kilodan olablir dedi birsey yok dedi ama agri oluyor ben birincide cok agri cektim ama hep kendimo usuttum daha cok ondan bide dikisler tuttuktan sonra dikis ustune kilot yada kiyafetin lastigi baski yapmamali oda dikisin goruntusunu bozmaya basliyor..hala bile dar bsy gysem anliyorum sizlamaya basliyor..dogum yapalida 2yil oldu ayrica
Benim yara yerinde akıntı oldu ama zayıfım şuan 52 kiloyum..ilkinde çok iyiydim..dr suçlamaya başladım artık

Uyuturken veriyorum emziği.emziği alsın diye bi iki emziğin üzerine tık tık yapıyorum bekliyorum tutmasını enmeye başlıyor sonra..avent silikon ilk bir dene..ben ilk oğlumda hevesle bir sürü emzik almıştım tek aventi sevdi

yardım edinn..kanama 30.günde kesilmişti ..15 gün sadece sarı akıntı oldu..ilişki sonrası kanama oldu..çok çok az ama leke geliyor.normal midir

Benim yara yerinde akıntı oldu ama zayıfım şuan 52 kiloyum..ilkinde çok iyiydim..dr suçlamaya başladım artık
Alinti oluyor her sezeryanda ilac yazmasini isteseyden iltihap krutucu vs . baska cozumleride vardr bnm bi tanidigindan bosalircasina akiyordu oyyk

Kızlar yüzümüzde isilik gibi şeyler çıktı. Karbonatlı su yapsam zararı olmaz dimi? Sizden duymuştum ..ara ara artarsa biraz var. Sıcaktan değil Emin'im ... sütten olur denilmişti ..

ege52 ege52 haklısın canım..
Belki de biraz sakin bi kızım olsa bukadar gergin olmazdım.
Çünkü onun huzurlu olduğu günler çok mutluyum..
O rahatsızken de bildiğin depresyona giriyorum.
Şuan olduğu gibi.....

Kızlar yüzümüzde isilik gibi şeyler çıktı. Karbonatlı su yapsam zararı olmaz dimi? Sizden duymuştum ..ara ara artarsa biraz var. Sıcaktan değil Emin'im ... sütten olur denilmişti ..

Benim kızda da oldu :( geçmiyor bana da karbonat dediler ama silmedim. Gerçek inciyi tenine değecek şekilde takarsan geçer dedi birisi de taktım biraz azaldı ama tesadüf mü bilmiyorum

Benim kızda da oldu :KK43: geçmiyor bana da karbonat dediler ama silmedim. Gerçek inciyi tenine değecek şekilde takarsan geçer dedi birisi de taktım biraz azaldı ama tesadüf mü bilmiyorum
Benim kv dede Dedi ama inanmadım ben. Neyse bende riske atmıyım ve sık sık pamuğu ılık suda ıslatıp sileyim .. bizimde azaldı gibi ama artmaz inş..

Kızlar aklıma takılan bir soru var .
Bebeklerin gazı üstten çıkıyorya.. alttan çıkıncaya tekrar üstten çıkarmak gerekirmi ? Yani geceleri insan kıyamıyor uyanacak diye .. alt değişiminde epey çıkarıyor . Acaba üstten çıkmazsa onu huzursuz edermi? Ablam gazı olsa seni uyutmaz Dedi . Gece Şen'de rahat uyu her defasında yapmana gerek Yok Dedi ... sizin fikriniz nedir?

20. Günümüz göbek düşmedi :halay::halay: sanırım yaptığımız hata alkolü sıkınca gazlı bezle nemini alıp açık bırakmak yerine , alkol sonrası gazlı bezi mandalın etrafına dolamak o_O nemli kalmış diyor herkes . o_O

Bebeklerin gazı üstten çıkıyorya.. alttan çıkıncaya tekrar üstten çıkarmak gerekirmi ? Yani geceleri insan kıyamıyor uyanacak diye .. alt değişiminde epey çıkarıyor . Acaba üstten çıkmazsa onu huzursuz edermi? Ablam gazı olsa seni uyutmaz Dedi . Gece Şen'de rahat uyu her defasında yapmana gerek Yok Dedi ... sizin fikriniz nedir?

alt bağısak üst mide .. çıkarmazsan kıvranıp geri uyanır diye düşünüyorum:) en azından bnmki öyle yapıyor

Kızlar bebisleriniz günde kaç kez kaka yapiyo benim ki sadece gündüz 6-7 oluyo galiba gece de yapiyo bazen de degisiyorum kremliyorum kapatıyorum yine yapiyo bu böyle ardı ardına 3-4 kez oluyo 10 dk içinde fln 5. Gün kontrol de Dr umuz emdiği kadar yapar demişti ama şuan bir aylık olduk hala normal midir ki yoksa ishal mı o_O

Aynen canım gaz olduğunda benim oğlum koyduğum anda huzursuzluğa başlıyor ih ih sesleri yada boğazı tıkanmış gibi bir sesle yada oguruyo bi şekilde belli ediyor yani genelde de hep böyle oluyo mecbur çıkarıyorum sonra uyutcam diye uğraşıyorum :(

Back
X