- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Kızlar birkaç gündür çok kötüydüm. Dikişimin sol tarafı kanamıştı ufak yara gibi birşey vardı ve etrafı çok kızarmıştı
feci şekilde de ağrıyor ve yanıyordu hemen doktorumu aradım. Hemen gel bakayım dedi.
Salı günü gittim vücudun dikişi dışarı atmış dedi çok terleyince oluyor terlememeye çalış dedi. Ama bizim burda ne mümkün zaten evim sıcak kv de lohusa terledikçe iyileşir diye vik vik başımın Eti'ni yedi kaç kat giydirmeye çalıştı ben uyurken üstüme kalın kalın yorganlar örttü
Doktorum da bakma bu saçma sapan adetlere ben dondurma bile yedim hiç de birşey olmadı dedi
bastırarak dikişlere baktı enjektörle içerden birşeyler çekti sonra kırmızı ilaç dediği birşeyden dikişin etrafına enjekte etti enfeksiyon yok ama kontrol altında tutmam gerekli dedi. Dikiş yerimi kapattı perşembe tekrar gel dedi
Perşembe gittim yine aynı işlemi yaptı kapattı ve yüzüstü yatmamı söyledi cumartesi yine çağırdı bugün gittim bandı çıkardı muayene etti çok şükür iyileşmişim allahtan enfeksiyon çıkmadı da bu şekilde atlattım.
O yüzden aman ha terlemeyin en azından dikiş yerinizi terletmeyin
kv ye de söyledim hiç de faydası yokmuş sizin yüzünüzden iyileşemedim hala dedim
Allahım şu doktorları dinlemeyip burnunun dikine gidip eski kafayı sürdüren kaynanaların soyu tükensin artık

Salı günü gittim vücudun dikişi dışarı atmış dedi çok terleyince oluyor terlememeye çalış dedi. Ama bizim burda ne mümkün zaten evim sıcak kv de lohusa terledikçe iyileşir diye vik vik başımın Eti'ni yedi kaç kat giydirmeye çalıştı ben uyurken üstüme kalın kalın yorganlar örttü

Perşembe gittim yine aynı işlemi yaptı kapattı ve yüzüstü yatmamı söyledi cumartesi yine çağırdı bugün gittim bandı çıkardı muayene etti çok şükür iyileşmişim allahtan enfeksiyon çıkmadı da bu şekilde atlattım.
O yüzden aman ha terlemeyin en azından dikiş yerinizi terletmeyin

Allahım şu doktorları dinlemeyip burnunun dikine gidip eski kafayı sürdüren kaynanaların soyu tükensin artık