- 26 Haziran 2016
- 1.432
- 847
- 73
- 32
Fesat bunların hepsi:)Kendi başını yesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fesat bunların hepsi:)Kendi başını yesin![]()
Aynen öyle :)Fesat bunların hepsi:)
Ayet ama 40 imiz çıkmadan okunmaz diye biliyorum ama yanlış mıyım
Canım 15 günlük olduktan sonra..isağlık ocağı veriyor ya da istersen eczaneden a,c vitamini ve çinko destekli d vitaminide alabilirsinKızlar d vitaminini ne zaman veriyorduk biz 22 günlük olduk
O zaman bol bol sabır çekin 12gün daha dayanın emin olun büyüklerin bildiğini değiştirmenin hiçbir yolu yok bu durumda bir parça uyanık olup eşinizle kötü olmamak gerekiyorTAtlı dil vs kalmadı bende .. eşiminde kafasına gitmiş gece ağlayınca bana kendi ellerimle nane kaynatıp verdik yine çocuğa. Dedikleriniz aynen internette de yazsana kv ye göre doktorlar yalan söylüyor bütün torunları öyle büyütmüş ve kimseye bişey olmamış . Kötü olsa vermezmiş bunadasabah sabah yine birbirimize girdik . Çorabı oğluma çift giydiriyorum (ayaklı tulum değilse) . Neymiş efendim fazlaymış . O yürüyen çocuk değişmişki o kadar fazlaymış
ev ısısı normal bu arada. Bunu söyleyip çocuğu hem polar hemde triko peluş battaniyeye sarmış
kadını odadan resmen kovdum ;( psikolojim bitti gitti bu kadın yüzünden .. eşimlede aramı açıyor ;(((( 12 gün kaldı gitmelerine ..
15 günden sonra günde bir kez 3 damla canım baslamadinmi dahaKızlar d vitaminini ne zaman veriyorduk biz 22 günlük olduk
Valla unuttum gaz sorunundan uğraşmaktan başlıyım hemen bıgün15 günden sonra günde bir kez 3 damla canım baslamadinmi daha
Aynen başla canım bende dün unutmuşum kafa gidiyo vallaValla unuttum gaz sorunundan uğraşmaktan başlıyım hemen bıgün
15 günlük oluna başlanıyor. Günde 3 damla.Kızlar d vitaminini ne zaman veriyorduk biz 22 günlük olduk
Günaydın kızlar. Dün gece 11 gibi kızımın herşeyi tamam uyuya kaldı. Bütün ihtiyaçlarını halletmiştim. 5 dakika sonra aman bi çığlık attı nasıl ağlıyo bende korktum eline koluna baktım bi yeri mi acıdı diye. Nasıl kıvranıyo.yine gaz yine gaz...hemen karnını açtım. Mucize gibi gelen yağı sürdüm iki dakika sonra baloncuklar başladı.hem alttan hemen ağızdan. Eğer benim gibi gaz damlası işe yaramıyosa. Acı alma yağı ile masaj yapın derin..
Çok sevindim canım en azından kafan rahatlamıştır. Onca sene doktorluk okuyorlar bi türlü çare bulamadılar şu koliğeTeyzeleri oğluşumun kontrolü çok sukur iyi geçti öksürük korkutmustu beni Allah a şükür ciğerleri iyi dedi dinledi kilo alımı biraz fazla olmuşama olsun dedi Dr umuz atar onu ilerleyen aylarda dedi :) bulantimiz var bizim büyük insan gibi oguruyo ve bı anda kusunca uyuyakaliyo reflü olabilir dedi yada senin yediklerinden olabilir dedi sutlu çorba çok yiyorum olabilir mı dedim bi hafta inek sütü ürünleri ve yumurta yı bırak devam ederse bebelac in bi ürünü varmis onu verirsin dedi kolik için de yapacak bişey yok
aynı yöntemlere devam bağırsakları genişlediği için olurmuş ve kolik bebekler daha çok aranirmis malesef kolik ve reflü olayına müdahale edemiyoruz pek fazla dedi 3-4 ayına kadar devam edebilir dedi
![]()
Aynen canım çok şükür o bari iyi gitti öksürüğü biraz tedirgin etmişti ama Allah a şükür iyi dedi aynen o kolik malesef bi çare işte kiiii benim oğlum gerçek bir kolik sanırım çünkü bu seslerle sakinleşiyo kapatınca agliyo Dr una da dedim tam bir kolik o zaman dediÇok sevindim canım en azından kafan rahatlamıştır. Onca sene doktorluk okuyorlar bi türlü çare bulamadılar şu koliğe
Elektrik süpürgesi fön makinesi duş sesi anne karnı sesi kalp atışı sesi uçak sesi :) bunların hepsi programlarda var canım benimki mesela o program daki fön makinesi sesine daha sakinleşiyo indirmediysen indirebilirsin programı baş ucuna koyuyorum iş yaparken uyuyo bazen onunla :)Kızlar merhaba ara ara okusamda pek yazmaya fırsat olmadı. Bizim kızda biraz gazlı ben elektrik süpürgesi sesimi keşfettim, trsadüfen uyumasını sağladı. Bi deneyin derim.
Göbeğine ve midesine üç damla damlatıp saat yönüne masaj yapıyorum.bide ayak topuğuna iki dakika sonra pırt pırtCanım tam olarak neresine sürüyorsun?