- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bileydim kıza denk getirirdim :))Aynen canım erkek bebekler de daha çok oluyo diyolar ne diyelim en kotu sıkıntımız bu olsun Rabbim başka bişey vermesin
kız nerde o sana bizim kız bide erkenden başladı koligiBileydim kıza denk getirirdim :))
Göbeğine ve midesine üç damla damlatıp saat yönüne masaj yapıyorum.bide ayak topuğuna iki dakika sonra pırt pırt![]()
Ne rezene mi .uyku mu yapiyomus o
Bende verem de soyle 10 saat uyusunuyumak istiyom artuk yeter
![]()
Yoktur canım inşallah sakin ol ama gidin yinede bir hastaneye içiniz rahatlar
Canım sanmıyorumMaHlass var onunla konuşmustuk alt komşusu biberon la 10 ml kadar vermiş bende verdim rahat uyudu dedi uyucagi tutmuştur belki benimki de bazen öyle uzun süre uyuyo altını değişirken mizirdaniyo tekrar uyuyo mesela bak nerdeyse 2-3 ten beri öyle bugün emiyor altını alıyorum yine daliyo korkma bişey olmaz inş
Rezenenin okadar uyutacak bir etkisi yok merak etme yenidoğanlar gaz ve açlık olmadıkça rahatça uyur zaten 5 6 kaşık birşey yapmazEvet bence de vermemek lazım.
Dün eşim ilgileniyordu kızımla rezene ayırmıştım kendim içerken gece durmazsa bir kaşık veririz diye eşim bilmemiş 5-6 çay kaşığı vermiş çocuk ne yapsam uyanmıyoremiyor altına yapıyor ama uyanmıyor. Gündüz annemle banyo yaptırdık ondan uyuyor sandım ama hala uyanmadı ne yapsam hastaneye gitsem mi
çok kötüyüm kızlar inşallah birşeyi yoktur
tereyagli ekmek canım bende ilk eczane vermişti eşim sancı ya deyince ilk verdim 1,5cay kaşığı ile uyandırmadi ağır geldi heralde dedim ertesi güne kadar ilk 5 saat hiç uyanmadi sonraki 20 saat süt içiyor ama ayılmıyordu altını alırken bile kıpır kıpır olan çocuk gözünü azıcık açıyor bakıyor kımıldamıyordu birdaha vermedim asla da vermem dedim kendim içiyorum şimdi
Geçen gün benimde gün boyu öyleydi merak etme. Keşke sağlıklı olsalarda hep öyle olsalar ne iyi olur:)Karnında saat varmış gibi mi düşüncez peki yoksa bize göre mi
Ver canım ama az az ver fb da yazdım da birisi alışınca etki etmiyor dedi. Ben hiç vermiyordum birden çok verince çocuk sersem gibi oldu
İnşallah canım uyandı şimdi sakin sakin bakınıyor kızımı tanıyamadım bugün
Aynen mızırdanıp geri yatıyor benimki de. Günlerdir uyumuyordu seviniyorum uyuyor diye ama inşallah sağlık açısından zararı yoktur![]()
rezene anason verdim ben canım uyuttu çocuğuNeyi canım ben kaçırdım
rezene anason verdim ben canım uyuttu çocuğu
Bazen çok yorgun düştükleri zaman da uyuyabilir canım inş öyledir rezene çok zararı olacağını sanmıyorum hala uyuyomuKarnında saat varmış gibi mi düşüncez peki yoksa bize göre mi
Ver canım ama az az ver fb da yazdım da birisi alışınca etki etmiyor dedi. Ben hiç vermiyordum birden çok verince çocuk sersem gibi oldu
İnşallah canım uyandı şimdi sakin sakin bakınıyor kızımı tanıyamadım bugün
Aynen mızırdanıp geri yatıyor benimki de. Günlerdir uyumuyordu seviniyorum uyuyor diye ama inşallah sağlık açısından zararı yoktur![]()
Aramıza hoşgeldin :) bizde günlerdir aynı şeyleri yaşıyoruz bizim Dr 20 günden sonra kolik ağrıları başlar demişti gerçekten de bı cogumuzun 20 günden sonra başladı galiba sen daha girmedinmi biz girdik bile depresyon denen yere![]()
tereyagli ekmek canım bende ilk eczane vermişti eşim sancı ya deyince ilk verdim 1,5cay kaşığı ile uyandırmadi ağır geldi heralde dedim ertesi güne kadar ilk 5 saat hiç uyanmadi sonraki 20 saat süt içiyor ama ayılmıyordu altını alırken bile kıpır kıpır olan çocuk gözünü azıcık açıyor bakıyor kımıldamıyordu birdaha vermedim asla da vermem dedim kendim içiyorum şimdi
Kar etmedi canım susmıyor salladık hoplatıp durduk dinlettik şimdi uyudu 20 saate yakın dırmadan aglıyor çatlıcak diye korkuyorum fıtık olacak oğlum diye bende culdırmak üzereyim tam anneleri yollayacaktım 1 aylık oluyoruz diye bu çıktı şimdi
Bazen çok yorgun düştükleri zaman da uyuyabilir canım inş öyledir rezene çok zararı olacağını sanmıyorum hala uyuyomu
Rezenenin okadar uyutacak bir etkisi yok merak etme yenidoğanlar gaz ve açlık olmadıkça rahatça uyur zaten 5 6 kaşık birşey yapmaz
Geçen gün benimde gün boyu öyleydi merak etme. Keşke sağlıklı olsalarda hep öyle olsalar ne iyi olur:)
Aynen canım ben de vermicem bir daha bu kadar çok zavallı çocuk bayılmış gibi. Eşim işte ah ah bilmemiş dayamış çocuğa ben yanına gitmeseydim daha da içirecekmiş. Dedim onun midesi ne kadar ki
Benim kızım da öyle oldu kıpır kıpır duran çocuk mayıştı resmen