Kızlar ben şu da içiyorum bütün süt yapan şeyleri içiyor yiyorum ama yok yok benim bebeğimde reflü aptamil ar kullanıyorum mecburen emzirme sonrası tavsiteniz var mu nasıl süt cogaltabilirim
Ben de en çok uyku süt yapıyo.
2 saat uyusam 2 öğün süt çıkıyo çok şükür.
Onun dışında zaten iştahsız olduğum için uyyamadığım zaman mama veriyorum çünkü olmuyo süt.
Bi de bebeğin emmesi de sütümü artırdı benim.
Aptamil kullanırken emmek istemedi oyüzden hep mama vermek zorunda kaldım. Çünkü aptamil tatlı bi mama.
Şimdi evolvia ar.a döndüm onu çok sevmiyo memeyi tercih ediyo.
Oyüzden emzirme sürem arttı eskiye göre.
sorum normal dogum yapan annislere
kızlar ne zaman yani kaçıncı haftada doğum yaptınız ? benim zamanım az kaldi ve merak ediyorum 40 ini geçen var mi ?
40+0da sancı ve nişan.
21 saat sonra 40+1de suyum geldi.
Nişandan tam 24 saat sonra suni sancısız doğurdum.
Sancımı evde bi gün boyunca.
Hastaneye sancı 3dk.ya bir düşünce vardım.
3 cm açıklık vardı.
2buçuk saat sonra 8 cm.de çatala aldılar.
5 dakka sonra kızım kucağımdaydı.
Profilimden bakabilirsiniz önceki mesajlara, detaylı anlatmıştım çünkü.
Bu ikinci nüksedisi sadece 1 hafta yarasız kaldı poposu onda da sudocrem desitin arko ve zeytinyağını dönüşümlü kullanmaya devam ettim sonuç yine hüsran..
Canım en çok işe yarayanı uzun süre kullan.
Sürekli değiştirmek de zarar verebilir.
Ben de herşeyi denedim.
Travazol ve sudokremde sabit kaldım baya azaldı.
Bi de bezin hangi marka?
Kızlar normal de süt umu sagmiyorum hep emziriyorum oğluma reflü olabilir dediği için bebelac tcihener verdi mama yada süt e ekleniyor yada emdikten hemen sonra suyla karıştırıp veriliyor ama az önce sagdim fakat hemen vermicem oda sıcaklığında 3 saat kaliyo dimi ? Bide verirken ısıtmak gerekir mi bunu da buzluktan çıkan gibi yoksa öyle verilebilir mı bilginiz var mı ?
3 saat kalıyo ama ben her ihtimale karşı buzdolabında koyup vemeden önce biberonu sıcak suda bekletip ısıtıp veriyorum.
Çünkü eviniz ılıksa 3 saatte de bozulabilir.
Benim bi kere öyle oldu, kızım içtiği kustu.