• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Şubat anneleri hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben prima premium care ile başladım fakat aldığım 3 pakette birbirinden farklı çıktı 50-22-108 lik paketler almıştım 50lik hariç diğer ikisi kötüydü.Yeni bebek denedim onu de sevmedim incecik kağıt gibi.Diğer bezlerikullananlar öneride bulunabilir misiniz bana?

Şubat anneleri hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben prima premium care ile başladım fakat aldığım 3 pakette birbirinden farklı çıktı 50-22-108 lik paketler almıştım 50lik hariç diğer ikisi kötüydü.Yeni bebek denedim onu de sevmedim incecik kağıt gibi.Diğer bezlerikullananlar öneride bulunabilir misiniz bana?
Molfix le başlamıştım canım gayet memnundum ama millet te bi sleepy almış gidiyodu bi deniyim dedim berbatti sızdırdı çocuğumun kakasiz kiyafeti kalmadı nerdeyse ve popoya yapışıyor pişik olmasına neden oluyor o yüzden yine Molfix e döndüm şuan gayet memnunum sızdırma vs bisey olmadı

Nasıl yani birbirinden farklı? Ben normal prima kullanıyorum memnunum. Büyük kartonla almıştık biz

Kız Gül tabi :) sen gül ve mutlu ol ki oğluşun da senden güç alıp hemen iyileşsin annesi :KK66:
Tam tersi o keyifli oldukça ne uykusuzluk koyuyo o kadar ne yorgunluk ama o böyle sancılar çekerken ataklar gelirken ben iyice dağıtıyorum kendimi :(

Tam tersi o keyifli oldukça ne uykusuzluk koyuyo o kadar ne yorgunluk ama o böyle sancılar çekerken ataklar gelirken ben iyice dağıtıyorum kendimi :KK43:

İki gece önce biz de çok kötüydük saat 5 te uyudu o da zorla... yavrum nasıl sancılanıyor bacaklarını öyle çekiyordu ki... ağzını büze büze iç çekerek çok ağladı :( o hali gözümün önünden gitmiyor hala. O öyle ağlarken aklıma geldi allahım sen kolik bebeklere yardım et çok zor dedim. Birsürü ağladım ben ağlayınca kızım da yüzüme acı acı bakıyordu of allahım lütfen iyi olsun bu bebişler

kızlar bu arada ben baya geziyorum heralde ya..sizi okuyunca şaşırdım..iki günde bir mutlaka çıkıyoruz..avm ye markete en olmadı anneme ablama kayınvalideye:21:kızımı bağlıyorum kucagıma sling ile gayet rahat geziyoruz avmlerde .o da hemen uyyor zaten:KK19:

kızlar bu arada ben baya geziyorum heralde ya..sizi okuyunca şaşırdım..iki günde bir mutlaka çıkıyoruz..avm ye markete en olmadı anneme ablama kayınvalideye:21:kızımı bağlıyorum kucagıma sling ile gayet rahat geziyoruz avmlerde .o da hemen uyyor zaten:KK19:

Ya ben de dün alacaktım bu sling den eşim aldırmıyor o olursa kızı kucağından indirmeden habire gezersin kızımı da kimseye vermezsin diyor :D

İki gece önce biz de çok kötüydük saat 5 te uyudu o da zorla... yavrum nasıl sancılanıyor bacaklarını öyle çekiyordu ki... ağzını büze büze iç çekerek çok ağladı :KK43: o hali gözümün önünden gitmiyor hala. O öyle ağlarken aklıma geldi allahım sen kolik bebeklere yardım et çok zor dedim. Birsürü ağladım ben ağlayınca kızım da yüzüme acı acı bakıyordu of allahım lütfen iyi olsun bu bebişler
He işte aynı biz öyleyiz iki gündür iyice arttı dün gece sahada fenaydi dediğin gibi o ağzını buzerek ağlaması mahvediyo insanı geçsin artık yavrum çok yoruldu :(

Gezmeyi bile istemiyorum azcik dinleniyim yeter ne güzel maşAllah barekAllah bebeğin huzurlu sakin demekki

Ya keşke hepimizin bebelerimizi alıp bi yerde buluşma şansı olsaydı:anne: ne muhabbet dönerdi gazdı bezdi kv ydi :KK48: yada tam tersi minikler izin vermez bişey konuşamazdık herhalde :KK48: Bu arada ben başından beri premium care kullandım çok çok memnundum ama geçen gün bide prima aktif bebek deneyeyim dedim her çiş yapışında sızdırdı var mı böyle bişey ya çok şaşırdım :skandal: aktif bebek kullanıp aynısını yaşayan oldu mu acaba? Vazgeçmem artık premium care den heralde bi daha..

Back
X