- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
aynı benYeşil akıntı enfeksiyonmu oluyor ???mete58 1 aylık kontrole gitmedim .. bende fobi oldu o çatal .. ilk 5. Günü gidip hemoroid olduğumu öğrenince hepten yıkıldım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı benYeşil akıntı enfeksiyonmu oluyor ???mete58 1 aylık kontrole gitmedim .. bende fobi oldu o çatal .. ilk 5. Günü gidip hemoroid olduğumu öğrenince hepten yıkıldım
![]()
Evet yaz int görürsünBi kanguru mu o kadar para![]()
Kızlar hatırlatma :) gözden kaçtı mesajım ..
Ayaklarımda derman kalmadı sallamaktan artık(( ya göğüslerimin çevresi kızardı çok acıyo sütyen takmıyorum diyemi oldu acaba evde takmıyorum
Kafayıı sıyırmaya ramak kaldı bende . Saat 9 tan beri ayakta ve hala uyumadı . Yemek yiyemiyorum bile .. Sallamam diyen ben şu an bebek sallamaktan ayaklarim uyuşmuş vaziyette ve hala ayakta su an gözleri fıldır fıldır etrafa bakıyor . Nasıl uykusu gelmiyor anlamıyorum kii .
Ben ellerini kundak yapıyorum sancı yoksa ... yada şapkasını gözünü kapatıcak kadar indirince ayakta 10 dakikada uyuyor .. acıklı olsun diye dandini ninnisini açıyorum .. :)
Bugün kızım 61 günlük oldu, az önce ikinci ay kontrolüne gidip geldik. doğumdan sonraki hastane çıkış kilosuna baktı doktor (doğum kilosuna değil) iki ayda 1600 gr almış ideal dedi (bana az gibi geliyordu kızım 4940 gr şu an) boyu da 56,5 cm olmuş. sadece anne sütü alıyor. gece uykusunda pek ememiyor sanırım o yüzden az kilo alıyor. gece acıktığı için uyanıyor ama memeye tuttuğumda iki dakika emip sızıyor. doktor gelişiminde bir gerilik olmadığı sürece bunun problem olmadığını gelişimi iyiyse 4 ay civarı gece beslenmesinin tamamen bile kesilebileceğini çocuğu dürtüp durmamam gerektiğini söyledi. uyutmadan önce iyice emzir gece de emdiği kadarı yeter illa tombul bebek olsun diye uğraşma dedi.
Nasıl bi bebek bu ya anlamiyorum gün geçtikçe düzelir umudu varken iyice fena oluyo daha 2 aylık bile olmayan bi bebek yanında gurultuyle yada sallamayla uyuyo o da uyursa uyumasa da kendi kendine bakınıyim bı sure demiyo nefes alamıyorum sanki artık hele şu ses artık cildirtacak benitamamen girdim sanırım depresyona bu gürültü beynimi yedi resmen
mesela şuan emdi gazi çıktı koydum uyumuyor ama agliyo napcam böyle ya
![]()
Aynı benim kv. Bizde doğum sonrası kavga ettik gitti neyse sonra aradım açtı bu sürü laf soktu tek bana olsa neyse annem batmış ona. Hazımsızlık yapmış. Bende yeter büyükse kapat konuyi dedim. Geçenlerde eşim aramiyor musun dedi. Dedim daha yeni konuştuk. Üzerine 2 kere aradım açmadı. Intwrbettwnkızımın foto yolladım özlemiştir diye cvp bile vermedi esimi aradim dedim annen ile konustun mu ben ariyorum acmiuir iyi mi bir sikinti yo demi dedim benle konusmak istemiuir herhaldr neyse kendi bilir aradigumi goruyor sonucta isterse doner dedim. Aksam bir baktım face de foto yayınlamış. Eşime demekki nete giriyor benimle konuşmak istemiyor kendi bilir dedim. Bekliuorum bakalim ne zaman olay çıkacak. Aramiyorum bende. Mayıs da gidecez o zaman da seviyeli davranacamİstemeyerek de olsa aradım açmadı. Sonra kayınpederi aradım konuştuk kp dedim aradım açmadı duymamış dedi
Kuzum ya yok mu sana destek olcak birileri biraz nefes alsan.. annenle araniz nasil oldu?Nasıl bi bebek bu ya anlamiyorum gün geçtikçe düzelir umudu varken iyice fena oluyo daha 2 aylık bile olmayan bi bebek yanında gurultuyle yada sallamayla uyuyo o da uyursa uyumasa da kendi kendine bakınıyim bı sure demiyo nefes alamıyorum sanki artık hele şu ses artık cildirtacak benitamamen girdim sanırım depresyona bu gürültü beynimi yedi resmen
![]()
Aynı durumdayız agşamaktan morarıyor gece hiç utmuyor eemmesi de kısa uukusuda nefesi gidiyor her gece evde stres panik Allah yardımcımız olsun günlük 2 saat uykuyla geçiyor vaktimiz ve ya kucagımda ya ayagımda sallıyorum asla sallamıcam diyen ben hiçbir iş yapamıyorumNasıl bi bebek bu ya anlamiyorum gün geçtikçe düzelir umudu varken iyice fena oluyo daha 2 aylık bile olmayan bi bebek yanında gurultuyle yada sallamayla uyuyo o da uyursa uyumasa da kendi kendine bakınıyim bı sure demiyo nefes alamıyorum sanki artık hele şu ses artık cildirtacak benitamamen girdim sanırım depresyona bu gürültü beynimi yedi resmen
![]()
Bence bebeğine okut bildiğin duaların hepsini oku sakin bi ses tonuyla.bu kadar yıpratma kendini.sütün azalır. Yokmu kuran okuyan biri etrafında valla sakinleşir. Sancısı var.fitilde kullanabilirsin. Benim ki öyleydi. Tuvalete gidecek fırsatım olmazdı geç gittiğim içinde kabız olur ölürdüm resmenNasıl bi bebek bu ya anlamiyorum gün geçtikçe düzelir umudu varken iyice fena oluyo daha 2 aylık bile olmayan bi bebek yanında gurultuyle yada sallamayla uyuyo o da uyursa uyumasa da kendi kendine bakınıyim bı sure demiyo nefes alamıyorum sanki artık hele şu ses artık cildirtacak benitamamen girdim sanırım depresyona bu gürültü beynimi yedi resmen
![]()
Kizlar gebeligimde de lohusaligimda da cok sukur ki yalniz degildm destekcilerim vardi hep ama sizlerin yeri çok cok ayri.. ne kadar yakinimiz da olsa bu süreci bizim gibi yasayamior empati kuramiyor.. o sebeple birbirimizn dilinden en iyi bizler anliyoruz... iyki varsiniz..sizin burada oldugunuzu bilmek sohbet etmek danışmak dertlesmek cok güzel varliginiz guven veriyorinsallah sohbetimiz daim olur..
Ya benim bebeğim bana yüzü dönük durmayı hiiç sevmiyo.
Yani yüzü dışarı bakar pozisyonu seviyo sadece.
Slingle bebeği sakin duranlara çok imreniyorum oyüzden.
Ana kucağı alayım dedim fisherprice ama onda da durmaz para çöpe gider gibi geliyo.
Artık ben de rahatça yemek ev işi yapıp kendime yarım saatçik de olsa vakit ayırabilmeyi çokk özledimmm....
Bnm bebek de memeyi görünce direk kafasini çevirior gogsum ciplakken bana donuk durmuo resmen cnm..her bebek baska baska işte..bizim de 40miz cikacak geceleri bn bebekle yatiodm sabaha karsi anneme veriodm biraz dinleniodm iyi oluodu gündüz gene destek aliordum bakalim bndan sonra yalniziz insallah kotaririm..cnm hic mutfağa girip yemek yapmak da istemior zaten fırsat olsa bileYa benim bebeğim bana yüzü dönük durmayı hiiç sevmiyo.
Yani yüzü dışarı bakar pozisyonu seviyo sadece.
Slingle bebeği sakin duranlara çok imreniyorum oyüzden.
Ana kucağı alayım dedim fisherprice ama onda da durmaz para çöpe gider gibi geliyo.
Artık ben de rahatça yemek ev işi yapıp kendime yarım saatçik de olsa vakit ayırabilmeyi çokk özledimmm....