• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Hepimizin imtihanı farklı bende sinirden çatlıycam annem geldi zaten ayrı büyüdük sabredeyim bir hafta on gün diyorum ama kendime zararım gözü çocukta ne çok emiyor obur kakası bitmiyor diye söyleniyor emziğe pekmez batırma dün resmen sinirden sütüm çekildi çocuklarım ile yalnız kalmak istiyorum ya:(

Kızlar kafamda 3 tane ürün var almak istediğim ama boşa para vermek istemiyorum. O yüzden size danışacağım hangisi en gerekliyse onu alacağım

1. Dönence
2. Oyun halısı
3. Sling

Sizce hangisini almalıyım bebeğimi en çok hangisi oyalar? Oyun oynasın istiyorum. Şimdilik bir oyuncağımız var onunla 15 dk oyalanıyor. oyun halısı mantıklı geliyor. Ama daha küçük oynayamaz dönence al diyor annem. Sling de ev işleri ve yemek yaparken ona koyarım işime bakarım diye istiyorum. Ama onu sever mi hiçbir fikrim YÖK :işsiz:

Sling mi kullanıyorsun canım? Fotolarda gördüğüm kadarıyla yan da durabiliyor başları bebeklerin. Merakımdan soruyorum :KK53: ben de sling alsam mı diye düşünüyorum para boşa gitmesin istiyorum :işsiz:
Bende ayniyim :işsiz:guvenemiyom kendime:işsiz:

Dili uzun bir de kocam var :KK53: alıp kullanmadığım çok eşyam olur benim. Alır da kullanmazsam adama malzeme vermeyim :confused:
Hahayyy bencede :) ya ama bide su var inş bı aya kadar biraz daha düzene girerler heralde o zaman daha rahat oluruz gibi ben suan fön makinesi sesini açıp yanına koyunca uyuyo mesela telsiz i yanıma alıp işlerimi öyle yapmaya çalışıyorum uyuduğu zamanlar

Bide dünya para en iyisini @1melekvardi yapmış kumaş pazarından alıp sling yap.is istersen öyle yap hem o kadar pahalıya gelmemiş olur heralde :)

Geçen 69 tl di neko wrap sling sanırım. Şimdi bakıyorum 89 tl. Becerebilir miyim bilmiyorum ki bunu internetten alcam çarşıya gidemem :( keşke önceden alsaydım kumaşımı

Hahayyy bencede :) ya ama bide su var inş bı aya kadar biraz daha düzene girerler heralde o zaman daha rahat oluruz gibi ben suan fön makinesi sesini açıp yanına koyunca uyuyo mesela telsiz i yanıma alıp işlerimi öyle yapmaya çalışıyorum uyuduğu zamanlar

Bıktım fön makinesi sesinden :işsiz: süpürge sesi açıyorum o daha tahammül edilebilir

Yeşil akıntı normal değil beraberinde kaşıntı koku falan varmı ya da idrar yaparken sıkıntı
İlk günler vardı muayene oldum ve vaginorm gibi bir krem verdi hemen iyileştim. Kanama 20. Günlerde azalıp yerini yeşil akıntıya bıraktı.. yani pedde o şekilde gördüm .. kan pedde o renge dönemez sanırım ..

Ben ellerini kundak yapıyorum sancı yoksa ... yada şapkasını gözünü kapatıcak kadar indirince ayakta 10 dakikada uyuyor .. acıklı olsun diye dandini ninnisini açıyorum .. :)

Kuzum doğdu doğalgaz kundak yaptirmadi sıpa. Büyük adam gibi uyuyor . Öyle refleks ile falan uyanmiuir ama uyumuyor işte. Şu an uyudu inan ki dünden beri ayakta kafayı yiyecem yakında :kızgın:

Canım kaç günlüksünüz ve kilo almadığını nerden biliyorsun?
Tarttınız mı son günlerde ?
Belki boyu uzuyordur?
boyu uzuyor ölçtüm geçen ay 56 ydi şimdi 59 ama kucağımda çıkarıyorum canım tartıya 53 günlük olduk 3200 doğdu kızım kilo vermedi doğum sonrasi kilo 4500du kıyafetle tabi ilkolsuz montu da vardı şuan önce iki kat penye ile tarttım 5000 yada 5100 geliyor çok çok az almış moralim bozuldu emerken uyuyakaliyor yoruluyor şimdi biberonla sağıp verdim 100 cc içti daha içer mi bilmem emerken uyuyakaliyor bu kadar içemiyor mu acaba

kızlar bebeğim emerken uyuyakaliyor fazla içemiyor gazi varken de ememiyor sadece 500-600 gr aldı aksam 8 gibi yine emmedi sağdım 100 cc icti biberonla devam etmek istemiyorum korkuyorum sadece biberonu alır ve sütüm biter diye bir yandan da gelişimi için gerekirse sağarım dedım ilk ay emen kıza bu ay noldu akıl verin nolur

Kızlar kafamda 3 tane ürün var almak istediğim ama boşa para vermek istemiyorum. O yüzden size danışacağım hangisi en gerekliyse onu alacağım

1. Dönence
2. Oyun halısı
3. Sling

Sizce hangisini almalıyım bebeğimi en çok hangisi oyalar? Oyun oynasın istiyorum. Şimdilik bir oyuncağımız var onunla 15 dk oyalanıyor. oyun halısı mantıklı geliyor. Ama daha küçük oynayamaz dönence al diyor annem. Sling de ev işleri ve yemek yaparken ona koyarım işime bakarım diye istiyorum. Ama onu sever mi hiçbir fikrim YÖK :işsiz:

Nasıl bir oyuncak canım. Bende kızıma istiyorum ugarasabilevegi bir şey ama bir türlü guvenemedim birşeye..

Geçen 69 tl di neko wrap sling sanırım. Şimdi bakıyorum 89 tl. Becerebilir miyim bilmiyorum ki bunu internetten alcam çarşıya gidemem :KK43: keşke önceden alsaydım kumaşımı
O da eşini göndermiş kumasci bunu alıyorlar bebek bağlamak için demiş demekki çoğu kişi alıyo :confused:

Bu tahammuk edemiyorum artık elektrik süpürgesi ni kabul etmiyo bizimki kendi kendine uyusun istiyorum artık ya :KK43:

Beyaz gürültü yü mu açıyorsun canım sende. :anne:

Valla ben o sese uyuyorum kızımla beraber . Tabii bu aralar o bile iflah etmiyor bize :110:

Back
X