• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Nasıl bir oyuncak canım. Bende kızıma istiyorum ugarasabilevegi bir şey ama bir türlü guvenemedim birşeye..

Yumuşak birşey tatlım ses de çıkarıyor çekince titreyerek gülme sesi veriyor kancadan pusetine asıyorum kımıldadıkça değiyor iyi oluyor

Bu tahammuk edemiyorum artık elektrik süpürgesi ni kabul etmiyo bizimki kendi kendine uyusun istiyorum artık ya :KK43:

Valla artık beynimde çalar oldu bu sesler gözleri hala lamba gibi ağlicam artık ya :(

Sabah 8 den beri ilk kez kucağımdan biratiktan 15 dk içinde uyanmadı.. bakışları boş boş olduğu halde uyumadı gün boyu emdik gaz çıkardık alr değiştirdik kustuk hickırdık. Arada çok nadir yarim saati bulan uyanık sakin sakin yatan halleri oldu Allah razı olsun. Ve bir haftayı bulduran yüzsüz pişikte hicbir iyileşme görüntüsü yok. TuRuNCu TuRuNCu dediğin solüsyonu da aldım 200 cc pazartesiden beri kullanıyorum her alt açmada yok yine değişen birşey maalesef
Çişini yapmadan önce bi ağlıyor kafama takıldı idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye ama cisi şu renginde koku filan da yok. Acaba pişiğinin yanması onda korku mu yaptı ondan mi ağlıyor bilemiyorum. Çaresiz kaldım resmen eşim desen geçer geçer diyor doktora gitsen ne verecek var işte bütün merhemler elinin altında diyor sınır etti beni. Gitgide huysuzlaşmaya başlıyor. Ilk pişik 20 günü buldu arada bir hafta temiz kaldı şimdi yine bir haftadır çekiyoruz bu sefer kaç gün sürecek acaba.. aslında pisiği olmasa bu kadar huysuz bir bebek olmayacaktır belki diye umut ediyorum. Hiç gündüz uykusu kalmadi artık gece 2 ile 8 arasında bir kere uyanıp emip alt değiştirip tekrar yatıyoruz. Tek uzun uykusu 2.5 3 er saatlik bu uykuları . Korkuyorum böyle giderse büyüyemez diye :KK51:

Kızlar biz 46 günlük olduk bugün çok şükür. Sizlere sorum bebisleri kaç saatte bir emziriyorsunuz. Yani önceden 3 saati geçmesin diyordu doktorlar. Sonra 25 . Günden sonra yani 4 saat oldu şimdi kaç saat i geçmemesi lazım ?
Ahh keskeee o kadar uzun aralar verebilsem emzirmeye.. memeye yapışık yaşayan bir kızım var memeyi ağzından çıkarıp kusup tekrar emmeye devam etmek istiyor hatta bazen direk süt kusuyor hiç mideye inmeden.. hep bi aranma halinde. Hep aç gibi davranıyor ekstra sütlerimden ılıtıp biberonla vermeyi denedim acaba aç mi diye hep ağzından biberini çeker çekmez kustu . Aynı şeyi mamada da yaptı bir kutu mama günü geçtiği için çöpü boyladı.. her gören aç herhalde bu çocuk doymuyor dedikce sinirim tepeme çıkıyor. Ayy ne dertlenmişim kusura bakma gün çok uzun geçti de benim için. Inan şu an uykuya dalmaya korkuyorum tekrar uyanacak diye.

Ahh keskeee o kadar uzun aralar verebilsem emzirmeye.. memeye yapışık yaşayan bir kızım var memeyi ağzından çıkarıp kusup tekrar emmeye devam etmek istiyor hatta bazen direk süt kusuyor hiç mideye inmeden.. hep bi aranma halinde. Hep aç gibi davranıyor ekstra sütlerimden ılıtıp biberonla vermeyi denedim acaba aç mi diye hep ağzından biberini çeker çekmez kustu . Aynı şeyi mamada da yaptı bir kutu mama günü geçtiği için çöpü boyladı.. her gören aç herhalde bu çocuk doymuyor dedikce sinirim tepeme çıkıyor. Ayy ne dertlenmişim kusura bakma gün çok uzun geçti de benim için. Inan şu an uykuya dalmaya korkuyorum tekrar uyanacak diye.

Ayy kuzum inan ki benimde uyku problemim var . Senin kadar zor değil tabii senin ki çok zormuş Allah kolaylık versin İnşallah . Benim ki hiç uyumuyor inan ki şu an gözleri fıldır fıldır etrafa bakıyor. Bir çocuk bu kadar uzun süre nasıl uyanık kalır anlayamıyorum. Bende cooook uykusuzum. Gözlerim falan kendimden geçtim. İnan ki aynada kendimi taniyamiyorum.

Bebeler uyumayinca bizede onlara patik örmek düşer demi kızlar :KK76: valla çok kolay bir model :anne::KK200::anneadayı:

Eklentiler

• Screenshot_20170401-043545.webp
    Screenshot_20170401-043545.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 43
Yumuşak birşey tatlım ses de çıkarıyor çekince titreyerek gülme sesi veriyor kancadan pusetine asıyorum kımıldadıkça değiyor iyi oluyor

Valla artık beynimde çalar oldu bu sesler gözleri hala lamba gibi ağlicam artık ya :KK43:
Canım valla bende geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum :(

Kızlar biz 46 günlük olduk bugün çok şükür. Sizlere sorum bebisleri kaç saatte bir emziriyorsunuz. Yani önceden 3 saati geçmesin diyordu doktorlar. Sonra 25 . Günden sonra yani 4 saat oldu şimdi kaç saat i geçmemesi lazım ?
Başından beri hiç saat tutmadim kuzum bebiş ne zaman isterse emzirdim zaten 25 günden sonra kolik sancilarimiz başladı artık hep meme de oldu ki arada uyudu arada yorgun düşüp siziyo çünkü belirli saatlerde o zaman da 2-3 saat uyumuş oluyo yine kendi uyaniyo zaten

Kızlar sling yapmaya karar verdim .. dayım kumaş /textil işinde.. nasıl kumaş sipariş edeyim ? Jarse kumaş terletir , penyede sarkma yapar deniliyor . Esnemeyen jakar dokuma pamuklu kumaş demem yeterlimi acaba??? 5 metre enli , 50-60 cm boyu yeterlidir dimi? Burda yapan arkadaşlar cvp yazabilirmi? Bu model kullanışlımı? Yapan arkadaşta sanırım böyle kullanıyordu ..

Eklentiler

• IMG_5955.webp
    IMG_5955.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
@Mutsuzperi27 öncelikle canım bana bluetooht hoparlör diyen sendin valla Allah razı olsun kizlar dün eşim almış içine attık fön sesini ve beşikte yatmayan koyar koymaz uyanan bütün gece cebelleştigim bebeğim bu gece uyudu ve beni de uyuttu 12-1 gibi yatırdım 4 te kalktı emzirdim altını aldım gazi çıktı o ara gözü açıktı kiiii sonrası hep uğraşırdı ayağımda fln beşikte yatması hiç mümkün değildi koydum beşiğe 5 dk içinde yine uykuya geçti 4 buçuk gibiydi sonra 6 da kalkti yine aynı işlemleri yaptık ve şuan yine uykuya daldı Allah a şükür bu gece biraz iyiydik hatta diğer gecelere göre çok çok iyiydik diyebilirim hemde beynim şişmiyo sesi kısık biraz tam koydum onu yatağının baş tarafının iç kısmına o duyabiliyor bende rahatsız olmuyorum çok şükür inş böyle geçiririz bu süreci bakalım bu gece de böyle olur muyuz ama kızlar benim tereddüt ettiğim bu sese alışır da sonrasında hep bununla mı uyumak ister acaba yoksa bu geçici bir süreç kolik geçtikten sonra normal uyur mu ki

O kadar huyu değişti ki aklıma acaba atak döneminde mi sorusu geldi ve takvimi açıp saydigimda öyle olduğunu gördüm inşaallah geçici bir durum olacak :dua:

@Mutsuzperi27 öncelikle canım bana bluetooht hoparlör diyen sendin valla Allah razı olsun kizlar dün eşim almış içine attık fön sesini ve beşikte yatmayan koyar koymaz uyanan bütün gece cebelleştigim bebeğim bu gece uyudu ve beni de uyuttu 12-1 gibi yatırdım 4 te kalktı emzirdim altını aldım gazi çıktı o ara gözü açıktı kiiii sonrası hep uğraşırdı ayağımda fln beşikte yatması hiç mümkün değildi koydum beşiğe 5 dk içinde yine uykuya geçti 4 buçuk gibiydi sonra 6 da kalkti yine aynı işlemleri yaptık ve şuan yine uykuya daldı Allah a şükür bu gece biraz iyiydik hatta diğer gecelere göre çok çok iyiydik diyebilirim hemde beynim şişmiyo sesi kısık biraz tam koydum onu yatağının baş tarafının iç kısmına o duyabiliyor bende rahatsız olmuyorum çok şükür inş böyle geçiririz bu süreci bakalım bu gece de böyle olur muyuz ama kızlar benim tereddüt ettiğim bu sese alışır da sonrasında hep bununla mı uyumak ister acaba yoksa bu geçici bir süreç kolik geçtikten sonra normal uyur mu ki

Canım arkadaşın bebeği de kolikti ve çok fenaydı şimdi düzeldi kendi kendine uyuyor ayıcığına sarılıp :)

Canım arkadaşın bebeği de kolikti ve çok fenaydı şimdi düzeldi kendi kendine uyuyor ayıcığına sarılıp :)
Benim yeğenim de kolik ti hem de fenaydi o da düzeldi ama 4 aydan sonra kendi kendine ses olmadan uyurmu acaba uyur mu diye düşünüyorum :)

A Alyasena ege52 ege52 tereyagli ekmek tereyagli ekmek
Kızlar merhaba.Huggiesi kullanınca yazacağımı söylemiştim.2-3 gündür kullanıyorum ve yazayım dedim.Huggiesin dokusu primaya göre daha pamuksu yumuşak ve premium care in 108lik sarı etiketli bezinde yaşadığım popo kızarıklığı problemini geçirdi.Yani sudokrem sürdüm ve huggies kullandığım sürede sorun tekrarlamadı.Yine premium carein içi mavi desenli olan bezinde yaşadığım bezin popoya yapışma problemi vs de olmadı.Bu yönlerden huggiesten çok memnun ve onla devam etmeyi düşünürken gelgelelim onda da biri çiş biri kaka olmak üzere 2 defa yanlardan sızdırma problemi yaşadım.Ben mi bağlamayı beceremedim bilmiyorum ama bu büyüttüğüm ilk bebek değil dahası premium carede bu sorunla hiç karşılaşmamış olmam da bana bezden kaynaklanabileceğini düşündürdü.dikkat edince gerçekten yan kısımlar da primaya göre daha gevşek yapıda.Yine de sorun benden de kaynaklanmış olabilir çünkü sızdırmalar gece oldu uyku sersemliği ile iyi bağlayamamoş olabilirim bu yüzden primadan memnun olmayanlar için huggiesin şans verilebilir bir bez olduğunu düşünüyorum zira dokusu ve popoda kızarıklık yapmaması benim için büyük artıydı.Fiyat olarak pek farkları yok zaten.Benim elimde şuan bir sürü bez var artık dönüşümlü kullanarak onları bi şekilde tüketeceğim yoksa eşim isyan bayrağı çekmek üzere :KK67: sonrasında da Allah kerim diyorum:ıslık:

Kızlar dün 2.ay aşımızı olduk. Hiç sıkıntımız olmadı çok şükür. Her zamanki gibi keyifli ve huzurlu bir bebek...
İnşallah sizlerinki de bizimki gibi rahat geçer.

@Salliala canım önce yıkayıp kuruladın ,sonra bu solüsyonu sürüp kurumasını bekliyorsun. En son da kalın tabaka halinde desitin mor olanı sürüyorsun değil mi ?
Bunlara rağmen hala geçmiyorsa tekrar dr.a gidin derim. Yavru eziyet çekmesin daha fazla. Belki cildiye doktoru daha iyi bir ilaç verir.

Kızlar dün 2.ay aşımızı olduk. Hiç sıkıntımız olmadı çok şükür. Her zamanki gibi keyifli ve huzurlu bir bebek...

@Salliala canım önce yıkayıp kuruladın ,sonra bu solüsyonu sürüp kurumasını bekliyorsun. En son da kalın tabaka halinde desitin mor olanı sürüyorsun değil mi ?
Bunlara rağmen hala geçmiyorsa tekrar dr.a gidin derim. Yavru eziyet çekmesin daha fazla. Belki cildiye doktoru daha iyi bir ilaç verir.

Ay maşallah bizim de cuma günü aşımız korkuyorum valla inşallah rahat geçiririz..

14 ünde bizim aşı mız ama çok tedirgin im oğlum zaten huysuz bide aşı mız zor geçerse yandım ben o_O

Back
X