- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Önce görmemız lazım :))Gamzeli yarim tatlı yarim. Burdan iş atıyoz bizde.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende coookkk teşekkürler :))Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler. Bu delirme noktasına kolay gelmedik sonuçta :)
Demek ki tek degilmisim.sol omzuma yapisti .sag elimle yiyp iciyorum.is yapiyorumŞimdi bu Ela benim içimde büyüdü ya, bence çıkarırken içimde parçasını falan unuttular:) ne zaman hazır uyuyorken bişey yiyip içmeye kalkayım basıyor yaygarayı:)) içime bişey gitmeye görsün:) uyuyo bi kahve içeyim dedim birlikte içiyoruz şu an:))
Demek ki tek degilmisim.sol omzuma yapisti .sag elimle yiyp iciyorum.is yapiyorum
All görrrÖnce görmemız lazım :))
Sen diş bahanesiyle çıkardın ilk.seni gidi seniAy maşallah kızlar görücüye çıktı:))
Ay pardon kızzz akıl mi kaldııKız dişi ben göstermedimbretta gösterdi..
All görrrilk resmi biraz zorlanarak çektim malum daha oturtamıyoruz
Bn 5 kilo olduğundan beri 3 numara kullanirm 4-9 kilo dediğine bakma çok büyük degil bezlerKızlar sleepy kullananlar 3 numaraya geçtinizmi? Benim kızım 5.500 kg di bir hafta önce.yeni beş alıcam da acaba aynı numara devam etsem sıkarmı.?
Aminnmaaşallah canım.
Bahtı güzel olsun inşallah
Yerim o minnak parmaklarını seniiin :)
Boncuğumu üzdün ama neyse artık. Mutlu olasın inşallah :))
Eveeet diğer kızları da bir görelim. Ona göre birini seçer ortaya çıkarım diyor oğluşum![]()
İyi ki ciddi bişey yaşamamışlar ne ayran gönüllüymüş senin şu boncuk gözlü oğluşun.. gözleri gibi kızlara mavi boncuk dağıtıyor demek:))
Yeriiimmmmm maşAllah barekAllah