- 13 Haziran 2016
- 1.685
- 3.207
- 63
Aman beeee bilerek yazdım heee nolmus napcan dovcen mı
Kör le yatan şaşı kalkar misher yerden konusuyoz
![]()
Her yerden engelliyim de gör

Çatlaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman beeee bilerek yazdım heee nolmus napcan dovcen mı
Kör le yatan şaşı kalkar misher yerden konusuyoz
![]()
Aaaaaa hııı hiç oluyor mu şimdi ben oyle demek istememiştim kii![]()
Engelle hadiHer yerden engelliyim de gör
Çatlaaaaaaaaaaa![]()
Ayy ne diyim iyi taktik vallaBen uyuyorum.. arkamdan kötü konuşanın bebesi gecede 7 kere uyansın amin![]()
![]()
Hadi oradan yemezlerAaa ama sen boyle şeyler yapmazsın ki sen çok tatlı sen çok ciciş sen çok güzel bir annesin hiç yakışıyor mu sanaa![]()
Yok dünürüm bozmayalım arayı ben ortada laf dedim hangi yöne çekersen etki yi sen belirleBak sen taze dünür e bak seeennn ex dünür olacak şimdi o yolda gidiyor![]()
Kendi başını ye dicem ama eloşun varBen uyuyorum.. arkamdan kötü konuşanın bebesi gecede 7 kere uyansın amin![]()
![]()
Hadi oradan yemezler![]()
Yok dünürüm bozmayalım arayı ben ortada laf dedim hangi yöne çekersen etki yi sen belirle
mbg24 kız o Nasıl Dilek öyle
AA ama gercekler bunlar senin oğluş un neden paylaşılamasın yoksa anası güzel ciciş tali diye hepimiz birimiz i yiyoz ya![]()
Aaa amaaa fazla naz asık usandırır haaaa
Kızlar döktürmüşsünüz gece gece. Bide bebeler uyutmadı diyonuz. Kk da gezmekten uyumadık demiyorlar da.![]()
Kızlar döktürmüşsünüz gece gece. Bide bebeler uyutmadı diyonuz. Kk da gezmekten uyumadık demiyorlar da.![]()
Oğluş ile 1400. Kez kayıp balık nemo izliyoruz ailecek gece uzun olacak
Aaa amaaa fazla naz asık usandırır haaaa![]()
Biz arada bı gaza geliyoz böyleKızlar döktürmüşsünüz gece gece. Bide bebeler uyutmadı diyonuz. Kk da gezmekten uyumadık demiyorlar da.![]()
:)) Yaticiimmmn şimdi oğluşum un son rutuslarini yapıp :)