Ben de 6. Ayda başlayacağım normalde limon portakal falan atıyorum ama havucu hiç denemedim. Aslında sürekli havuç oluyor marketlerde ama sağlıklı mı bilemicem
Eğer vitamin değeri kaybolmuyorsa herşeyden azar azar koymak istiyorum. Sadece ıspanak koyulmuyordu buzluğa yanlış bilmiyorsam.
Evet oval bir şekilde kızımda da var kızarıklık hatta bazen zorlanarak kaka yaparsa nokta nokta oluyor kızarıklık

alerji için doktora gittik ama o kadar sıkı diyete rağmen düzelme olmadı. O yüzden diyeti bozdurdu dr. Yumurta diyeti verdi ama yapabilir miyim bilmiyorum

ben de sudocrem çeşit çeşit pişik kremi kullandım ama geçmedi. Bezi değiştireceğim belki de bezdendir o kızarıklık... prime aktif bebek kullanıyorum molfix ya da huggies deneyeceğim.
Canım aylar ilerledikçe kilo alımı yavaşlar. Dert etme Google da persentil değerleri tablosunu arat ordan bakarsan boy kilo normal mi anlarsın

Benim kızım 3 buçuk aylık aynı kilodalarmış
Ek gıdaya gelince ben 6. Ayda başlayacağım ve sana katılıyorum zaten hayatı boyunca yiyecek. Anne sütü bulunmaz bir nimet neden ondan azaltıp da midesini organik mi bilmediğim gıdalarla doldurayım. Verilen miktar az belki ama olsun anne sütünün bir damlası bile kıymetli. :) evet 4. Ay bitiminde yoğurt ve elma suyu tattırılabilir ama o da çok az miktarda başlayıp gitgide arttırılacak şekilde :)) yemeklerin suyundan tattırmak yanlış sonuçta bizim yemeklerin suyunda salça var tuz var ekşi var onların bünyesine ağır gelir. İlla tattırmak istiyorlarsa meyve ve yoğurtla başlanır.
Bebeğime iyilik yapmaya çalışırken kötülük yapmak istemiyorum. Benim kv falan da diyor ver illa diye. Çocuk kabız olursa kim düzeltecek