- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Bahsettiğin doktor kadir tuğcu mu canım? Süt alerjisinde annenin diyetinin1 yaşına kadar kesinlikle kullanmayacağım.
Takip ettiğim doktor kan damlası için şöyle söylüyor :
- Demir, mikroplar icin de cok elzem bir maddedir. Demir elementi olmayinca, mikroplar ureyemezler. Bu sebeple, Mikrobiyoloji Laboratuvarlarinda; "Kanli plak" veya, "Cukulata Agari" denilen, kan ihtiva eden besi yerleri kullanilir.
Atesli hastaliklar, Demir ilaci kullananlarda bu sebeple daha agir ve uzun sureli hastalik yaparlar.. Evde gecebilecek her hastalik; Hastanelik olmaniza sebep olur.
Gereksiz olduğunuda söylüyor sanırsam yanılıyormuyum
bu ara eloş fena cozuttuğu için yazamıyorum pek.. 14,5 - 19,5 haftalar arası atağımızı geçirmeye çalışıyoruz. Kolay kolay memnun edemiyorum, memede inadı tuttuğu zaman çığlık çığlığa reddedip kendini geri atıyor.. özellikle sabah 9 civarıyla gece uykusuna ilk geçeceği zaman yapıyor nedenini çözebilmiş değilim bu kadar saatli olmasının.. dönmeye de başladı. Ay ne bileyim bu ara baya yorgun hissediyorum.. bir de Ramazan tabi.. fırsat buldukça eşime yemek yetiştirme çabaları bu karmaşada.. yazarken bile içime bi sıkıntı geldi
gaz derdi bitti mi artık
Üniversite hastanesine gidiyoruz çıkarı var mı bilmiyorum ama her doktora temkinli yaklaşır olduk. Gönül rahatlığıyla sağlığımızı emanet edecek kimse yok...