- 4 Haziran 2016
- 1.088
- 873
- 43
- 33
Ahaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahhEneeemmmmm güzel gelinim benimKoreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahhEneeemmmmm güzel gelinim benimKoreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
![]()
Ne işin olcekk beaHerkes öyle diyo işin var diyo![]()
Kedi ve ciğer meselesi diyorum sadece hahyyyy catlayinNe işin olcekk beabol bol kızları kandırıp bırakcak. Bütün kızlar da seni mi aricak. Koreliye aşığızzzzz nolurr yardımm et diyee pehhhh
![]()
Siz pesimizde koşarken biz zaten sozlenmistik hani resim fln atiyodunuz ya amanAhaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahh![]()
Yeni dünürün hayırlı olsun. Müşerref oldun kv sizsiniz galibaKedi ve ciğer meselesi diyorum sadece hahyyyy catlayin![]()
Amann amann çok kıskandıkkSiz pesimizde koşarken biz zaten sozlenmistik hani resim fln atiyodunuz ya amanmbg24 un ku olmazsa bizim kızlar var fln diye
işte o zaman biz bulmuştuk zateeennnnnnn
![]()
Ayyy inanmyorummmSenin hediye paketi gibi dolaşan kızını ne diye yesin benim oğlum beeeeeayrıca dişinin kovuğuna da gitmez
![]()
O benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeeeAyyy inanmyorummmböyle ayrılık da olmamalı.gençlerin anıları hatrına yapmayın
diş kovuk ne oluyoruz
![]()
Kıskandın tabisiiiii deeeeeAmann amann çok kıskandıkkforumun erkek anneleri bence yakışıklı oğluşların zamanı geldi
görünmek için.baksana koreli küçük dağları ben yarattım diyor
![]()
Aaaa sizin muhabbet aşmışş ne diyimmO benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeee![]()
Bişey deme bekle kenarda arada kaynamaAaaa sizin muhabbet aşmışş ne diyimm![]()
Bu sözü bi yerden hatırlıyorum.Eneeemmmmm güzel gelinim benimKoreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
![]()
Bekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz varBişey deme bekle kenarda arada kaynama![]()
O zaman bekleme arada kayna sendeBekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz varbir günlükde olsa
![]()
Kaynamam kaynatırım kaynanalara garezim varO zaman bekleme arada kayna sende![]()
Ayyy inanmyorummmböyle ayrılık da olmamalı.gençlerin anıları hatrına yapmayın
diş kovuk ne oluyoruz
![]()
O benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeee![]()
Bekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz varbir günlükde olsa
![]()