- Emoji Skoru
- 873
- Puanlar
- 43
Ahaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahhEneeemmmmm güzel gelinim benimKoreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahhEneeemmmmm güzel gelinim benimKoreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
![]()
Ne işin olcekk beaHerkes öyle diyo işin var diyo![]()
Kedi ve ciğer meselesi diyorum sadece hahyyyy catlayinNe işin olcekk beabol bol kızları kandırıp bırakcak. Bütün kızlar da seni mi aricak. Koreliye aşığızzzzz nolurr yardımm et diyee pehhhh
![]()

Siz pesimizde koşarken biz zaten sozlenmistik hani resim fln atiyodunuz ya amanAhaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahh![]()

Yeni dünürün hayırlı olsun. Müşerref oldun kv sizsiniz galibaKedi ve ciğer meselesi diyorum sadece hahyyyy catlayin![]()

Amann amann çok kıskandıkkSiz pesimizde koşarken biz zaten sozlenmistik hani resim fln atiyodunuz ya amanmbg24 un ku olmazsa bizim kızlar var fln diye
işte o zaman biz bulmuştuk zateeennnnnnn
![]()
Ayyy inanmyorummmSenin hediye paketi gibi dolaşan kızını ne diye yesin benim oğlum beeeeeayrıca dişinin kovuğuna da gitmez
![]()
diş kovuk ne oluyoruz 
O benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeeeAyyy inanmyorummmböyle ayrılık da olmamalı.gençlerin anıları hatrına yapmayın
diş kovuk ne oluyoruz
![]()
Kıskandın tabisiiiii deeeeeAmann amann çok kıskandıkkforumun erkek anneleri bence yakışıklı oğluşların zamanı geldi
görünmek için.baksana koreli küçük dağları ben yarattım diyor
![]()

yok estağfurullah öyle dediğimiz yok ama Koreli diyolar kı beni sizler vaaarrr ettiniz diyolar Aaaa sizin muhabbet aşmışş ne diyimmO benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeee![]()

Bişey deme bekle kenarda arada kaynamaAaaa sizin muhabbet aşmışş ne diyimm![]()
Bu sözü bi yerden hatırlıyorum.Eneeemmmmm güzel gelinim benimKoreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
![]()
Bekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz varBişey deme bekle kenarda arada kaynama![]()
O zaman bekleme arada kayna sendeBekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz varbir günlükde olsa
![]()

Kaynamam kaynatırım kaynanalara garezim varO zaman bekleme arada kayna sende![]()
Ayyy inanmyorummmböyle ayrılık da olmamalı.gençlerin anıları hatrına yapmayın
diş kovuk ne oluyoruz
![]()
O benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeee![]()
Bekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz varbir günlükde olsa
![]()