Selamlar uzun zaman oldu görüşmeyeli
Eylül Deniz büyüdü teyzeleri.. 7.ayı da geride bıraktık artık.. 28 şubat doğumlu olduğu için biz biraz gerideyiz sizden.. BLW ile devam ediyoruz ek gıdaya.. Tadımlardayız brokoli tadımı yapıyoruz

Tospirikin boyu babasına çekecek sanıyordum ama 68.5 cm de kaldı, kilo persentillerin üzerinde maalesef.. Hala emeklemiyor belki o yüzdendir bu kilo artışı. Umarım hareketlenince çok kilo almaz

Bunun dışında hayatımızda 2 yeni diş ve 3.de yolda.. 3-4 haftadır hayata kahrettim.. Ne uyku düzeni kaldı ne bir şey.. Az önce daldı gece uykusuna.. Normalde 22.00 da uyur sabah kalkardı.. (gece 2 kere emer) Şimdi bu saatlere kadar geziyoruz etrafında.. Ne kadar daha böyle huysuz olacak bilmem.. Atakta değil ama şu atak şablonundaki gri yerdeyiz (annem gidebilir, mesafeler atağı). Umarım üst dişleri bir iki hafta müsaade eder çünkü bittim..

Kendimi aşırı kötü hissediyorum eve tıkılı kalmış gibiyim. Hiçbir etkinlik yok hala.. En son hamileyken gittiğim tiyatro, sinema, konser.. Off düşündükçe buhran buhran buhran.. O rezil iş hayatını bile özler oldum. En zoru çocuk büyütürken ev hanımı olmak.. Çalışmak ne kadar da kolaymış.