- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Sağol canım hem de ne zor. Fitile rağmen yapmadi maalesefGeçmiş olsun canım kabız bebek çok zorluyor bilirim..
Zeytinyağını ne zaman vermiştin?
Devam et zeytinyağını her öğününe
Çorba türü sıvı şeyler tükettir bol bol su içir..
Teşekkür ederim canım eriği deniyeceğim düzelir inşallah yaGeis olsun canim erik puresini tavsiye ederim.hazirlarida var kuru erikten sen de kaynatip blendirdan gecirip verebilirsin
gündüzleri en az yarım saat 45 dk süren uykular gitti 10 dk sonra fıldır fıldır gözlerle uyanmalar geldi
biri geçiyo desin 
ve hep agliyor baska türlü susturamıyorum. Kendim bakiyor olsam kesin uyku egitimine baslardim. 4 aylikken yapmistim cunlu cok iyi gidoyordu bir kere emmek icin uyanırdı sadece. Gun icinde de kendisi dalardı uykuya ben yanina yatınca. Ama maalesef kayınvalidem ben oyle uyutamıyorum deyip kucaginda uyutmaya alıştırdı ben ise başladığımdan beri her gece en az 3 kere kalkıyor. Eger atak gaz vs sıkıntısı varsa bu 6 7 ui buluyir yarim saat 45 dk da bir uyanıp ağlıyor.. gunduz de uyumuyor aslinda en fazla 2 kere uyur o da 1 saati bulmayan uykular. Sabahlari kv ye verip bi iki saat uyuyup oyle okula gidiyorum. Başım ağrıyor sürekli