- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
H g canim Hic bir bilgim yok cnm mlsf ama evet dondurulmuslarla sans daha yuksekkk bu kez olur ins cnmKızlar biopsi rahime çizik attiraniniz var mı anestezi siz mı yaptiriyim Dr fazla acımaz dedi ama yaptıranlar bilgi verebilir mı ?Canlar bi de dondurulmuslar ile tutunma şansı daha çok diyorlar öyle mı bilginiz var mı ?
Amin cnm inşİnşallah canım hepimiz bu sefer olur inşallah Rabbim hepimize evlat duygu nu nasip eder...
Evde testle dene cnm en azindan iyi veya kotu hazirlikli olursun uzulmek yok amaa olan olmustur zatenn iyi haberlerinide vermeyi unutma amaahttp://i.hizliresim.com/1LgGVA.jpg
Arkadaşlar 10. Gun testim hala ama gidemiyo ayaklarim kan vermeye. 2 gun daha var kan gunune
Tamam canim sagol destegin icinEvde testle dene cnm en azindan iyi veya kotu hazirlikli olursun uzulmek yok amaa olan olmustur zatenn iyi haberlerinide vermeyi unutma amaa
Yok hissetmiyorum canım
Canim mesajin yanlislikla alintida kalmis baska yerde paylasmisim farketmedim. Kusura bakma olurmuEvde testle dene cnm en azindan iyi veya kotu hazirlikli olursun uzulmek yok amaa olan olmustur zatenn iyi haberlerinide vermeyi unutma amaa
bende sizin sayenizde öğreniyorum.. daha neler öğrencez baalım.. nasılsın çok heyecan varmıı.. sizin transfer günleri belli oldukça ben çok heyecanlanmaya başladım elim ayağım durmuyo :) hayırlısı bakalımOy kıyamam sana ben nar suyu içerim fazla kalınlaşır diye içmemiştim ben allahım yarabbım dertlere bak yaa kalın ince derken neler öğreniyoruz.. şimdi gece vajndan estrofem ve sabah 2 akşam 2 olcak canım perşembe tekrar gidicem sakın strese girme dedi dr beni taanıyo artıkilk tedavide bilmiyordum kalınlıymıydı nasıldı canım ya
Canım perşembe gitcez işte pazartesi transfer. Sen ne yapıyosunbende sizin sayenizde öğreniyorum.. daha neler öğrencez baalım.. nasılsın çok heyecan varmıı.. sizin transfer günleri belli oldukça ben çok heyecanlanmaya başladım elim ayağım durmuyo :) hayırlısı bakalım
İlla açacak topikkızlar mrb inş bu sefer doğru açmışımdır topiği bi bakın bakalım nisan mayıs tüp bebek yaptıracaklar 2017 orayada beklerim :)
bende adet olmayı bekliyorum nisanın 5 i gibi olurum inşallah kontrole gidicem adet olunca yumurtalıklarım normale dönmüşse bizde transfer hazırlıklarına başlıcaz inşallahCanım perşembe gitcez işte pazartesi transfer. Sen ne yapıyosun
Dondurulmuş demi canımbende adet olmayı bekliyorum nisanın 5 i gibi olurum inşallah kontrole gidicem adet olunca yumurtalıklarım normale dönmüşse bizde transfer hazırlıklarına başlıcaz inşallah
evett.. 10 tane birinci kalite dondurulmuş embriyom varDondurulmuş demi canım
Ooo maşallah canımmm bol bol yumurtlamışsınevett.. 10 tane birinci kalite dondurulmuş embriyom var
Hayırlısı olsun canım inşallah yaşın kaçMerhaba arkadaslar, topigi en basindan beri takip ediyorum tup bebek sureci hakkinda bilgilenmek icin. cok faydali oldu bana.
Benim 2 yil once dogal bir gebeligim oldu kese bozuldu ve kurtaj oldum. Kan pihtilasmasi ve genetik testleri yaptirdim. Pihtilasma cikti. esim de sperm testini yaptırdı. sayi ve morfolojisi iyi, hareketi sinirin biraz altında .
Gecen kasim rahim filmi cektirdim. sorun yok. Sonrasında asilama denedik, basarisiz oldu.
Dogal yoldan olmamasinin sebebi stres biliyorum. Ama inanin elimde degil. Simdi yaza tup bebek denemek istiyorum.
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?