- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 18
- 33
- Konu Sahibi Polyanna08
Heycanimizi umudumuz bir yasayalim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun isteyen herkes icin insallah :)Ben varim:)
Vardir insallah :) sonucu soylersiniz :)Ben varim. Adetime 6 gun var yarindan sonra kanda baktiracagim. Bel agrilarim ve bu agizdaki dolgu yaptirmisim gibi tat cok farkli geldi. Ya gebelik ya da farkli hastalik ogrenmis olurum. Insallah nasip olur bu ay herkese
Vardir insallah :) sonucu soylersiniz :)
Inşallah. Basladinizmi çalışmalara?:)Hayirlisi olsun isteyen herkes icin insallah :)
Ovulasyon testi aldim daha zamani var bakalim :)Inşallah. Basladinizmi çalışmalara?:)
Ovulasyon testi gebe olunca da pozitif ciktigi oluyomus :)Insallah :) soylerim tabi. Bugun gebelik testi negatif cikti ovulasyon pozitif
Ne kadara aldın? Dereceyle de ölçülüyor ben derece aldim:)Ovulasyon testi aldim daha zamani var bakalim :)
Ne kadara aldın? Dereceyle de ölçülüyor ben derece aldim:)
Ne kadara aldın? Dereceyle de ölçülüyor ben derece aldim:)
Iyi almisin nerden aldın? Eczanede 5 ovulasyon 50 lira20 ovulasyon 4 gebelik testi 35 tl :)
Iyi almisin nerden aldın? Eczanede 5 ovulasyon 50 lira
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyiş belirtiler tahminler neler bende bu ay beklemedeyim inşallah vardır diye dua ediyorum adetime 8 gün var daha
Canım eğer adetin çok düzenli ise hemen bi test yap sabah ilk ıdrarınla varsa çıkar zatenBugun adet günümdü ama olmadim. Belim kopacak ağrıdan
Canım eğer adetin düzenli ise hemen bi test al sabah ilk ıdrarınla yap varsa mutlaka çıkarBugun adet günümdü ama olmadim. Belim kopacak ağrıdan
Canım eğer adetin düzenli ise hemen bi test al sabah ilk ıdrarınla yap varsa mutlaka çıkar