günaydın kızlar. ne kadar cok yay burcu varmıs ben de yay burcuyum
dedikoduyu hiç sevmem ama canımı çektirdiniz
benım kv validem bi tuhaf iyi mi kötümü 3 sene oldu evleneli öncesinde 1 bucuk yıl flort ve nısanlılık donemı var ona ragmen hala çözemedim :)
değişik bir ruh hali var. onu da genc yasta evladını kaybetmesıne ve 2 kere boşanmasına verıyorum. cok sansızlıklar yasamıs. üzülüyorum bi yandan da gercekten ama bi yandan da anlayamıyorum amacını. benım yuzume karsı hıc bısı demıyo. hep canım kızım dıye konusur guler yuzlu davranır hep hızmet etmeye calısır. ama esıme arkamdan yerı geldıgınde hep sıkayet eder. ben de az cok tahmın edebılıyorum ama hıc sen benım arkamdan neden boyle konusuyosun demedım. en cok da benım annemle babam bana gelıp kaldıgında yapıyo bunu. noluyosa kadına ayarları bozuluyo ozaman.ben de
@hanya gibi yuzlerıne karsı hıc ters cevap vermedım yerı geldıgınde sacmaladıgında yanı yapmadıgımız bıseyı sankı yapıyomusuz gıbı anlattıgında esım de ben de tepkı verıyoruz kı esım benden daha cok tepkı verıyo zaten bana pek fırsat kalmıyo :) en son ben trabzona aılemın yanına gıttıgımde esım de benı almak hem de trabzonda vakıt gecırmek ıcın gelıcektı ben kendım teklıf ettım annenı de al gel dıye. hatta aradım kv mı gel sende barısla dedım. hıc yok ne ısım var demedı geldı. ama hep bı laf sokmanın pesınde. yok annemler on ıs yaptırmıyo ya annemler de ben de onu begenmıyorum vs vs. halbukı alakası yok annem ona yemek bıle yaptırdı yanı sen guzel yapıyosun bu yemegı dıyerek. ama sırf laf soylemek olsun dıye boyle sacmalıyo. neyse artık en son havaalanındayız donucez ben tuvalete gıttım geldım baktım bunların ıkısının de yuzu bı karıs. noldu dedım esım anneme sor dıyo soruyorum cevap yok. en son esım patladı nıye susuyosun arkasından konustuklarını yuzune soylesene dedı bıktım senınle esım arasında kalmaktan dedı. ben de noluyo ya dedım. esım ıste sen hıc annemı eve cagırmıyomussun hıc ıcten davranmıyomussun herseyı kendı aılene gore planlıyomussun vs vs. ben de dedım ev yabancı bırının evı degıl ama sen mısafır gıbı cagırılmayı beklıyosun bekleme hıc dedım. oglunun evıne davetle mı gelıceksın dedım. acarsın telefon ben gelıyorum dersın dedım. ama ben zaten calısıyorum anne bılıyosun bunu ben senı ne ara nası cagırıyım kı cagırdıgımızda da zaten sız gelın dıyosun dedım. geldıgınde de guya evde onla ılgılenmıyomusum artık ne yapmamı beklıyosa. ısten guctenm gelıp nası ılgılenıcem bılmıyorum cayını meyvesını verıyorum daha baska nası ılgılenılır bılmıyorum zaten. neyse yanı sımdı hamıleyım dıye hafta bı gelıyo kalıyo utumu yemegımı yapıyo Allah razı olsun yapmıyo dıyemem ama geldıgınde de sankı ben onu hızmetcı tutmusum gıbı bı hıs yaratıyo bende rahatsız oluyorum. otur anne yoruldun dıyorum yok olurmu oturmaya mı geldım dıyo. ıyı de ben senı gel evımın butun ısını yap dıye cagırmıyorum kı. rahatsız oluyorum bu davranısından da. bısı yaotıgında da Allah razı olsun anne elıne saglık dıyorum a ben yabancımıyım dıyo ne alakası var anne ben kendı anneme de bana yardımcı oldugunda boyle dıyorum dedım. kadın da sureklı bı kendını yabancı gıbı gorme durumu var aksam oluyo oturuyoruz mısafır gıbı koltugun ucunda oturuyo. anne gec uzan dıyorum yok ıyı boyle dıyo. anlayamıyorum yanı benım ne yapmam lazım.
ay ne uzun yazdım kımse okumıycak kesın ama neyse ben ıcımı doktum

ufak tefek seyler ama haksız ıthamlar oldugu ıcın sınır bozuyo. bu anlattıklarım cok ufak bı kısmı. aklımda olanları yazsam baya bı sürer :)