- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Mrb canım ibrahim saraçoğlunun havuç kürü var istersen bir araştır internetten. Bende yapıyorum benim suyum az değil ama doktorum sınıra yakın demişti. Armut ye şu develi armutu bol sulu olanından.bol sebze tüket protein agırlıklı beslen ve suyu birden içme yudım yudum iç mümkün oldugunca soluna yatmaya çalış.bol bol dinlen inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın bu dönemide.Kızlar doktordan geliyorum moralim cok bozuk 29+2 olduk 1200gr dedi kilosuna suyun azalmış dedi bu su 40 haftayı görmez bari 35 e kadar tutsak dedi kan sulandırıcı hap verdi corasprin sonra tansıyonumu ölçtü 13 6 cıktı yuh bu ne tansıyon hastasısın dedi tansıyon hapına baslattı ben tam panık oldum ki normalde tansıyonum 11 12 6 falan cıkıyor söyledim ben bilmem dedi cıkmıs işte dedi cıktıkta sonra doktordan eczaneye gittim tekrar tansıyonumu ölçtürdüm 11 6 cıktı eczacı kullanma hapı dedi hemen baska bi doktordan daha randevu aldım bugun gittik ona da onda da tansıyonum normal cıktı kullanma hapı dedi ama bu da suyun azalmıs dedi kan sulamdırıcı hap değil de iğne vericem dedi bu bi önlem sadece dedi korkma olagan dısı bi durum yok dedi ama bana kriz geldi resmen aglamaktan harap oldum napmam lazım kızlar bu durumu duymus olan yada basına gelen var mı napmam lazım hergün kan sulamdırıcı iğne yapıcaklar ve ilk hamileliğim panik yapıyorum