• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler..
Dün kontrolümüz vardı babasıyla kızımı bi kez daha göremedik :KK12: bugüne kadar yüzünü göstermeyen kızım yine geleneği bozmadı. Ama sağlığımız çok iyi çok şükür. Sağlık ocağındaki rutin kontrolümüzu de olduk.ebemiz çok şirin çok tatli bi abla. Ne sorsam cevap verdi neyi nasıl yapmam gerektiğini tek tek anlattı. Normal doğumu sezaryeni anlatti. Neden normal doğum yapmalıyım neden sezaryenden kaçmalıyım herşeyi o kadar güzel anlattı ki hayran kaldım. Bir de preklemsiden bahsetti. Gebelikte tansiyon yükselmesini anlattı. Bunu ciddiye alıp tansiyon olcumlerimi takip etmem gerektiğini 14ü geçtiği anda acile gitmem gerektiğini anlattı. Yaklaşık bi saat sohbet ettik ve resmen gebelik eğitimi verdi. Bi dahaki ay kontrol için tekrar arayacak. Doğumdan sonrada eve gelip ayda bi bebeğimi kontrol edecekmiş çok sevindim. Sanırım bi dahaki ay emzirme ile ilgili bilgilendirme yapacak. Ilk defa kendimi böyle bi ebe tanıdığım için şanslı hissettim. :KK68:

Günaydın güzel anneler..
Dün kontrolümüz vardı babasıyla kızımı bi kez daha göremedik :KK12: bugüne kadar yüzünü göstermeyen kızım yine geleneği bozmadı. Ama sağlığımız çok iyi çok şükür. Sağlık ocağındaki rutin kontrolümüzu de olduk.ebemiz çok şirin çok tatli bi abla. Ne sorsam cevap verdi neyi nasıl yapmam gerektiğini tek tek anlattı. Normal doğumu sezaryeni anlatti. Neden normal doğum yapmalıyım neden sezaryenden kaçmalıyım herşeyi o kadar güzel anlattı ki hayran kaldım. Bir de preklemsiden bahsetti. Gebelikte tansiyon yükselmesini anlattı. Bunu ciddiye alıp tansiyon olcumlerimi takip etmem gerektiğini 14ü geçtiği anda acile gitmem gerektiğini anlattı. Yaklaşık bi saat sohbet ettik ve resmen gebelik eğitimi verdi. Bi dahaki ay kontrol için tekrar arayacak. Doğumdan sonrada eve gelip ayda bi bebeğimi kontrol edecekmiş çok sevindim. Sanırım bi dahaki ay emzirme ile ilgili bilgilendirme yapacak. Ilk defa kendimi böyle bi ebe tanıdığım için şanslı hissettim. :KK68:
O ne guzel ebeymis benimkiler aramiyor bile bende gitmedim kontrole insallah ceza yerler uyari alirlar kontrol olurda :)
Güya takip yapiyorlar ası icin gittim ben gitmesem ondada arayan soran yok hatayda ne guzeldi arayip soruyordu sohbet ediyordu bunlar beni benimsemedi :))

Yüzünü gösyermiyor size supriz yapacak :) ben bu ay göremedim yuzunu ya yemin ederim zaman gecmiyor birde kontrol 1 ay sonra gecer mi zaman acaba:işsiz:

Günaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında.
Günaydın canım. 3-4 gündür aynı şeyi bende yaşıyorumya şişmiş oluyor üstüne sabahları kapatamıyorum bile yumruğumu resmen

Ama ama hiç öyle görünmüyosun fotolarda falan kuzu :) daha 8-9kilo anca kalmışsın. İkili basamaklılara çıkmadıysan daha sus bakim :))

:)) canım benım kalca basen ve bacaklar kalınlastı ust tarafta pek bısı yok orantısızdım daha da orantısız oldum. bıldıgın armut gıbıyım :D bı de yuzum yuvarlaklastı ıyıce gıdıgım falan cıktı. max 12 kıloyla atlatsam dıyorum ama zor gıbı 15 kılo garantı alırım toplamda. tartıda 80 ı gormek ıstemıyorum hıc :skandal:

Haklisinda degisik bir his bu ben cocuklugumdan beri tirsmisimdir su ameliyathane olaylarindan :)) bakalim dr diyorum eliimi birakmicaniz dimi diye :))guluyo sezeryan olunca es giremiyormus normal doguma es giriyomus esim olaydi iyiydi yanimda neyse artik kismet yasicaz birsekilde :KK66:

aslında sezeryana alıp normale almamaları gerekmez mı :) erkek ıcın esını acı cekerken gormesı daha zor sezeryanda basında oturuyo sadece. ben de amelıyat dusuncesınden urkuyorum ama sonucta uyusturuyolar gormuyosun hıssetmıyosun. heyecanlı bı bekleyıs var sadece ve sonrasında pespese gelen aglama seslerı. ay o anı dusundukce gozlerım doluyo. bı an once o anı yasamak ıstıyorum

İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum

canım buyuk gecmıs olsun Allah tekrarını yasatmasın. deprem benı hep cok korkutmustur Allah korusun.

:)) canım benım kalca basen ve bacaklar kalınlastı ust tarafta pek bısı yok orantısızdım daha da orantısız oldum. bıldıgın armut gıbıyım :KK70: bı de yuzum yuvarlaklastı ıyıce gıdıgım falan cıktı. max 12 kıloyla atlatsam dıyorum ama zor gıbı 15 kılo garantı alırım toplamda. tartıda 80 ı gormek ıstemıyorum hıc :skandal:
Bende kütük gibiyim heryerim aynı anda kalınlaşıyo :) kilo alırken bu bi avantajds verirken dezavantaj oluyo:) 12 kiloyla zor olur gibime geliyor. Bundan sonraymış asıl kilo almamız. Sezeryana son 72 gün kaldı 5 kilo alsam 15le tamamlarım. Bende 70i görmek istemiyorum nolamaz :KK47::skandal:

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları olsn inşallah havalar ne kadar sogudu bi anda anlamadım Ankara da berbat ti dün yarında karla karışık yağmur varmış Mayıs geldi artık birazcık isinsa piknik yapsak bol bol :) Al_pi Al_pi canım geçmiş olsun İzmir de olan arkadaslara da Allah bi daha yasatmasin inşallah

Bende kütük gibiyim heryerim aynı anda kalınlaşıyo :) kilo alırken bu bi avantajds verirken dezavantaj oluyo:) 12 kiloyla zor olur gibime geliyor. Bundan sonraymış asıl kilo almamız. Sezeryana son 72 gün kaldı 5 kilo alsam 15le tamamlarım. Bende 70i görmek istemiyorum nolamaz :KK47::skandal:

ay ne guzel ya boyle bakınca ne kadar az kalmıs. yasarken zaman gecmıyo ama. bızım kac gunumuz kaldı acaba :) 15 kılo da aslında gayet ıdeal ama tartıda rakamlar baya yuksek cıkınca sınır bozucu oluyo :)

Günaydın canım. 3-4 gündür aynı şeyi bende yaşıyorumya şişmiş oluyor üstüne sabahları kapatamıyorum bile yumruğumu resmen

Ne olacak bu halimiz.. Oğlumda gündüz uyuşurdu.. Tutamazdım bir şey düşerdi pat pat elimden. Hamur yoğuramazdım taş gibi olurdu hissetmediğim için. Şimdi yemek yerken kaşık falan tutarken oluyor zor valla :(

Al_pi Al_pi rüyamda dogurmuştun:)) cok sağlikli ve normal dogum yapmissin. Paylasmissin istagramda bana normal dogum yapamaz diyenler nasil yaptim ama falan diye:)) ben de aa ilk annemiz alpi olmus. Ama daha cok erken degil mi, ben dogursam daha hicbir seyim hazir degil diye dusunuyordum. Hemen buraya bakiyordum yazdin mi haberi diye. Allah saglikli dogumlar versin hepimize.

Arkadaşlar Adana'da oturanlarınız varsa bugün Real yolu üzerinde Çocukistan mağaza açışışı var. 300 TL ye 100 TL Hediye çeki var.. %80e varan indirimler var ve bu kampanyaları Kenan Evren şubesinde de geçerliymiş. Bilginiz olsun :)

Günaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında.
Benim eller inceki hamilelikte uyusuyordu..
Canim son 3 ve ilk 3 parmak olarak rahatsizlik degisiyor..senin hangileri uyusuyor

canım sibel içgiyim kemeraltında mı? olabilir aslında oraya da bi bakabilirim. tesekkür ederim.
Onun magazalari her semtte var diye biliyorum sen karsiyaka tarafindamiydin tatlim..kemeraltindada toptanci magazasi var perakendede satiyormus

Back
X