- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Eee cnm ben de atanamadim.Ozel sektor ve farkli is imkanlari var.Ailelerin oldugu sehre tasin,cocugu birak onlara,bir ise gir.Ben de calismak istiyorum.Bebisim 3 yasina geldikten sonra Allah nasip ederse kucuk bir kres acsam hem ondan da ayrilmamis olurdum.Aslinda evden bile yapilacak cok is var.Biraz cesaret eksikligi,biraz tembellik...Karamsarliga kapilmak kolay geliyor bana da.Benim esim de yengec,oglum da yengec olacak.Simdi benim israrimla cikiyoruz,geziyoruz da oglum evden cikmak istemezse nolacak :)bunalıma girme üzeri posttudur....kızlar kusura bakmayın kafayı yemek üzereyim memleketten uzaktayım atanamayan bi öğretmenim....ve kaç sene atanmak için kimse ile fazla görüşmedim 4 senedirde kızımla uykusu yemeği fazla görüşemedim zaten eşimin tüm arkadaşları çalışıyor bayanlar kendi aralarında görüğşüyor....şimdi ben o kadar yanlızım ki ...ben çalışmadığımdan eşim çok çalışıyor her gün yorgun geliyor ya da özel dersi oluyor yemek yiyip dersse yada sınav hazırlamakla uğraşıyor...ben hep kızımla ...otutup çocuklamı sohbet edeceksin oyun bi yere kadar.....dün bi kahve içsem dedim buz gibi oldu anne ben de istiyorum anne şu bu...yani bi sıcık kahve dahi içmeye fırsatım yok tv dersen açıldığı ile çizgi film...o izlemesin diye tvyi de açmak istemiyorum.kendi kendime konuşa konuşa düşüne düşüne çıldıracağım sanırm.zaten atanamammın sıkıntısı......8 senelik evliğim ama halen parasal yönden şunu almak istiyorum diyemiyorum...abartma diyenleri duyuyorum ama inanın eşim çocuklar büyümeden ev bark araba sahibi olalım diye gecesini gündüzüne katıyor onu böyle görüncede bende her şeyi erteliyorum....babam gezmeyi seven biriydi çok tatile gittik ama 8 senedir düğün masrafı ev masrafı şu bu derken 10 dak mesafeye gitmedik...birazda eşimden kaynaklanıyor yengeç erkeği evcimen....memlekete tayin isteyeceğiz ama o bile beni şaşırtıyor 2 tarafta aynı şehir....iyi mi kötü mü bilemedim....eşimin ailesi ile elektriğimiz fazla uyumlu diyemem....