Evlerine yardımcı alan arkadaşlar,bana mı öyle geliyor bu fiyatlar ne böyle?Yardımcım da hamile kaldı,5. çocuğu olacak,1 yıl boyunca gelemez artık.Benim annem uzakta,kv yardım etmez,iş yapmaya alışık değilim,bebekle hiç yapamam.İlk bir ay her gün birini alalyım dedim asgari ücret veririrm,konuştuklarım 3000 tl dedi.Bu ne ya!Eşim yanında çalışan mühendise vermiyor o parayı,kim nasıl şımartıyor bu kadınları anlamıyorum.Özbek bir kadın buldum şimdi evde yarım gün 100 dedi neyse 70 e anlaştık.Benden önce haftanın üç günü gittiği evden 1300 tl alıyormuş.Ya ben bir özel okulda çalışsam 2500 alıyorum,o kadar oku bunun içinmiş.Haftanın iki günü 650 düşünüyordum ama çok zor gibi görünüyor böyle birini bulmam.Özbek kadının ihityacı var.1,5 yıl için gelmiş buraya çalışmaya,başka iş bulamazsa mecburen bende çalışır,fiyat yükseltmeye çalışıyor.Eski yardımcım da gelebildiğim yere kadar gelirim dedi ama tam doğum dönemi bir şey olur da gelemez,ortada kalırım diye korkuyorum.Evin bütün düzenine aşina,güveniyorum,bırakıp çıkabilirim.Özbek zaten gidecek bir güven oluşturamayız ama bir,bir buçuk yıl idare edebilirsem benim eski yardımcım çocuğunu biraz büyütüp gelebilir tekrardan.İstanbullu arkadaşlar Maltepe civarında oturan bana yardımcı olabilecek birini tanıyor musunuz?