Bende yalnizim burda iki ailemde ayri sehirlerde .. Ama ne yapalim kendi ailemizi kurup kendi kendimize yetecegiz bebisler gelsinde o zaman sıkılmaya zamanimiz olmayacak zaten insallah amin ☺Benim ailem, bütün akraba ve arkadaşlarım izmitte.Çok özlüyorum izmiti, burda kimsem yok.
Aminnnnn inşallah meleğimin kokusu beni şimdiden heyecanlandırıyorHadi hayirli olsun 9 ay sonra kalksin bu takvim insallah .. Sagliklada alalim bebeklerimizi kucagimiza
İltihapli mi acaba?Kızlar benim ergenlik dönemimde dahil yüzümde falan hiç sivilce çıkmamıştı. Ama şimdi yanaklarımda
sivilceler çıkmaya başladı. Neden acaba sizde de oluyor mu?
Kırmızı döküntü gibi tam elmacık kemiklerimin üzerinde minik kabarcıklarİltihapli mi acaba?
Benim gobegimin yaninda kocaman cikmis aciyinca baktim şok oldum
Ayy hicsorma bende de aynısı var yüzüm sivilce ateş basmis gıbı kızarıyor ama bende ateş yok birde ayaklarım çok ağrıyorKızlar benim ergenlik dönemimde dahil yüzümde falan hiç sivilce çıkmamıştı. Ama şimdi yanaklarımda
Benim 5nci haftada cok cikti yüzumde adet dönemi sanirim ondan dedim bende ona bagladim çene etrafinda filan ..Kızlar benim ergenlik dönemimde dahil yüzümde falan hiç sivilce çıkmamıştı. Ama şimdi yanaklarımda
Hamilelikte deri degisiklikleri ve lekelenmeler bile oluyor.. benim irinli bir sivilceydi.. inşallah çoğalmazlarKırmızı döküntü gibi tam elmacık kemiklerimin üzerinde minik kabarcıklar
çok sinir oluyorum herkes soruyor al yanak oldumAyy hicsorma bende de aynısı var yüzüm sivilce ateş basmis gıbı kızarıyor ama bende ateş yok birde ayaklarım çok ağrıyor
inş benimkilerde giderBenim 5nci haftada cok cikti yüzumde adet dönemi sanirim ondan dedim bende ona bagladim çene etrafinda filan ..
Simdide var ama cok az gitgide söndü ..
Gider gider doktora gidince sorarsin alerjin filan yoksa hamilelikten dolayidir ..inş benimkilerde gider
Görünür insallah canim merak etme .. Guzel habelerle gel insallahKızlar yarın doktor randevum var inşallah.hesapladım değerim 5800küsür falan oluyor .kese gözükür mü
Hosgeldiniz ..Merhaba anne adayları bende kısmetse temmuz ayı annesi olucaminşallah bugün kalp atısını duyduk çok şükür herkese sağlıklı güzel hamilelikler dilerim
Bana iş yerimde noldu sana yüzün kızarmış piliç gibi diyen ,i dersin hasta misin yorgun gorunuyosun diyen mi dersin benim vücut çok tepki veriuor galib a birde aynaya bakınca kendimi çok çirkin görüyorumçok sinir oluyorum herkes soruyor al yanak oldum
İnşallahcanım normal ultrasonla görünür dimi alttan baktırmak istemiyorum daGörünür insallah canim merak etme .. Guzel habelerle gel insallah
Doğru söylüyorsun canım. Bebislerimiz sağlıkla gelsin inşallah.Bende yalnizim burda iki ailemde ayri sehirlerde .. Ama ne yapalim kendi ailemizi kurup kendi kendimize yetecegiz bebisler gelsinde o zaman sıkılmaya zamanimiz olmayacak zaten insallah amin ☺
Bilmiyorum ki canim bazen deger iyi de olsa bebek kucuk oluyor o yuzden karindan gorunmuyor yada kiloluysan filan ..İnşallahcanım normal ultrasonla görünür dimi alttan baktırmak istemiyorum da
İlk aylarda zararlı dşye duydum da oyüzden her ihtimale karşı tedbir layım dedim :) sağol canom inşallah görebilirimBilmiyorum ki canim bazen deger iyi de olsa bebek kucuk oluyor o yuzden karindan gorunmuyor yada kiloluysan filan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?