- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Herkese merhaba kızlar. Yine bir sürü sayfa birikmiş okuyamadım. Umarım bugün doğum yapan yoktur. Bende doktordan geldim biraz evvel. 2680 gr 47 cm 35+1 haftalık olmuşuz
. Bu aralar çok hıçkırık tutuyor dedim. Obur bir bebek olacak galiba dedi
Kızımla kaç gündür konuşuyorum güzel yüzünü göstersin diye. çok az görebildim. Tombiş yanakları var ama resim alamadık yer değiştirdi suyu az olan yere geçmiş net çıkmadı resimler.İlk defa nst ye girdim onda da sıkıntı yoktu şükür. En güzel haberse başı aşağıya dönmüş şu anda normal doğum için bir engel görünmüyor dedi. İnşallah böyle devam eder
. Bacak aramdaki kemiklerde ağrı oluyordu özellikle gece hissediyordum onu sordum hem bebek baskı yapıyor artık dedi hemde vücut doğuma hazırlanıyormuş normal dedi bu ağrılara.Artık haftada bir gideceğim kontrollere.Bizden haberler böyle şimdilik
. Bacak aramdaki kemiklerde ağrı oluyordu özellikle gece hissediyordum onu sordum hem bebek baskı yapıyor artık dedi hemde vücut doğuma hazırlanıyormuş normal dedi bu ağrılara.Artık haftada bir gideceğim kontrollere.Bizden haberler böyle şimdilik
ben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam
neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya