Gece çok fena hareketlendi baya tepikler yedim. Bi ara alttan çıkıcak sandım. Baya baya zonklattı. Korkudan ağladm

şimdi burda doğuma gidenleri görüyorm daha bi panik yaptmm. Erkek bebişler erkenden geldi, ya bnmkidr gelirse. Doktorumu dha yeni değiştrdm adamla tanışmadm bile pzrtsi kısmetse. Doğumla ilgli hç knuşmadm ama sezaryan istiyorm. Bn baya gerildim kızlarr. İlk gebeliğim yaşm 23 normaldr baya tırsak biriym. Tövbe tövbe sanki ölüme gdiyomş gbi hissediyrm. Dha önce hç ameliyat olmadm. Ya uyuturlarda tam uyumazsm tepkide veremezsem diye acyip tuhaf tuhaf korkular başladı.. şu sıralar hep sırtım ağrıyo. Belim ve kasıkta ağrı sızı yok şkür. Sertleşmelerde az. Herşey yolunda gbi ama dr bni görmeden içm rahat etmeyeck gbi. Gece eşime sesleniyorm kalk karnıma bşy oldu diye. Adam uyuklayarak kalkıyoo yaaa. Aşkım daha varrr gününe diyo. Ya erken gelirse geliyosaaaa diyorm. Işığı açıp bi sakinleştrmeye calışıyo bni snra geri uyuyo. Oofff çok strese girdiim. Birde eşim memlekete gidecekk ayın 22sinde. Temmuz başı gbi gelick. Çok korkuyorm bşy olursa diye.

kayınvalide ile kalcm. Sdce ikimz olcaz evde. İnşallah bşy olmazz

bu kontrole gitmem de durumum hakkımda bilgi verir herhalde. Vajinam çok zonkluyo. Kıvrandırıyo birden