• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meyveyi çok abartınca olur o bana yiyorsan bırak bir süre süt de içme bozulmuş sistem pilav makarna ye bence
Bi oturuşta 1 kilo kiraz yiyodm ondan oldu yda üşüttm aynen ddğn gbi sistemi bozdm canım... ara verdm meyveye ymek dahi yiyemiyorm ki artk

Valla canim ben gecen haftalarda oyle olmustum idrarda falan degilde vicudun enfeksiyon kapmis dediler 1hafta hastanede kaldim serumlar antibiotikler agri kesiciler anca kendime geldim baska yere git olmazsa gecmis olsun
Vücudunun enfeksiyon kapıp kapmadğnı nerden anladılar cnm. Bana acildeki mal dr ddki enfeksiyonun olsa ateş yapar ama sende yok ddi ateş

Ya kızlar göğüs ucuna e vitamini sürün diyorlar önceden napsak benim memeler başladı bile acımaya çok korkuyorum :( öyle fena yaram oluyor ki çok kötü çook ne yapsam ne alsam bilemedim m....... natural diye bir krem varmış bir sitede yazoyor da adını açıkça yazmamışlar sanki nolcaksa nedir bu acaba çok iyi deniyor

Canım parol verdiyse kullanmanda sakınca yok.Kullan kendine eziyet etme. Bol su iç. Bir de kendini üzme. Birçok hastalık üzüntü kaynaklı oluyor bilirsin.Rahat olmaya çalış. Allaha duaya sarıl ki güçlü olasın
Ilaca gerek yok bol su ic dedi. Kendi oktoruma yazdilar o da sikinti yok dedi. Disari yuruyuse cikmistik mecburen israrimi tuttum ondan oldu herhalde. Cok sagol

@ballıkaymaklı hayirli dogumlar canim. Bende doğurmak istiyorum artık aama benim kiz halinden memnun galiba hic gelesi yok:)))) cikolatalarini bekliyor da olabilir. Erteleye erteleye bayram haftasi siparis ettim 30unda anca gelecek. Kizim sen gel bayram cikolatalarindan dagitiriz diyorum ama hic orali degil. Hayirlisiyla gelsin insallah.

Back
X