Bugün öyle yaptım o yüzden iyiyim şükür. Gerçekten kolay değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün öyle yaptım o yüzden iyiyim şükür. Gerçekten kolay değil
Benim doktor da yeri iyi pek gelesi yok dedi. Başı aşağıya 28de dönmüştü hala aynı duruyor. 40a kadar beklicez gelmesini diyor ne zaman gelir dediğim de. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikSize göre tarihim geri ama geçen hafta doktor "iki haftaya gelir , kemiklere inmiş başı " demişti . Duvarlara tutunarak yürüyorum iyice ağırlaştım.Eller hem bilek hem parmaktan tutmuyor.Ayaklar balon. Bakalım bizim Beyden ses soluk yok, sancım yok. Ne rahat çocuksa...
Angajmana girmiş mi başı?Benim doktor da yeri iyi pek gelesi yok dedi. Başı aşağıya 28de dönmüştü hala aynı duruyor. 40a kadar beklicez gelmesini diyor ne zaman gelir dediğim de. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Tabii anlamaz olurmu biraz sesi çıkmasın tıktık diye telgraf çekiyorum hemen cevap geliyor maşallah:))) canım bazen fark edilmiyor bazen de ediliyor. Bir ara resmen elini yumruk yapmıştı göbek deliğinin yanında. Parmaklarını hissettim dokununca. Ama şuan midemin üstünde tepiniyor dokununca anlamıyorum neresiciğerime vuruyor sanki. Onlar biz dokununca anlıyor ama :) kaçıyor ya da daha çok vuruyorlar:)
İnşallah bakalım. Garip ama hiçbir şeyim yok. Yemek bile hala yapıyorum o derece yani. Kızım da kıpır kıpır... Eskisi gibi değil ama 20den fazla tekme atıyor diyebilirim.Canım sen inşallah gününü bekleyen ilk anne olacaksın. 6 güncük kalmış ne güzel var mı şiddetli kasılmaların sancıların. böyle son günlere yakın neler yaşıyorsun bize de haber ver.
Geçen hafta anca keşfettim ben onu . Göbek deliğinden dokununca çok iyi hissediliyor bebek. O da muhtemelen seni daha iyi hissediyordur annesiGöbek deliğim iyice pörtledi ya artık son kısmı dışarda resmen orası yumuşacık değişik bir doku oraya dokununca oğlan karnımda deliriyor :) niye acaba:)
Aa benim kanala bile daha girmemiş. Neyi bekliyor bu kız anlamadım gitti. Doğunca ısırıcam poposunuBenim de bişi yok daha. Geçen hafta dr kanala girmiş dedi ama ne nişan ne su geldi daha. Beklemedeyiz bakalım. Ağrılar çok ama onlarda bi kaç haftadır var zaten. Tek farkım 4-5 gündür kasılmalarım ağrılı oluyor nabzım yükseliyor falan
Canım orası nere acaba. Doğum kanalı mı? Eğer oraysa yok daha girmemiş...Angajmana girmiş mi başı?
Bende de sancı hiç yok. Yemeği de hala yapıyorum çünkü iştahım çok fena.Öleceğimi bilsem illa canımın istediğini pişirmem lazım. 10 dakika yapıyorum 5 dakika oturuyorum devam ediyorum kaldığım yerden. Ellerim çok ağrıyor Karpel tünel sendromu oldu. Bir de dengem iyi değil, ağırım o yüzden yürürken düşerim diye duvarlardan destekle gidiyorum bazen. Ama o yemek illaki pişecekİnşallah bakalım. Garip ama hiçbir şeyim yok. Yemek bile hala yapıyorum o derece yani. Kızım da kıpır kıpır... Eskisi gibi değil ama 20den fazla tekme atıyor diyebilirim.
Evet kanal kuzum. ilk Doğumunsa genelde kanala girip bir iki hafta daha bekliyorlar,amca yavaş yavaş iniyorlar ama sonraki doğumlarda o aşaması genelde daha hızlı oluyormuş. Oohh kanala girmediyse keyfi yerinde fıstığın. İyice büyüyüp öyle gelecek heralde annesiCanım orası nere acaba. Doğum kanalı mı? Eğer oraysa yok daha girmemiş...
Biz 2600 doğduk 33+5 te. Haftasına göre kilosu çok iyi dedi doktorum. Ama işte sonradan biraz zayıfladık biz de aynı şekilde. Öyle çok zorlanmıyorum çok şükür ama herşeye ekstra dikkat özen gerekiyor. Engeksiyon falan. Bir de kendini ısıtamıyor. Kıyafet işi en zoru. Çok kolay üşüyor. E hava da sıcak giydirince de bir anda terleyiveriyor. Onu çözsem bir de meme işini büyüyüp gidecek kuzum :)Ya çok küçükler benim oğlum 3400 doğdu sonrasında 3200 e düştü şimdi toparlıyor yavaş yavaş her gören küçücük diyolar lohusa halimle çok takılıyorum bu duruma şimdi sizin ki aklıma gelince kızdım kendime zor oluyor mu bakımı bebeğin
Tabii anlamaz olurmu biraz sesi çıkmasın tıktık diye telgraf çekiyorum hemen cevap geliyor maşallah![]()
Ahh bu minnoşlar :)) bilirim çok pis acıtıyor bazen ahh diye bağırdığımda oluyordu :) şimdi de yan yatamıyorum ne tarafa yatsam dürtüyor cadı :)
Göbek deliğim iyice pörtledi ya artık son kısmı dışarda resmen orası yumuşacık değişik bir doku oraya dokununca oğlan karnımda deliriyor :) niye acaba:)
sagol canim.. Senin prenses ne zaman gelecek baakalim :)Al_pi tebrik ederim canım. Göğsünün kahverengi kısmını da ağzına sokmaya çalış. Elinle burnunun olduğu yeri ayır ki nefes alabilsin şirinen. Gebe okulunda bana öyle anlattılar. Ben hala beklemelerdeyim. ❤
Cnm sende mi yan yatamıyorsun?
Benim kız bugun durmuyor hiç sürekli tekmeliyor, geriliyor canımı acıtıyor, hele birde aşagrdan vurunca ........cok acıtıyor
Bugun ne sag nede sola yatamıyorum , rahatsız mı oluyor artık bilemedim sürekli vuruyor.. sırtıma yastık koydum şu an boyle deniycem oturuyorum
![]()
Bende bugun var bişey dönmeye çalışıyor fakat yarım kaldı galiba göbeğim ortası bir metre dışarı çıkıyor artık alt üst boşCnm sende mi yan yatamıyorsun?
Benim kız bugun durmuyor hiç sürekli tekmeliyor, geriliyor canımı acıtıyor, hele birde aşagrdan vurunca ........cok acıtıyor
Bugun ne sag nede sola yatamıyorum , rahatsız mı oluyor artık bilemedim sürekli vuruyor.. sırtıma yastık koydum şu an boyle deniycem oturuyorum
![]()
O yan yattığı için maalesef canım. Hanımefendi sevmiyor vuruyor yan yatınca. Sağıma zorla yatıyorum onda da göbeğin altına yastıkla hafif yan yatıyorum desem daha doğru sırt üstü uyuyamıyorum döndüğüm gibi vuruyor. Nasıl yatacağımı bilemez oldum sayesinde..
Bende bugun var bişey dönmeye çalışıyor fakat yarım kaldı galiba göbeğim ortası bir metre dışarı çıkıyor artık alt üst boş